site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kent Belleğine Hayran Kaldı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kent Belleğine Hayran Kaldı
12.05.2013
A+
A-

cagdas-yasami-destekleme-derngi (1)

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof.Dr. Aysel Çelikel ve yanındaki heyet Selçuk’u ziyaret etti.

Selçuk Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Metin Çıtak ve dernek üyeleri ile buluşan ve ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunan heyet ardından Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleğini ziyaret etti.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel ile birlikte Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleğini ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl, İzmir Şube Başkanı Gönül Kaya, Torbalı Şube Başkanı Tanzer Boğan Selçuk Belediyesinin bu çalışmasına hayran kaldıklarını ifade ettiler.

Kendisinin de mübadil bir ailenin çocuğu olduğunu ve kent belleği çalışmasından çok etkilendiğini söyleyen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel “Burada ailemin geçmişinden izler gördüm. Bu çalışma bütünüyle çok etkileyici. Selçuk’a daha fazla anlam katmış. Başta Sayın Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Ardından Selçuk Carpouza Cafe’de dinlenen heyet Selçuk’un şehir merkezinin de en az şehir merkezi dışında kalan tarihi ve turistik yerleri kadar etkileyici olduğunu belirterek bu kadar yeşil, bu kadar temiz ve bu kadar sağlıklı yapılaşmanın yaşandığı çok az yer olduğuna vurgu yaptı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel tüm bu nedenlerle Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin gençlere yönelik olarak düzenlediği yaz kampını bu yaz Selçuk’ta yapmak istediklerini söyledi.

cagdas-yasami-destekleme-derngi (2)

YORUMLAR
  1. Attila dedi ki:

    Derneğin yerel yöneticileri iyi niyetle çalışıyordur mutlaka ama derneğin yolu yol değil. Kendileri de sosyetik kadınlar kulübü gibi olduklarının farkındalar. Genel başkanın konuşmaları sönük ve yetersizdi. Hele CHP kadın kolları başkanı öyle bir konuda teşekkür ettiki herkesi şaşırttı. Umarım zamanla hatasını anlar çünkü CHP Selçuk teşkilatı ve üyeleri milli meselelerde hassas ve dikkatlidir. Katılımcılar beklediklerini bulamadı. Cumhuriyetçiler ve Milli güçler daha aktif çalışmalı.