site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bir Günde 21 Bin 650 Adım Attı

Bir Günde 21 Bin 650 Adım Attı
29.04.2015
A+
A-

senem kilic ziyaret 4

MHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, seçim çalışmalarına soluksuz devam ediyor.

BİN 200 KİŞİYLE GÖRÜŞTÜ

7 Haziran genel seçimlerine sayılı günler kala temposunu daha da hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, bir günde 21 bin 650 adım attı; bin 200 kişiyle görüştü.

Aday adaylığı döneminden bu yana, “Sıkılmadık el, girilmedik ev, söylenmedik söz, dokunulmadık yürek bırakmayacağım” diyerek seçim çalışmalarını yürüten MHP Adayı Kılıç, güne Denizlili hemşerisi eski Bakan Işılay Saygın görüşmesiyle başladı.

Saygın’dan tam destek alan Kılıç, Menderes İlçe Teşkilatı’nın hazırladığı program doğrultusunda diğer MHP adaylarıyla ilçe merkezinde esnaf ve kahve ziyaretleri yaptı; Menderes’te ‘Siyasette Kadın Günleri’nin 51’inci ev toplantısını gerçekleştirdi.

Kahvelerde mini miting…

Menderes’in Değirmendere, Çamönü, Ataköy ve Çile köyleri ziyaretiyle devam eden programında köy kahvelerinde köylünün elini sıkmadan geçmeyen MHP adayı Kılıç, her köyde bir kahvede “siyaset” konuştu. Mini mitinglere dönüşen konuşmalarda ilgiyle dinlenen Kılıç, soruları da yanıtladı. Senem Kılıç, “Milletin yapılan yanlış politikalarla tedirginleştirildiği “milli birlik” en fazla konuşulan konu oldu. Ekonomik endişe, işsizlik, yolsuzluk, hırsızlık da vatandaşlarımızla en fazla ele aldığımız konular arasında” dedi.

Her akşam iki ev ziyareti…

Gece programlarına ise her akşam iki ev ziyareti yaparak devam eden MHP Adayı Kılıç, Karabağlar’da iki ayrı evde onlarca kadınla buluştu. Senem Kılıç, her görüşten kadının toplandığı, ikramların yapıldığı ev ziyaretlerinde kendini, inandığı değerleri, ülkenin getirildiği durumu, ekonomik çıkmazların haneye nasıl yansıdığını, değerlerin nasıl yozlaştırıldığını; istihdam, gençler, kadınlar, engellilere dokunan projelerini anlattı. Her toplantıdan alkışlarla ayrıldı.

senem kilic ziyaret  2

senem kilic ziyaret 3

senem kilic ziyaret

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.