site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bir Can, Bir Cihana Bedeldir

Bir Can, Bir Cihana Bedeldir
02.10.2015
A+
A-

senem kilic kordon

MHP İzmir 1. Bölge 2. Sıra adayı Senem Kılıç
Bir Can, Bir Cihana Bedeldir

MHP İzmir 1. Bölge 2. sıra adayı Senem Kılıç AKP’nin kaybettiği oylar karşısında milliyetçiliğe sarılarak politika üretmeye çalıştığını ancak Türk milletinin yaşananları gördüğünü söyledi.

Kılıç, tüm Türkiye’nin gözü önünde teröristlerle müzakere masasına oturanların ve ortak bildiri yayınlayanların şimdi Türk milletinin vatanına ve milletine bağlılığını istismar etmeye çalıştığını ifade ederek, “Oylar gittikçe bayrağa sarılanlar, Avrupa Birliği toplantılarında masalarına Türk bayrağı koymaktan bile acizler. Hergün milliyetçilik kavramının anlamını değiştirmeye çalışarak milletimizin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Buradaki tek amaçları da iktidar hırsı. Ben iktidar olayım da isterse ülke yansın diyerek daha dün milliyetçiliği ayaklar altına aldıklarını söyleyenlerin bugün bayrağa sahip çıkıyoruz demesine artık millet değil, kendileri bile inanmıyor. Ülkemiz maalesef bir yangın yerine dönüştü. Üstelik ekonomimiz dibe vurmuş, istihdam çakılmış, fabrikalar boşalmış ve gençlerimiz işsizlikten sokaklara yığılmış durumda. Akan kanı durdurmadan bunların hiçbirini çözme şansımız yok. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak önce akan kanı durdurmanın, ardından da bu kötü gidişe son vermenin amacı ile yola çıktık ” diye konuştu.

EN ÖNEMLİSİ İNSAN CANI
Milliyetçi Hareket Partisi olarak “bir can bir cihana bedeldir” şiarıyla hareket ettiklerini dile getiren Senem Kılıç, “Çocuklarımız her gün hain pusularda şehit ediliyor. Ocaklara ateşler düşüyor ve biz maalesef görüyoruz ki; ülkeyi yönetenlerin ihmallerinin bunda büyük payı var. Yıllardır açılım, müzakere diyerek terör örgütünün güçlenmesini izlediler. Şimdi de kendi elleriyle yarattıkları canavarla nasıl baş edeceklerini bilmiyorlar. Rusya bile Suriye’ye silah yığıp bombalama yaparken terörle mücadele ediyorum diyor. Fakat biz kendi ülkemizde terörle müzakere etmeye çalışıyoruz. Bu nasıl bir ironidir? Türkiye’de kökleri derinlere dayanan, gövdesi güçlü, beslendiği Anadolu topraklarından yeşeren ve terörle mücadele yetisine ve bilgisine sahip bir kurum vardır. O da Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Biz terörü bir daha canlanamayacak şekilde bitirmeye talibiz. Çünkü bizim için en önemli şey insan canıdır. İnsanlarımızın canını alan bu belayı da sonuna kadar bitirmeye kararlıyız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.