site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bebek Katilinin Terkisinde Yol Alanlar

Bebek Katilinin Terkisinde Yol Alanlar
22.04.2013
A+
A-

fikriatilbazBebek katili, İmralı süreci denilen bu sözde çözüm ve barış yolunda AKP iktidarını ve dolayısıyla iktidarın yancılarını terkisine almış gidiyor. Amerikanya, AKP iktidarını bu konuda direksiyonu bebek katili katilbaşına bırakın demiş olmalı ki, artık herkes açık açık hiçbir çekincesi olmadan konuşuyor. Onlar konuştukça gerçekler çok daha net bir şekilde ortaya çıkıyor.
Hiç kimse bunları kafamızdan çıkarttığımızı sanmasın. Biz hep ne diyoruz PKK, BDP istiyor AKP yapıyor. Şimdi bunun böyle olduğu tarafların,  aynı yolun yoldaşlarının açıklamalarından anlaşılıyor. İmralı’daki bebek katili katilbaşıyla gerçekleştirdikleri 5.toplantının ayrıntılarını anlatan BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, Akli İnsanlar heyetinden bazı isimleri, İmralı’daki bebek katilinin belirlediğini açıkladı., Öcalan’ın devlet heyeti ile yaptığı görüşmelerde bu isimleri gündeme getirdiğini belirterek, “Bazı isimleri zikretti. Önerdiği kişiler de, genel olarak komisyona alındı” dedi.
Evet gittikleri her yerden kovulan, kapı dışarı edilen Akilelerden bazıları bebek katili kontenjanındanmış. Akil Adamların kurulmasını ısrarla isteyen kimdi? Bebek katili. Bu kurulan heyete isim veren kimmiş? Bebek katili. Peki, bu heyete girecek olan seçilmiş akilleri arayanlar kimler? Bazı bakan ve Başbakan Yardımcısı.
***
Bu bebek katili katilbaşının mektuplarını görülmüştür damgası vurulmadan Kandil’e ulaştırılmasını sağlayan iktidar, aynı zamanda bebek katilinin istediği adamları heyete davet ederken acaba ne dedi? Sizi sayın bebek katili bu listede görmek istiyor mu dediler, yoksa herkesi davet ettikleri gibi mi çağırdılar? Tabiî ki bunlar İmralı sürecini ufak ayrıntılar diyebiliriz. Ancak çok önemli ayrıntılar olduğunu hiç kimse atlamasın. Çünkü bu ayrıntılar İmralı sürecini bebek katilinin yönettiğini ortaya koyuyor. Kendisine yöneltilen bir soruyu cevaplarken ne diyor akillerden biri, barış sürecini başlatan bebek katili serbest kalmalıymış.
Konuşun akiller konuşun. Sizler konuştukça Türk milleti gerçekleri çok daha iyi anlıyor, 10 yıldır verilen narkozun etkisinden yeni yeni kurtulurken sizin açıklamalarınız ayılmayı hızlandırıyor. Gazetemizde çıkan habere göre:
İmralı canisiyle gerçekleştirdikleri 5. toplantının ayrıntılarını anlatan Buldan, AKP’ye verilen yol haritasından bahsetti. Birinci aşamada akil insanlar komisyonu ve Meclis komisyonu ile geri çekilme meselesinin olduğunu kaydeden Buldan, bebek katilinin Meclis’teki komisyona CHP’nin mutlaka milletvekili vermesini istediğini söyledi. “İkinci aşama” diye adlandırılan süreçte yasal ve anayasal değişiklik isteyen Buldan, bu konuda da şunları söyledi:
“Yol temizliğinin gündeme alınması gerekiyor. Terörle Mücadele Kanunu’nun kaldırılması ve TCK’de bazı değişikliklerin yapılması gerekiyor. Seçim barajının indirilmesi, hazine yardımı gibi konular var. Bunlar geri çekilme tamamlandıktan sonra konuşulabilecek konular. Demokratik Türkiye şekillenecekse ikinci aşamadaki süreçte şekillenecek.”
***
Şu ifadeler insanın kanının donduracak şekilde ifadeler. Terörle Mücadele Kanunu’nun kaldırılması gerekiyormuş. Vay vay vay ki vay. TCK’da değişiklikler yapılmalıymış. Bütün bunlar 2.aşamada olacak konularmış. Acaba bebek katili, AKP iktidarına kaç aşamadan oluşan yol haritası vermiştir? Sonraki aşamalar neleri kapsamaktadır? Bu aşamalar içinde özerklik var mıdır, varsa kaçıncı aşamadadır? Bağımsız Kürdistan bu yol haritasının son aşaması mıdır? Açıklanan İmralı zabıtlarında ne diyordu bebek katili, “Kürtler kendi kendilerini yönetecektir”. Başbakan Erdoğan ne demişti hazmede hazmede kabulleneceksiniz.
Hayır, Türk milleti bölünmeyi, parçalanmayı asla ve kata kabullenmeyecektir. Amerikanyalı Kerry’i değil 15 günde 2 kere, her gün gidip gelse de bu iş asla gerçekleşmeyecektir. Jandarma Genel Komutanının raporu çok manidardır, parçalanmaya doğru gidiyoruz. Türk milleti, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yıllardır yaptığı uyarılara, bu tür açıklamalar ve raporlar eklenince kendine gelmeye başlamıştır.
Kurtuluş Savaşında tarlasına gelen Paşa’ya,-tarlasının sınırını göstererek- aha düşman şu sınıra gelmeden kılımı kımıldatmam diyen yaşlı gibi düşünenler, bölücü düşmanın o sınıra geldiğini net bir şekilde görmektedir.
Bu bataktan, karanlıktan çıkışın yolu 23 Martta Bursa’da yakılan meşaleyle görünmüş, ayaklar altına alınmak istenen bayrağımızın İzmir’de hiç indirilemeyecek bir şekilde göklere yükseltileceğini Devlet Bahçeli’nin Liderliğinde dost düşman tüm dünyaya gösterecektir.
Sağlıcakla kalın

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.