site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bayram Bozdemir Ticaret Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Bayram Bozdemir Ticaret Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
09.06.2013
A+
A-

bayram-bozdemir (2)

Selçuklu işadamlarından Bayram BOZDEMİR 16 Haziran 2013 tarihinde yapılacak olan Selçuk Ticaret odası seçimlerinde kendi meslek grubundan meslek komitesi ve meclis üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

Daha önce de Selçuk Ticaret Odası başkanlığı yapan BOZDEMİR yaptığı açıklamada ; ‘‘iş hayatındaki ve oda yöneticiliğindeki deneyimlerim gereği Selçuk Ticaret Odasındaki görevimi çok rahat yerine getirebileceğimi, tecrübelerimi Ticaret Odasının ve üyelerinin menfaatine kullanacağımı, ilçemiz ve odamız yararına radikal kararlar alınmasını sağlayacağımı, üyelerimizin ödediği 300 TL olan senelik oda aidatını 200 TL’ye düşüreceğimi, üyelerden alınan 10 TL – 20 TL gibi evrak ücretlerinin alınmayacağını beyan ve taahhüt ederim”  dedi.bayram-bozdemir (1)

Selçuk’a Mobese kamera sistemi yapılması için Emniyet Müdürlüğüne 50.000 TL katkı konulması için destek olacağını, Ticaret odası ihtiyacı olan tüm alımların Selçuk’taki Ticaret odası üyesi firmalardan ve Selçuk esnafından yapılacağını söyledi.

Bozdemir, Selçuk’un sorunlarına vakıf olduğunu, çözüm için 24 saat hizmet edeceğini beyan etti. T.O.B.B başkanı Rıfat HİSARCIKOĞLU ile yakın arkadaş ve dost olan BOZDEMİR Selçuk Ticaret Odasının kendi binasının en yakın zamanda T.O.B.B katkılarıyla temelinin atılacağını belirtti. Selçuk Ticaret Odası Başkanlık Odasının kapısının her üyeye ve her Selçukluya sonuna kadar açık olacağını söyledi. 15 kişi olan meclis üyelerinin ayda bir yapılan toplantılarının 36 kişi olan meslek komiteleriyle beraber tüm üyelere açık ve aleni olarak Belediye Tiyatro salonunda yapılacağını belirtti.

Tüm meslek gruplarında liste olarak seçimlere katılacağını söyleyen BOZDEMİR, Selçuk Ticaret Odasının tüm üyelerinden destek istediğini belirtirken diğer adaylara da başarılar diledi.

YORUMLAR
  1. Adnan GÖRÜR dedi ki:

    daha önceden tecrüben var hayırlısı olsun başarılar

  2. YALÇIN KAYA dedi ki:

    şimdiden başkanlığınız hayırlı olsun selçuğa.!! gönülden destekliyorum sizi.sizin aday olduğunuz yerde diğerlerinin esamesi bile okunmaz.

  3. Anonim dedi ki:

    ak parti ilçe başkanlığı döneminde kendisini gördük onun için olmaz bu iş diyorum

  4. şaziye söğütçü dedi ki:

    hayırlı olsun kardeşim ayrıca anonim ak parti bayrama teşekkür etsin o çıtayı bayram yükseltti akp nin gelmiş geçmiş en dürüst ilçe başkanı o bana anlatmayın olayların içindeydim dışarıdan davulun sesi hoş gelir misali benim ağzımı açtırmayın bayrama laf söyleyenin karşısındayım akp ile ilgil ağzımı açarım ticaret odası ile değil

    1. Anonim dedi ki:

      yapmayın gözünüzü seveyim gerçekçi olalım sema hanım gibi bir başkan mı geldi selçuka bugüne kadar kendisi sayesinde selçukta partimiz atılım yaptı

  5. şaziye söğütçü dedi ki:

    GELMEZZZZZZZZZZZZZZ TABİ 2014 SEÇİMLERİNDE GÖRÜCEZZZZZZZZ ALDIĞINIZ OYUN YARISINI ALAMAYACAKSINIZ HALEP ORDAYSA ARŞIN BURADA ANONİMMMMMMMM ADINI YAZ BE YA KORKMA SEMANIN YALAKASI NE SEMA NE ZEYNEL HAVASINI ALIRRRRRRRRRRRRRR SULU DEREDE SU YOK SİZE

    1. Anonim dedi ki:

      işte bu memlekette politikanın gerçek yüzünu şu yorumlarda görebilirsiniz. yazık… çok yazık…

  6. kartal dedi ki:

    geçmiş dönemden dolayı tecrübesi ve yapacaklarını net olarak açıklamasından dolayı arkasındayız. oda üyesi olarak. şimdiki başkanıda gördük nerede görsem yemek rakı başka birşey yok. insan azda olsa icraat yapar. oda seçimlerine siyasetin bulaştığı aşikar ancak siyaset bulaşınca da neler yapılamadığı da ortada. yorumların önemi yok çalışan kazanacak

  7. chpli dedi ki:

    daha önce aldıkları gibi yine hava alırlar

  8. Anonim dedi ki:

    TABİ TABİ BAYRAMCIM. EMİN OL HERKEZ ARKANDA

  9. SELÇUK SENİ SEVİYOR dedi ki:

    SELÇUK TA ARTIK DEĞİŞİM VAKTİ GELMİŞTİR BAYRAM BOZDEMİR HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE BU DEĞİŞİM SÜRECİNDEKİ ÖNCÜ KİŞİ OLACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM SELÇUK BİR DÖNEM DAHA KAYBETME LÜKSÜ YOKTUR İLÇEDE HER ŞEY ORTADA BU İLÇEYE HİZMET EDEN TÜM KİŞİ VE KURULUŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
    AMA ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI GELMİŞTİR. SAYGILAR..

  10. Selçuklu dedi ki:

    Bayram bey konusunda bir şey diyemem fakat beyaz liste bana göre ZENGİNLER KULÜBÜ OLMUŞ. Soruyorum. OY VERECEK KİŞİLERE o zengin olan adayları hayatınızda kaç kere gördünüz. Ayrıca siz bu zenginlerin size selam vereceğine inanıyormusunuz. Ben inanmıyorum.
    Bence Bence Bayram Bey ve Cumhur beyden biri seçilmeli her ikiside çok değerli insanlar.
    saygılar