site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başterzi: Selçuk Halkı Hesap Soracak

Başterzi: Selçuk Halkı Hesap Soracak
11.12.2013
A+
A-

BASTERZI-OSMAN

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Aday adayı Osman Başterzi, “25 yıldır ilçemizi yöneten CHP zihniyetinin artık son kullanma tarihi dolmuştur”dedi

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Aday adayı Osman Başterzi 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerden sonra Selçuk halkının, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yıllarca hoyratça kullananlardan hesap soracağını söyledi.

Başterzi yıllardır Selçuk Belediyesi bütçesinin, yandaşlara rant sağladığını iddia ederek, “Bugün dershanelerin kapatılmamasını savunanlar, Selçuk Belediyesi Spor Kulübü üzerinden popülizm yaparak açtıkları Belediye Spor Dershanesi’ni  840 bin lira borçla iki yıl evvel batırdılar ve kapattılar” dedi.  Başterzi şöyle konuştu:
“25 yıldır ilçemizi yöneten CHP zihniyetinin artık son kullanma tarihi dolmuştur. Bu zihniyetin sahipleri görev süreleri içinde belediyenin öz kaynaklarını hoyratça harcamışlar, har vurup harman savurmuşlardır. Bugün dershanelerin kapatılmasına karşı çıkanlar, geçmişlerini analiz ederlerse, bugün tek kelime etmeye hakları yoktur. Popülizm yapmak, Selçuk halkına şirin görünmek için Belediye Spor üzerinden açtıkları dershanenin durumu ile Belediye Spor’u düşürdükleri durum içler acısıdır.  Onlarca öğretmen yıllardır ne maaşlarını ne de tazminatlarını alabilmiştir. SSK’ya olan borç ise içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Selçuk yıllardır ‘Ben yaptım oldu’ mantığı ile yönetilmektedir.  Hesap ortadadır. Kapattıkları dershaneden bugün Belediye Spor Derneği’nin 840 milyar borcu bulunmaktadır. Bunun sorumlusu kimdir.”

Başterzi, “Halkımızın içi rahat olsun. Artık bu devir, 2014 yerel seçimlerinde Selçuk’ta kapanacaktır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı yerde kalmayacak, halkın geleceğini çarçur edenler bunun hesabını önce sandıkta, sonra yargı önünde verecektir” diye konuştu.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Ali dedi ki:

    Kimsenin yapamadigini yapiyorsun osman abi tebrik ediyorum.herkesin biryerden biseyi vefaya dokundugu icin korkudan yillardir kimse ses cikaramiyor.zeynel hoca vefaya tek laf edemiyor cunku dostu eski danismani her an aralarinda yeni gelismeler olabilir o yuzden arayi bozmuyor.levent baskandan sert politikalar bekliyoruz vefa ulgur icin ama zannetmiyorum cunku efes diyeyim sadece yeterli sanirim ordan bagi var.digerlerini geciniz zaten.osman abi korkusuzca simdiden maskesini dusurmeye basladi vefa ulgurun benim adayim osman abi. Ve bircok kisi osman abiyi konusuyor herkesi vefa kayaya tosladi diyor .selcugin korkusuz menfaat beklemeyen durust basarili kisilere ihtiyaci var haydi hayirlisi..

    1. bozo dedi ki:

      sen nekadar malsın be alicim hiçmi takip etmiyorsun.levent görür açıklama yaptı vefa hakkında okuda kendinden utan..senın osmanının zeynelının söyleyemediklerini çakıp çakıp geçti anlamak istemiyorsan o senin öküzlüğün yapacak birşey yok..yada kötü niyetlisin..bilgi diyede yalan beyan yapmışsın iyi araştır..bilipte yaz belki adam sanarlar

  2. Anonim dedi ki:

    Adaylara bakiyorumda bana su an en dogrusu osman basterzi geliyor.adaylara bakin su ana kadar kendini kanitlayan bir insan .ticari basarilari selcugum sevilen hayirsever bir insan olmasindan dolayi bana cok sicak geliyor.adamin ihtiyacimi var belediye baskanligina gider bu saatten sonra krallar gibi yasamak varken bu zor goreve talip oluyor bu bile basli basina buyuk bir sey.selcuga borcluyum bugunlerimi diyor heryerde borcumu oducem bu zihniyetten kurtarip zengin oldugum selcuktan simdi halkimi zengin edecegim refah duzeyini arttircam diyor heryerde bence kiymetini bilmeli bu firsat her zaman gelmez adam gibi adama destek olunmali.

  3. Anonim dedi ki:

    Sayın Anonim, Osman Başterzi ticari başarılarının geri dönüşümü Selçuk’tamı oldu Menderes’teki Vitello fabrikasındamı. Başterzi Selçuktan topladığı parayı İzmir’de 1,5 trilyonluk rezidansamı yatırdı. Bunları da bir merak etsen.

    1. Anonim dedi ki:

      Adam ister Miamide ev alir ister kanarya adalarinda kazandigi parayi nerde harcayacagini sana mi soracakti? Belediye baskani yer tahsis etseydi selcukta kurulurdu vitella fabrikasi.o fabrika 10 senelik vefa 15 senedir baskan neden yer acmadi selcuga katkida bulunmadi?gel selcuga yatirim yap denseydi her turlu engelle karsilasmamis olsaydi emij ol o fabrika selcukta olurdi.konusurken bos konusmayin meyve veren agac taslanir tabi .

  4. anonim dedi ki:

    Osman abi Yeni açılacak sosyal güvenlik kurumu iş ofisi senin dükkanda açılıyormuş hayırlı olsun. Yaman adamsın doğrusu devlet kurumlarına bile kiralık dükkan veriyorsun.Beş yıllık peşini kapmışsın kirasıda iyi ama; satsaydın anca o kadar ederdi değilmi ? Bende ne kadar gevezeyim değil mi ?

  5. Anonim dedi ki:

    Herkes bos bos konusuyor bi kere o fabrika mendereste degil sarnicta.ordaki baskan yanilmiyosam basterzinin arkadasiydi .adam gel buraya kur demis destek olmus sarnicini dusunmus belediye baskani ama bizim akilli vefa ulgur dusunmuyor.osmana dese gel buraya kur destek olsa selcukta olurdu gidip sarnica kurmazdi.elin koy sarnicinin baskani bile dusunuyor halkina istihdam yaratiyor bizimki anca kendini dusunsun. Kendine istihdam yaratsin

  6. ahmet dedi ki:

    arkadaşlar osman başterziyi yorumlarla yaralamıyalım motive edelim. o diyorki bizim bu günlere gelmemize selçuğa ve Selçuklulara borçluyuz ben selçuğu ve Selçukluları çok seviyorum vefa borcumu ödemek için adayım diyor lütfen osman beye destek olalım. osman beyin selçuğa çok güzel hizmetler yapacağından eminim.

  7. Serdar dedi ki:

    Helal olsun sana Osman Başterzi gerçekler gün yüzüne çıkmaya başliyor bunca sene Selçuk halkı korktuğu için susuyordu sizin gibi cesur insanlara yakışır başkanlık…

  8. Alper dedi ki:

    Selçuk Ilçesinin yaşanabilir bir yer olmasını istiyorsak artık bu yolsuzluklara dur demek gerekir aç insanları başkan olarak seçersek olacağı bu kısacası açı doyurmak zordur…Selçuk un Osman Başterzi gibi tok insanlara ihtiyacı var…

    1. efesli dedi ki:

      çok dogru alper kardesım yıye yıye bıtıremedı bazıları bılıyoruz onları.selcugu gercekten ham yaptılar bıde yenı adaylara utanmadan ham yapacaklar dıyor.selcugun tok ınsanlara osman abı ınsanlaera ıhtıyacı var

  9. Soykan dedi ki:

    Nedense Meyva veren ağaç taşlanır bizim ülkemizde TOPLUM olarak akıllı dürüst insanlara vermeyiz bu belediye başkanlıklarını oysa ki Osman Başterzi Belediye Başkanlığı için doğru insan… kendisini pek fazla tanımama rağmen kendisinde bu görevi yapabilecek gücün pek fazla olduğunu anlayabiliyorum..

  10. Halktan dedi ki:

    Halk adadamıdır Osman Başterzi bizim dilimizden anlar doğruları söylemiş uyan Selçuk uyan bizim Osman abi gibi başkanlara ihtiyacımız var.

  11. Anonim dedi ki:

    Osman abi belediye baskani olursa kapisini calmadan girersiniz ya diger adaylarin?dogru dusunmek lazim osman abi ile selcuk ucar

  12. dış kapının mandalı dedi ki:

    Belediye Spor Derneği’nin 840 milyar borcu mu varmış. Bu rakam 6 sıfır atılmış halimi. Birde Türkiye’nin borcundan bahsetseniz. Şimdi baktım Google amca Türkiye’nin dış borçları 367 milyar dolara çıktı demiş. O halde belediyespor Türkiye’den daha borçlu..

    Belediyespor : 840.000.000.000 yani eski rakamla Sekizyüz kırk milyar
    günümüz rakamı 840.000 tl = 413.000$

    Türkiye dış borç : 786.000.000.000.000.000 eski rakamla (Yediyüz seksenaltı katrilyon) yapıyor.
    günümüz rakamı : 746.000.000.000tl = 367.000.000.000$

    Lütfen rakamları işimize geldiği gibi vereyelim. Selçuk halkı hesap soracak demekle olmuyor bu işler. Helede Arkanıza aldığınız parti Ülkeyi böyle bir borç batağına soktuktan sonra..

  13. muhafazakar dedi ki:

    hani şu sarnıç dosyası vardı..arif çemrek açıklayacaktı?ne oldu açıklama gecikti hatta gazete osman beye hizmet etmeye başladı ne oluyorrr heyyyy

  14. genç dedi ki:

    Önce sizin savunucusu olduğunuz parti bu halka gençlere ve ülkeye hesap versin efendiii….!

  15. Anonim dedi ki:

    Muhafazakar arkadaşa katılıyorum. Şu sarnıç dosyasını bir açıverin bakalım neler çıkacak merak ediyoruz….