site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkana Fakülte arkadaşlarından anlamlı ziyaret

Başkana Fakülte arkadaşlarından anlamlı ziyaret
02.02.2015
A+
A-

fakulte-ogrencileri-selcukta-toplanacak

Aynı okulun mezunları olan Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve Menderes Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu beraberindeki İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Mezunları ve Mensupları Vakfı İzmir Temsilcisi Mali Müşavir Alparslan Gazi Ağca ve Bölge İdare Mahkemesi Hakimi İlhan Dinç Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamda ziyaret ettiler.

Oldukça samimi ve sıcak geçen sohbette kendi dönem arkadaşları olan Bakıcı’nın Belediye Başkanı olmalarından dolayı mutlu olduklarını kaydeden Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve Menderes Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, bu konuda kendilerine düşen her türlü desteği vereceklerini belirttiler.

Fakülte mezunları Selçuk’ta buluşacak

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunlarının her ay farklı yerlerde toplantı yaptıklarını, bu toplantılarının birini de Selçuk’ta yapabileceklerini belirten Mezunları ve Mensupları Vakfı İzmir Temsilcisi Mali Müşavir Alparslan Gazi Ağca, Başkan Bakıcı’ya görevinde başarılar diledi.

Yapılan bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, göreve geldiği günden bu yana yapılan ve yapılacak olan çalışmalardan bahsetti. Başkan Bakıcı, ayrıca Fakülte mezunlarını Selçuk’ta ağırlayacak olmaktan da büyük memnuniyet duyacağını ifade etti.

YORUMLAR
  1. AAAAA dedi ki:

    AMAN NERDE TOPLANIRSANIZ TOPLANIN AMA MASRAFLARINI BİZE YÜKLEMEYIN