site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Girbiyanoğlu Ramazan Bayramını Kutladı

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Selim Girbiyanoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Girbiyanoğlu Ramazan Bayramını Kutladı
24.05.2020
A+
A-

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Selim Girbiyanoğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Sağlık, sevgi ve mutluluk dolu bir bayram olması ümidiyle bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Pandemi süreci dolayısıyla Ramazan Bayramı’nın tedbirli bir şekilde idrak edilmesi gerektiğini hatırlatan Girbiyanoğlu; ‘’ Ramazan ayında milletçe aynı duygular, aynı düşünceler, aynı hassasiyetler içinde muhteşem bir arınma ve yücelme fırsatını en güzel şekilde değerlendirerek bayrama eriştik. Herkesin sağlık ve mutluluk içerisinde bir ve beraber olacağı bir bayram diliyorum. Ülkemizi ve dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız zor günleri hep birlikte atlattığımız, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak en büyük temennimdir. Bayram süresinde de evden çıkamayan hemşehrilerimize Vefa Destek Gruplarımız vasıtasıyla gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. Tüm Selçuklu hemşehrilerimden ricam, devletimizin aldığı tedbirlerle yeni normalleşme sürecini yaşadığımız bu günlerde salgında yeni bir dalgalanmaya fırsat vermemek için alınan kararlara harfiyen uymaları… ‘’ dedi.

7/24 SAHALARDAYDAYIZ

Göreve geldiği günden bu yana Selçuk’ta her vatandaşa ulaşmaya gayret ettiğini ifade Girbiyanoğlu; ” AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığı olarak pandemi sürecinden Ramazan Ayı’na, yaşlısından gencine, hastasından engellisine, memurundan işçisine, esnafından çiftçisine, her kesime ulaşmaya gayret ettik. Bizim bir sevdamız var. O da Selçuklu hemşehrilerimize hizmet etmek. Allah’a hamdolsun ki göreve geldiğimiz günden bu yana değerli dava kardeşlerimle beraber evimizin yüzünü görmedik. Şunu çok iyi biliyoruz ki; bu kutlu davaya hizmet etmek, ömrümüzün en güzel ve en değerli anıdır. Bu farkındalıkla, Selçuklu vatandaşlarımızın her sıkıntısına imkanlar dahilinde koşturmayı, onlar için çözüm üretmeyi kendimize ilke edindik. Vatandaşlarımızın ilk günden bu yana olan teveccühleri sorumluluğumuzu kat kat arttırmış durumda. Allah’ın izniyle bu pandemi sürecinden sonra ilçemize kazandırılacak eserleri, projeleri konuşuyor olacağız. Tabi yerel yönetimlerin geliştiremediği vizyonları ve hayata geçiremedikleri hizmetleri de…’’ diye konuştu.

Girbiyanoğlu mesajını şu ifadelerle sonlandırdı: “Bu bayram sosyal mesafeler aramıza girse de sevgiyle birbirimize ulaşacağımız, büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpemesek de iletişim araçlarıyla, sesimizle onların yanında olacağımız, sevdiklerimizle mutlu, sağlık dolu bir bayram geçirmeyi temenni ediyor, Selçuklu hemşehrilerimin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.