site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bayraklı’dan Selçuk’a kapalı spor salonu müjdesi

Başkan Bayraklı’dan Selçuk’a kapalı spor salonu müjdesi
20.10.2023
A+
A-

Selçuk’a yapılması planlanan tam donanımlı iki adet yeni kapalı spor salonu projesinin ihale tarihi belli oldu. Yeni Spor Salonu Projesinin ihalesinin gerçekleştirileceği tarihi açıklayan AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı, “Selçuklu sporseverlerin ve gençlerin merakla beklediği tam donanımlı yeni spor salonu projesinin ihale tarihi beli oldu. Selçuk’umuza hayırlı olsun” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Selçuk’a kazandırılacak olan iki kapalı spor salonunun ihalesi 14.11.2023 günü yapılacak.

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı’nın girişimleriyle Selçuk’a iki adet kapalı spor salonu ve spor kompleksinin inşa edileceği, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yatırım programına alınan spor salonu ihalesinin 14 Kasım da yapılacağı belirtildi.
AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı genel seçimlerde ilçe halkına sözünü vermiş olduğu Kapalı Spor Salonunun da yatırım programına alınması için harekete geçmişti. Başkan Bayraklı’nın girişimleri sonuç verdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yatırım programına alınan kapalı spor salonunun, ilçeyi bir çok spor branşında üst seviyelere taşıyacağı belirtildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı; “İlçemize yeni kapalı spor salonu yapılmasının yatırım programı alınması ve tüm süreçlerin çok hızlı bir şekilde gerçekleşmesinde bölgemizden milletvekili olan eski Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’nun emeği çok büyük. Sporun kalbi Selçuk’ta atacak sloganıyla verdiğimiz dosyayı Ankara’ya ve ilgili makamlara ulaştırdık.
Sayın bakanımızdan aldığımız güçle projeyi yakından takip ettik. Bakan Bey’in tam desteği, teşkilatımızın konuyu yakından takip etmesi sonucu çok kısa sürede sonuca ulaştık ve ihale tarihi 14 Kasım olarak açıklandı.
Selçuk orta vadede uluslararası başarılara imza atan, milli sporcular yetiştiren sporda bir marka kent olacak. Yatırım programına alınan Kapalı spor salonlarımızın ve spor komplekslerimizin inşaat ihalesine çıkma sürecini eski Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’nun destekleriyle yakından takip edeceğiz. Yapılacak olan tesisler ile birlikte gençlerimiz ve sporcularımız geleceğe daha umut dolu bakmasına yardımcı olacak. Ayrıca ilçe merkezine yakın bölgelere yapılacak olan salonlarımız ile birlikte mevcut spor salonuna ulaşım zorluğu çeken gençlerimiz için büyük kolaylık olacak. Bu projelerin ilçe halkımıza ve gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.