site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Barzani Geldi, Erdoğan ‘Kürdistan’ Dedi

Barzani Geldi, Erdoğan ‘Kürdistan’ Dedi
16.11.2013
A+
A-

barzani-boyle-karsilandi

Beklenen Diyarbakır buluşması gerçekleşti. Diyarbakır’da ‘Yaşasın Kürdistan’ sloganları atıldı. Erdoğan keşke Ahmet Kaya’da yanımızda olsaydı dedi.

Başbakan Erdoğan’ı Diyarbakır Havaalimanında İçişleri Bakanı Muammer Güler, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana, BDP milletvekilleri Sırrı Sakık, Altan Tan, Esat Canan ile İl Emniyet Müdürü Recep Güven ve öteki yetkililer karşıladı.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay, Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da Diyarbakır’a geldi.

Peşmerge lideri Mesut Barzani ve Şivan Perver, Başbakan Erdoğan’ın da katıldığı açılış töreni için Diyarbakır’a geldi. Barzani ve Perver’i Diyarbakır’da AKP milletvekilleri, Diyarbakır Valisi Kıraç ve BDP’liler karşıladı. Karşınlayanlar arasında ‘Yaşasın Kürdistan’ sloganları atanlar oldu.

Açılış törenin Mesut Barzani’nin Kürtçe konuşması ile başladı. Anlamayan kalabalık için Türkçe’ye tercüme edildi. Daha sonra Sanatçı İbrahim Tatlıses ve Şivan Perver konuştu. Beraber “Ağlama” şarkısını söyledi.

Tatlıses ve Perver’in ardından konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak yerine “Kürdistan” dedi. Açılıma ve çözüm sürecine destek isteyen Erdoğan artık kan akmadığını söyledi. erdoğan daha sonra açılış törenini gerçekleştirdi. Diyarbakırlı 3 yüz çiftin toplu nikah töreninin kıyıldığı günden Başbakan Erdoğan en az 3 çocuk söylemini tekrar yineledi.

basbakan-diyarbakir-programi (1)

basbakan-diyarbakir-programi (2)

basbakan-diyarbakir-programi (3)

basbakan-diyarbakir-programi (4)

basbakan-diyarbakir-programi (5)

basbakan-diyarbakir-programi (7)

basbakan-diyarbakir-programi (6)

basbakan-diyarbakir-programi (8)

basbakan-diyarbakir-programi (9)

KAYNAK: BENGUTURK TV

[poll id=”3″]

YORUMLAR
  1. Selcuklu dedi ki:

    Helal olsun basbakanimiza ins hic bir zaman kardes kani dokulmeden huzur icinde devam eder.

    1. Anonim dedi ki:

      Aylardır hiç şehit gelmiyormuş, atalarım Çanakkale’de düşman gemilerinin geçişine müsade etseydi 251.000 şehit vermezdik… Ve şimdi şehit gelmiyor ile avunanlar da Yorgo’nun torunu olurdu…

  2. Anonim dedi ki:

    kürdistan demiş..akp seçmenine hayırlı olsun..vicdanları baya rahattır

  3. anonımefes dedi ki:

    buldunuz yedınız vatanı be, şehıtlerın kemıklerı sızlıyordur

  4. Anonim dedi ki:

    yakında apo ile de kucaklaşırlar tam olur

  5. eski selcuklu dedi ki:

    Akp zihniyetlerinde donen kurulan isleri bslr bilemeyis yalniz ne yakinimdan nede uzagimdan sehit olan birileri var eger olmus olup bu senaryoyu gorsem uzuntunun hangi halini yasarim bilinmez..Sayin Basbakanimizin cabalari anlasilir dilde BARİS..Fakat saglanmaya calisilan barista hep istekler onlardan yapmasi bizden.avuc icine girmisiz artik pesss

  6. selçuklu dedi ki:

    ırak bölgesel kürt yönetimi denildi Dünya genelinde adı geçen bu ne hemen tayyibe yüklenip işi selçuktaki akp’e adayına yüklüyorsunuz.artık çamur atmaktan vazgeçin yolunuza bak adam sayesinde ülke kalkınıyor şehit haberleri gelmiyor amacınız kan dökmekse uzaktan ahkam kesmeyin milli kuvaya gibi bir ruh oluşturup gidin savaşın klavye başında erkeklik kolay…

  7. selcuk agliyor dedi ki:

    benim tek dusundugum sehitlerimiz … KEMIKLERI SIZLAYAN SEHITLERIMIZ ALLAH BUNLARI BILDIGI GIBI YAPSIN NE DIYEYIM

  8. selcuk EFES dedi ki:

    sen benim andimi kaldiracan sonra benim TC mi kaldiracan sonra benim halkima konusma ozgurlugunu yok edicen sonra millete ar namusdan soz edicen bir de yetmezmis gibi sehitlerimizin kemiklerini sizlatacan ustune bir de bunu yapican bu arada kurdistan naralari atanlara da goz yumucan . gerisini siz dusunun . yasasin turkiye yasasin ataturk senin akp varsa bizimde ALLAH miz var.

  9. LAZOĞLU dedi ki:

    sözün bittiği yer şayet bu saatten sonra akp oy verenler verecekler bin değil bir kere düşünmeden kararınızı verin kendinden başka kimseyi düşünmeyen akp sandıklara gömmenin tam zamanı öyle gömelimki hayatları boyunca 30 martı unutmasınlar sonları olsun yok zeynel osman geçin bunları sizlere bu günden itibaren oy verenin vay haline benim ellerim kırılsın size oy verirsem vermeyi bırakın adınızı dahi duymak istemem ver oyunu akp gitsin pkk oh ne ala memleket bizde yedik

  10. güneş dedi ki:

    göçmenlerde göçmenistan, romanlar romanistan, lazlar lazistan, aleviler alevistan, çerkezler çerkezistan istiyoooooooor.

  11. Vedat Timur dedi ki:

    ah bu ic politikalar yok mu. halk zannediyorki dunya bizi konusuyor herkez Turkiyeye imreniyor. ben yurt disinda yasiyorum ve suan disaridan bakildiginda halk Turkiye’yi Iran yolunda ilerleyen bir ulke olarak goruyor. iktidarida asiri kati islamci olarak nitelendiyor. halkin izlenimleri Turkiye tamamen yobaz bir ulke! malesef bu yorumlar hic bir zaman ic basinda yer almiyor.Bir yanda kürtçüler, bir yanda dinden nemalananlar ve bunları göremeyenler, eriyen Türkiye..Çok yazık olacak !