site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bakıcı: Akademik çalışmalara daha fazla katkı koyacağız

Bakıcı: Akademik çalışmalara daha fazla katkı koyacağız
11.02.2015
A+
A-

surmeli-otel-akademik-calismalar (2)

Avrupa Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Konferansı sona erdi. 3 gün devam eden konferansta Bilim Adamları ve akademisyenler katılımcılara kendi alanlarında detaylı bilgilendirme yaptılar. Konferans sonunda akşam yemeğinde bir araya gelen Bilim Adamları ve Akademisyenler, oldukça samimi bir ortamda fikir alışverişi de yaptı. Yemekte konuşan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, konferansın Selçuk’ta yapılmasının önemine dikkat çekerek; “Bundan sonraki süreçte de bunun gibi akademik çalışmalara daha fazla katkı koyacağız” dedi.

Bilimsel çalışmaların ilçemizde yapılması önemli

Tüm katılımcıların buluştuğu akşam yemeğinde konuşan Başkan Bakıcı, Sosyal bilimler alanında uluslararası çalışmaların gittikçe önem kazandığına dikkat çekerek; “Özellikle Bilim Adamları ve Akademisyenleri Selçuk’ta görmek bizi bahtiyar ediyor. Burada verilen her konu ve araştırma önemlidir ve ses getireceğine inanıyoruz. Dolayısıyla bilgilerimizin bu alanda etkilerinin önemli olduğunu ve daha sonraki süreç içerisinde daha da artacağı inancımız vardır. Çünkü bilimsel çalışmaların günümüz ve daha ziyade geleceğe ışık tuttuğunu hepimiz biliyoruz. Sizlerin çok daha iyi, sağlıklı ortamlarda bu tür konferanslarınızı, çalışmalarınızı yapmanızı arzu ediyoruz. Bir Akademisyen olarak bunun güçlüğünü, sıkıntısını biliyorum. Birçok yerde de yaşadık. Dolayısıyla sizlere burada bu alanın çok uygun bir şekilde sunumunu sağlayabiliyorsak bir parça görevimizi yapmış kabul ediyoruz. Bir belediye başkanı olarak bu gibi bilimsel çalışmaların ilçemizde yapılması beni ziyadesiyle memnun ediyor. Bundan sonraki süreçte de bunun gibi akademik çalışmalara daha fazla katkı koyacağımızı belirtmek istiyorum. Her çalışmanızın bilime katkı olarak geri dönmesini arzu ediyorum” dedi.

Konferansın yedincisi de Selçuk’ta yapılsın

Selçuk kaymakamı Ayhan Boyacı, UNESCO Kültür Mirası Kenti olmaya aday olan Selçuk’un VI. Avrupa Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Konferansına ev sahipliği yapmasının önemini hatırlatarak, “Bu konferansın yedincisini de inşallah Selçuk’ta yaparız” dedi.

Selçuk Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen VI. Avrupa Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Konferansı Pamucak Sürmeli Otel’de gerçekleşti. Konferansta Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Hava Ulaştırma Fakültesi Dekan Vekili Yrd.Doç.Dr. İrfan Akkoç da ‘aşırı iş yükü’ konusunda bir sunum yaptı.Selçuk’un Alternatif Turizm potansiyelinin değerlendirilmesi ve turizm planlaması konusunda bilgilendirilmenin de yapıldığı konferans 3 gün sürdü. Konferansın gala yemeğine Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Hava Ulaştırma Fakültesi Dekan Vekili Yrd.Doç.Dr. İrfan Akkoç, Sosyal Bilimler Araştırma DerneğiBaşkanı Dr. Hasan Arslan ile çok sayıda Bilim Adamı ve akademisyen katıldı. Müzik eşliğinde akşam yemeği yiyen katılımcılar, bu organizasyonun anısına hep birlikte pasta kestiler.

surmeli-otel-akademik-calismalar (1)

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Artık Selçuk bundan sonra uçar.Yatırımlar gelir,turist akar hep böyle toplantılar yapılır ama Selçuk’a bir şey getirmediği aşikar.2000 yılında da bütün hirıstiyanlar Selçuk’a gelerek turizmi şahlandıracaktı.İşler 3000 yılına kaldı.

  2. Anonim dedi ki:

    uçıcızzzz az kaldı selçuk 2023 te öyle bi kalkınacak bi daha kimse indiremiyecek