site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bahçeşehir Okulları Kuşadası Kampüsünden Görkemli Açılış

Bahçeşehir Okulları Kuşadası Kampüsünden Görkemli Açılış
09.09.2016
A+
A-

Bahçeşehir Okulları Kuşadası Kampüsü 03 Eylül Cumartesi günü açılış töreniyle eğitime başladı. Aydın Vali Vekili Alper Faruk Güngör ile Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, ADÜ Rektör Yardımcısı Törün Özer, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Tünk, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve öğrenci velileri katıldılar.

Çocuklarımızın çağdaş, ülkesine milletine bağlı bireyler yetişmesinde okulların öneminden bahseden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı; Kuşadası’nda yeni yapılan ve yapılacak olan okulların olduğunu dile getirerek, Kuşadası’nda özel okulların devlet okulları ile tatlı bir rekabet içine girebilmesi için çoğalmasını istediğini söyledi. Yapıcı, Bahçeşehir okullarının Kuşadası eğitimine katkı sağlamasından duyduğu memnuniyeti ifade eti. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre de konuşmasında, Bahçeşehir Okullarının özel okullar arasında bir marka olduğunu, Aydın’ın da Türkiye’nin eğitim alanında markası olduğunu söyleyerek YGS, LYS ve TEOG sınavlarında üstün bir başarısı olduğundan bahsetti. Pervin Töre, 19 Eylül’de başlayacak 2016-2017 öğretim yılı için hayırlı olmasını diledi. Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan’da 3 yıl Kaymakamlık yaptığı Kuşadası’na böyle bir eğitim kurumu kazandırdıkları için Bahçeşehir Okulları yönetimine teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’ye Kuşadası eğitimine katkı sağlamasının yanı sıra bir hanım olarak görevini layıkı ile yaptığını belirterek, yarım kalmış eğitim vadisi için İl Milli Eğitim Müdüründen destek istedi. Eğitim Vadisi’nin Kuşadası’na çok şeyler kazandıracağını belirterek bu işin devamlı takipçisi olacağını söyledi. Ayhan, okulun Kuşadası eğitimine katkı sağlamasından özellikle bir marka olan Bahçeşehir Okullarının açılmasından çok memnun ettiğini ifade etti. Bahçeşehir şirketler grubunun Kuşadası’na Üniversite kazandırması gerektiğini belirten Vali Yardımcısı Ayhan, bu isteğinin üst yönetime iletilmesini istedi. Kuşadası olarak böyle bir okula sahip oldukları ve kazandırılan her olumlu girişimden duyduğu mutluluğu ifade eden Ayhan, Kuşadası’na hayırlı olmasını diledi. Konuşmalarının ardında okulun açılış kurdelesi, törene katılan protokol üyeleri tarafından kesilerek eğitim tesisi ve sınıfları tek tek gezildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda bilimi takip edenlerin, eğitime gönül verenlerin, eğitimi önemseyenlerin okulu olarak bilinen Bahçeşehir Okulları, Kuşadası kampüs alanı anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseden oluşuyor. 56 derslikte 1100 öğrenciye hizmet verecek olan Kuşadası Bahçeşehir Okulları Kampüsü, açık – kapalı spor alanları, buz ve dans pistleri, yüzme havuzu, konferans salonu, amfi tiyatro ve açık hava gösteri alanı, uzay gözlem evi, planetaryum ve hobi bahçelerinden oluşuyor. Dünyada uygulanan modern eğitim anlayışını Türkiye’de başarıyla uygulayan Bahçeşehir Okulları, 46 yıllık eğitim tecrübesinden güç alarak dünyaya örnek oluşturacak eğitim modelleri geliştiriyor. Kişiye Özgü Öğretim Modeli, Yabancı Dil Eğitimi, Bilişimsel Düşünme Eğitimi, STEM+A ve Dijital Eğitim gibi eğitimde fark yaratan uygulamalarıyla öne çıkan Bahçeşehir Okulları 5 yaştan itibaren uygulamaya başladığı Kodlama Saati ile çocuklara küçük yaşta kodlama öğretiyor. Bahçeşehir Okullarının sunduğu eğitim ile öğrenciler 21. yüzyıl becerilerinin en öne çıkan özellikleri olan yabancı dil becerileri, fen ve matematik okuryazarlığı, yaratıcılık ve yenilikçilik, iletişim ve işbirliği becerileri, eleştirel düşünme ve sorun çözme, liderlik vasıfları, kültürler arası bilinçlilik, dijital okuryazarlık becerileri ile yetişiyor. Bahçeşehir Okulları anaokulundan başlayarak eğitim sistemini bu temel becerileri kazandırmak hedefiyle şekillendiriyor.

962a4606

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.