site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Babasının mezarlık ziyaretinden dönerken can verdi

Babasının mezarlık ziyaretinden dönerken can verdi
07.12.2014
A+
A-

kirazli-koyu-kaza (1)

Kuşadası Kirazlı köyünde feci kaza. Babalarının mezarlık ziyaretinden dönen Yunus Partal (16), Osman Partal (9) kardeşler, dönüş yolunda minibüsün altında kaldı.

9 Yaşındaki Osman Partal olay yerinde can verirken, Kuşadası’nda hastaneye kaldırılan Yunus Partal’ın da komada olduğu bildirildi.

Kirazlı köy mezarlığındaki babalarının mezarına ziyarete giden Osman ve Yunus Partal kardeşler, mezarlık dönüşünde, Aydın-Kuşadası hattında çalışan minibüsün altında kaldı. Motorsikletle mezarlığa giden iki kardeş, dönüş yolunda ana yola çıktıktıkları anda, Kuşadası yönünden gelen minibüsün altında kaldı. 9 Yaşındaki ilkokul öğrencisi Osman Partal olay yerinde can verirken, büyük kardeş Yunus Partal’ın kaldırıldığı Kuşadası Devlet Hastanesi’nde komada olduğu bildirildi. Minibüsün altında kalan kardeşlerin, motorla bilikte 30 metre arabanın altında sürüklendiği belirtildi.

Jandarma minibüs şoförünü gözlem altına aldı. Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

kirazli-koyu-kaza (2)

kirazli-koyu-kaza (3)

YORUMLAR
  1. Yaşayan bilir dedi ki:

    Bu yolda o kadar dengesiz yol şoförleri var ki ben orada milim ilerliyorum resmen güzargah benim iması veriyorlar yön ayrımı falan hak getire.. Son Sürat karşıdan gelen aracın üzerine yolu ortalayarak geliyorlar buna bir düzen getirilmeli! Heeyyy belediyecikler sizlere diyorum!!

  2. Anonim dedi ki:

    Arkadaş köy yolunda kacla gidiyor bu minibüste 30 mtre sürüklemiş yazik olmus gencecik çocuklara

  3. Adnan dedi ki:

    Bazen bisiklet ile gidiyoruz bizler ble ürküyoruz çok hızlılar.. Allah ailelerine sabır versin

  4. Aynur dedi ki:

    bu yoldaki iki hat kuşadası aydın davutlar aydın birbirleriyle yarışırlar mezarlık neredeyse köyün içinde köysofrası da orada bu kadar sürat yapılırmı.

  5. Anonim dedi ki:

    daha önce uyarmıştık bir tedbir alın dedik.bu uyarıya gösteri haline dönüştürmek istedik ama bazı kurumlar olmaz dediler 2,3 günlük bi kontrol sıklığı yaşandı ama sonra yine yollarımız fomula 1 pistlerine döndü.bakın yine söylüyorum.buyolda ölümlü kaza olacak diye bizzat resmi şekilde uyardım.umursamadılar.tekrar söylüyorum bu yollar eğerki bu sıcak asvalt haliyle ve genişletilmezse daha büyük kazalara meydan verecek.arabalar yanyana geçerken neredeyse aynaları birbirine çarpacak.zaten 2 kamyon bazı yerlerde birbirini beklemek zorunda kalıyor.

  6. koy sofrasi dedi ki:

    Yorumlar çok hakli bu kacinci kaza ? İki hattin guzergahinin değişmesi lazim beraber kullandiklari surece yaris yapmaya devam edecekler… 2 . fotodaki ayaktaki sahis kazayi yapan şoför. Elbette oda istemezdi küçücük canlara carpmayi.. Lakin hizin doguracagi sonuçları ddusunmemek boyle korkunç olaylara neden oluyor… Hepimiz yastayiz.. Cenaze günü bile inat eder gibi Kusadasi minibüsleri son surat geçtiler… İçerideki yolcularinda duyarli olması biz konusunda uyarmasi gerekli.. Ayrıca ortalama 90 km ile carptigini tahmin ediyoruz. 32 değil 52 metre sürüklemiş. Tek tesellimis yunusun bir an öncesagligina kavusmasi

  7. ali tekel dedi ki:

    öncelikle büyük geçmiş olsun elbette böyle olsun istemezdi şöför arkadaşımız biz yola cıktıkmı karıncayı bile ezmek iştemeyiz gelin görünkü aksilik oldumu inadına oluyor kesinlikle 90 klmtre hız olmaz çünkü orası bir yerlesşim yeri mutlaka inecek yolcusu vardır o hızı yapamaz yapmaz zaten temellimiz ölen kardeşimize ALLAHTAN BAŞ SAĞLIĞI DİLER yaralı kardeşimizede acil şifalar dileriz enkısa zamanda sağligına kavuşmasa duacıyız .geride kalanlara ALLAH sabır versin.

  8. ayla dedi ki:

    bence o yastaki cocuklarda motosikletin isi ne o sorgulanmalu once

    1. ali demir dedi ki:

      Kardeşim suclu kim şimdi motorlu cocuklar mı oldu diyelim 18 yaşında kask da vardı eeee ozaman suclu kim olacak tı cok sacma bir yorum yapmış sın orada bir kaza olmuş kaza nedeni ni bilmeden böyle yorum yapmanız biraz geri.zekalılık tır oradaki senin cocugun veya kardeşin olsaydı aynı yorumu yapar mıydın biraz akıllı düşünün iki taraflı düşünün 30 mt diyor 90 km den aşagı değil o aracın hızı o yolda en fazla 60 olma lı…. İki taraflı olun

  9. ibrahim dedi ki:

    Allah sabır versin ailesi ne

  10. Anonim dedi ki:

    ordaki dolmuşlar inanılmaz hızlı gidiyorlrkahvelerin önünden falan silme geçiyorlar…..

  11. allah büyüktür dedi ki:

    Allah büyüktür inşallah yüce yarabbim o cocugu kurtarır allah sabır kuvvet versin allah inşallah iyileşir Kardeşimiz