site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Azra Akın’dan Güven Kıraç’a Ünlüler Efes Selçuk’ta

Azra Akın’dan Güven Kıraç’a Ünlüler Efes Selçuk’ta
18.11.2021
A+
A-

Geçtiğimiz hafta Efes Selçuk Azra Akın’dan Güven Kıraç ve Erkan Can’a kadar birçok ünlü ismi ağırladı.

İlham Veren Kentten Yıldızlar Geçti
“Kış Köşesi” Programının çekimleri için Güven Kıraç ve Erkan Can ve Yönetmen Vedat Atasoy’un yanı sıra Azra Akın, Gülenay Kalkan, Yasemin Kök de Efes Selçuk’taydı. Efes Selçuk’ta Şirince, Meryem Ana Evi ve Efes Tarlası Bakkalı’nı gezen Azra Akın, Gülenay Kalkan ve Yasemin Kök, Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile de makamında bir araya gelerek sohbet ettiler.

ERKAN CAN VE GÜVEN KIRAÇ EFES SELÇUK’TA
Türkiye’nin tanınmış oyuncuları Erkan Can ve Güven Kıraç da “Kış Köşesi” programlarının çekimleri için Efes Selçuk’taydı. Efes Selçuk’un tarihi yerlerini gezen oyunculara Efes Selçuk’un fahri hemşehrisi Hayko Cepkin ve Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de eşlik etti.

Kış turizmine farklı bir bakış açısı getirmek, gastronomi ve yerel lezzetleri tanıtmak amacıyla Erkan Can ve Güven Kıraç tarafından hazırlanan Kış Köşesi programı için Efes Selçuk’un birçok önemli noktasında çekim yapıldı. Efes Antik Kenti, Şirince ve Meryem Ana Evi ve Artemis Tapınağı’nı gezen sanatçılar ilham veren kente hayran kaldılar. Efes Selçuk gezisinde sanatçılara eşlik eden Başkan Sengel, iki usta isme Efes Selçuk’u anlattı. Başkan Sengel ziyareti sosyal medya hesaplarından; “Kentler vardır ışıltılı, insanlar vardır harbi ve buluşmalar vardır mucizevi… İşte öyle bir şey… Mucizelerin sonsuz olsun Efes Selçuk…” notuyla paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.