site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ayhan Boyacı Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Ayhan Boyacı Ticaret Odasını Ziyaret Etti
23.10.2013
A+
A-

kaymakam

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı Selçuk Ticaret Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyarette Kaymakam Ayhan Boyacı, Kasım ayında yapılacak EXPO oylamasında oy kullanacak delegelerin Selçuk-Efes ziyaretiyle ilgili detaylı açıklamalarda bulundu.

EXPO’nun İzmir ve Ege Bölgesi için hem turizm hem ticari anlamda büyük önem arz ettiğini belirten Boyacı, “Efes ziyaretinde delegelerle birebir temaslarımız oldu. Efes’e hayran kaldılar. Kasım ayındaki oylamada EXPO 2020 şehri olarak İzmir seçilirse, bu organizasyonu ülkemize yakışır biçimde gerçekleştireceğiz.” dedi.  EXPO delegasyonuna yapılan sunum ve evsahipliğinin oylamada etkili olacağını söyleyen Ticaret Odası yöneticileri İzmir ve Türkiye için her zaman üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye hazırız. Bize göre EXPO çok önemli bir fırsat” dediler.

Ziyarette üç ayını geride bırakan Ticaret Odası yönetimi ve hizmetleri hakkında bilgi veren Oda Başkanı Koray Yolcu, önceliği iletişime verdiklerini, kurumlar arası ve üyeleriyle iletişim içinde olan, diyalogtan yana bir anlayış benimsediklerini belirterek kurumlararası işbirliğinin kente sağlayacağa yararlara dikkat çekti. KOSGEB’le işbirliği içinde çalışmalar yaptıklarını kaydeden Yolcu, kentimizdeki işletmelerin sağlam adımlar atarak ilerlemeleri için yol gösterici bir kurum olmak istediklerini söyledi.

Selçuk’un turizm kimliğiyle öne çıkan bir kent olması sebebiyle turizmde hizmet kalitesini artırmayı kendilerine görev adlettiklerini söyleyen Yolcu, önümüzdeki aylarda bunun için eğitim programları hazırlığında olduklarını belirtti. Turizm koordinasyon kurulunun Kaymakamlık çatısı altında işlerlik kazanması gerektiğini belirten Ticaret Odası yöneticileri, bu konuda ilçedeki kurumların görüş alışverişi içinde olmalarının önemine dikkat çekti. Kaymakam Ayhan Boyacı kurumlar olarak ortak amacın Selçuk’a değer katmak ve ihtiyaçları gidermek olduğunu söyleyerek Oda yönetimine başarı dileklerinde bulundu.

Ticaret Odası Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kırıtak, Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Coşkun, Yönetim Kurulu Danışmanı Berrin Dereli ve Genel Sekreter Filiz Acarğil’in hazır bulunduğu ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu, Kaymakam Boyacı’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve ortak amacın Selçuk’u hak ettiği yere taşımak olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.