site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ayasuluk Pet Shop Miniklerin İlgi Odağı

Ayasuluk Pet Shop Miniklerin İlgi Odağı
26.02.2013
A+
A-

ayasulukpetshop (1)Ayasuluk Pet Shop Selçuklu miniklerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Yaklaşık üç yıl önce Atatürk Mahallesi 1005 sokak no:15/a (Cafe-de Roma Karşısı) da hizmete açılan Ömer Becer’in işletmeciliğini yaptığı Ayasuluk Pet Shop hergün onlarca minik misafirini ağırlıyor.

Selçuk halkına en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlayan Ayasuluk Pet Shop’ta satışa sunulan evcil hayvanlar ve balık çeşitleri Selçuklu vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Ayasuluk Pet Shop’un en renkli stantlarını balıklar süslüyor. Japon balığından köpek balıklarına, cikletlerden tropik balıklara birçok çeşit sunan firma, balıkların yanı sıra akvaryum ve akvaryum için dekoratif malzeme satışı da yapıyor. Renk renk desen desen balıkların yanı sıra kedi ve köpekler için çeşitli mama, oyuncak, aksesuar, vitamin ve taşıma kapları da bulunuyor.

Hayvanlara verdiği değer ve onlara duyduğu sevginin böyle bir işyeri açmasına neden olduğunu söyleyen Ayasuluk omerbecerPetshop’un işletmecisi Ömer Becer; ‘‘Selçuk’ta bu tür Petshop’a ihtiyaç vardı. Yaklaşık 3 yıldır Selçuklulara hizmet veriyoruz. Ben de ilçemizdeki bu eksikliği bir nebze olsun doldurmak istedim. Ailecek hayvanları çok seviyoruz. Selçuk’ta balık ve kuş beslemeyi seven çok sayıda vatandaş var. Özellikle çocuklar işyerimize yoğun ilgi gösteriyor. Talep gittikçe artıyor. Her ailede bu işin meraklıları var. Genelde bu işi çocuklar başlatıyor daha sonra babalarda onlardan görerek merak sarıyor ve daha sonra onların merakları çocuklarınkini geçiyor. Tabii ürünlerde vatandaş genelde ekonomisine göre hareket ediyor. Biz meraklılarına yardımcı olmak için ürünlerde çok cazip kampanyalar yapıyoruz. Satışlardan müşterilerde bizlerde memnunuz. Geçmiş yıllara göre şuanda evlerde hayvan besleme artık zor değil. Artık evde hayvan beslemek kolaylaştı. Hedefimiz, sevimli minik dostlarımızın tüm istek ve ihtiyaçlarını göz önünde tutarak, ürün ve hizmetlerin sürekli gelişimini destekleyerek, kaliteli, modern ve hep daha iyisini arayan anlayışla, uygun fiyatlarla, müşteri memnuniyeti odaklı olarak sizlere ulaşmaktır’’ dedi.

ayasulukpetshop (2)

ayasulukpetshop (3)

ayasulukpetshop (4)

ayasulukpetshop (5)

YORUMLAR
  1. Hakan Pınarcı dedi ki:

    çok başarılı bir pet shop Selçuk için bir gereklilikti, işlerinde başarılarının devamını dilerim