site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Aqua Fantasy Su Parkı’na Ödül

Aqua Fantasy Su Parkı’na Ödül
17.04.2013
A+
A-

aqua-fantasy

İzmir’in Selçuk İlçesi Pamucak sahilinde yer alan Aqua Fantasy Su Parkı, merkezi İtalya’da bulunan Games & Park Industry Dergisi tarafından Golden Pony Mükemmellik ödülüne layık bulundu.

Golden Pony ödülünü, Su Parkı Müdürü Muharrem Atilla, düzenlenen törenle aldı. Geçen yıllarda First Choice Denetçisi Tommy Lynch tarafından dünyanın en başarılı üç su parkı arasında gösterilen Aqua Fantasy, gerek çocuk gerekse aqua-fantasy-su-parkina-odulyetişkinler için çok sayıda kaydırak ve eğlence alanı ve oteli ile Türkiye’nin önemli turizm tesislerinden biri oldu.

Su parkı Müdürü Muharrem Atilla, aldıkları ödül ile gurur duyduklarını ve Türkiye’nin tanıtımına katkı yaptıklarını söyledi.

Su Parkı’nın yeni sezona 27 Nisan’da gireceğini belirten Atilla, “Doyumsuz eğlencenin yaşandığı su parkından bir sezon boyunca yararlanmak isteyenler, sadece 170 TL ödeyerek, her gün su parkına gelebilecekler.

Aileleri ile birlikte sezon üyesi olmak isteyenlere ek indirimler yapılırken, su parkında yapılacak yiyecek içecek alışverişlerinde de sezon üyelerine yüzde 25 oranında indirim olanağı sağlanıyor” dedi.

VEYSEL EROL-DHA-İzmir/Selçuk

YORUMLAR
  1. Ömür dedi ki:

    Aqua Fantasy yi başarısından dolayı kutlarım. Fakat anlamadığım olay şu; haber metinlerini yazan basın mensubu arkadaşların “Selçuk” ismi ile bir alıp veremediği mi var? Neyse ki bu sefer kuşadası yazmamışlar. En azından bu güzel bir gelişme… Lütfen bu konuda biraz hassas olup Selçuk umuzun ismini unutturmayalım…
    Teşekkürler.

  2. Ömür dedi ki:

    Yazdıklarımı dikkate alıp düzeltme yapmanıza çok sevindim. İlginiz için teşekkürler.
    İyi çalışmalar…