site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Anlattığın Masala Kendin İnanıyor Musun Sayın Bakıcı?

20.02.2017
A+
A-

Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ”Başkanlık Sistemi Belediye Başkanlığı Sistemi Gibi” diyerek açıklamada bulunmuş.

Antalya’ daki toplantıda, Beştepe’ nin talimatları dışına çıkamayıp, kendini gerçekten Başbakan zanneden şahsın açıklamalarını alıp burada Selçuk halkına aktararak onları kandıracağınızı zannediyorsanız şimdiden söyleyeyim, çok büyük sükut-u hayale uğrayacaksınız.

Selçuk ve Selçuk’lu deyince aklınıza getireceğiniz ilk şey, diktatörlük arzusunda olanların buradan yediği şamar olmalıdır.

Selçuk, Kenan EVREN’ in darbe Anayasasına %90 ‘nın üzerinde ve yine sizin Cemaat ile beraber yalan dolan beyanlarla süsleyip getirdiğiniz 2010 referandumundaki Anayasa değişikliğine % 75 civarında HAYIR diyerek hukuk ve demokrasiden yana olduğunu net bir şekilde tescillemiştir.

Açıklamanız içerisinde Belediye Başkanlığı benzetmesinden yola çıkıp, meclis tarafından denetlendiği, hizmet akışının hızlanması vs. gibi ifadelerinizi sıralamışsınız. Pardon ama siz Selçuk halkını ya da ne bileyim, Antalya’ da dinlediğiniz direktifleri aktarmanız itibariyle genel olarak sorarsak; bu ülke halkını aptal mı zannediyorsunuz?

Biz diyoruz ki;

Bu sandıkta başkan yapacağınız kişi yargının bile sahibi olacak.

Olası bir durumda kendini yargılayacak olan kişileri bile, kendisi seçiyor olacak.

Dolayısıyla böyle bir durumda kendisinin ve şürekasının ölene kadar yargılanmaları söz konusu dahi olmayacak.

Siz kalkmış Belediye Başkanlığıydı, hızlı hizmet akışıydı, falandı filandı, gibi çocukların bile yutmayacağı cinsten teraneler okuyorsunuz.

Ayrıca, mademki Belediye ”Başkanlığı gibi” dediniz, soralım;

Siz hiç, bir Belediye Başkanının o ilçedeki yargı mensuplarını seçtiğini duydunuz mu?

Özetle; ancak aptalların inanabileceği türden yalan dolandan ibaret açıklamalarınızla bu milleti kandıramazsınız Sayın Zeynel Bakıcı. Ülkenin her yanı cehennem gibi yanıyorken, içerde ve dışarıda fidan gibi çocuklarımız sırf sizin yanlış politikalarınız yüzünden toprağa düşüyorken, paldım palas getirdiğiniz bu Anayasa değişikliğinin yegane sebebi; cenahınızın en tepesinde oturanları ölene kadar dokunulmaz kılmaktır.

Ayrıca siz de ne olduğunuza bir karar verin artık!

Aslında sosyal demokrat olduğunuzu söylüyorsunuz, ama Başkanlığa evet diyerek, demokrasinin ve hukukun katledilmesine ortak olacağınızı ifade ediyorsunuz.

Şimdiye kadar anlamadıysanız, size de Bahçeli’ye sorar gibi soralım;

Görevli misiniz, tehdit mi ediliyorsunuz?…

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
26 Mart 2024
19 Mart 2024
20 Şubat 2024
4 Şubat 2024
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.