site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Anadolu Lisesi’nin 12. Dönem Mezunları Uğurlandı

Anadolu Lisesi’nin 12. Dönem Mezunları Uğurlandı
08.06.2013
A+
A-

selcukanadolulisesi-kep-toreni (1)

Selçuk İMKB Anadolu Lisesi 12. Dönem Mezuniyet Töreninde aileler, öğretmenler ve öğrenciler duygusal anlar yaşadı. Okulda dereceye girenlere ödüller verildi.

2012 – 2013 yılı 12. Sınıf öğrencileri için okul bahçesinde kep töreni yapıldı. Aileler, öğretmenler ve okul öğrencilerinin bulunduğu törene, Selçuk Kaymakamlığına vekaleten bakan Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Çakal, Okul Müdürleri katıldı.

Tören 11. Sınıf öğrencilerinden Şeyma Esen’in sunumuyla başladı. Ardından okul müdürü Raşit Alpay Karataş öğrencilere ve ailelere dönük konuşmasını yaparak öğrencilerine hayatlarında başarılar diledi. Okul müdürü Raşit Alpay Karataş’ın ardından Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek konuşmasını yaptı. Şimşek; İyi dilekleriyle öğrencilere bundan sonra ki hayatlarında başarılar diledi. Konuşmaların bitiminde dereceye giren öğrencilerin isimleri açıklandı ve hediyeleri verildi.

Selçuk İMKB Anadolu Lisesi 12. Dönem Mezunları arasında üçüncü 12/C sınıfından Türküler Şimşek oldu ve hediyesini okul müdürü Raşit Alpay Karataş verdi. İkinci 12/A sınıfından Zozan Yeşilorman oldu ve hediyesini Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Çakal verdi. Okul birincisi ise 12/A sınıfından Esra Aktaş oldu. Onun da hediyesini Milli Eğitim Müdürümü Özer Baki Şimşek takdim etti.

Çözüm Dergisi Dershanesi de dereceye giren öğrencilere hediyeler verdi. 1. olan Esra Aktaş okul künyesine ismini çaktıktan sonra konuşmasını yaptı. Ardından 11/B sınıfından Meltem Hatipoğlu ile devir teslimi yapıldı. Mezunlar espriler eşliğinde adları okunarak yerlerine geçti.

Sınıf öğretmenleri öğrencilerine andaçlarını ve diplomalarını verdi. Müzikler eşliğinde kepler fırlatıldı. Havai fişekler patlatıldı. O anda herkes duygusal anlar yaşadı. Gelen konuklara pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

selcuk-anadolu-lisesi-mezuniyet-toreni (1)

selcuk-anadolu-lisesi-mezuniyet-toreni (2)

selcuk-anadolu-lisesi-mezuniyet-toreni (3)

selcuk-anadolu-lisesi-mezuniyet-toreni (4)

selcuk-anadolu-lisesi-mezuniyet-toreni (5)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.