site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ali Aşlık’tan Teşkilata Uyarı

Ali Aşlık’tan Teşkilata Uyarı
21.08.2013
A+
A-

ali-aslik

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, yerel seçim öncesi teşkilata mesaj gönderdi. Aşlık Twitter’dan “Tarafsız olun” uyarısı yaptı. Aşlık, ayrıca Tahtalı Barajı’ndan tarımsal su temini projesi nedeniyle karşı karşıya geldiği Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu için de “İşi sulandırma” dedi.

Yerel seçim öncesi yaşanan hareketlilik AK Parti’de de kendisini göstermeye başladı. Partinin İzmir’deki eski il başkanları arasında yer alan Milletvekili Ali Aşlık, teşkilata mesaj gönderdi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan açıklamalarda bulunan Aşlık, “Belediye başkanı adaylığını düşünen arkadaşlar Başbakanımızın konuşmasını baştan sona sakin kafayla bir daha, bir daha dinlesinler. Güçlü Türkiye siyasi istikrardan geçiyor. Siyasi istikrar ise AK Parti’nin yerel seçimlerde güçlenerek çıkmasıyla mümkün. Başarı bütün teşkilat mensuplarımızın; ben değil “BİZ” anlayışında. Görevi çok isteyene değil ehline vermekte büyük fayda vardır. Bir görevi çok isteyen ya işi bilmiyordur ya da farklı hesapları vardır. Her ikisi de ehil olmamadır. Ehil olan talep eden değil, edilendir. İl ve ilçe başkanlarımız da bu konuşma çerçevesinde süreci tarafsız ve AK Parti’yi daha güçlü kılacak duruşu sergilemeleri elzemdir” açıklaması yaptı.

Aşlık, Tahtalı Barajı’ndan tarımsal amaçlı su temini konusunda karşı karşıya geldiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na da yüklendi. Kocaoğlu’nun “Barajdan damlama su temini için DSİ izin vermiyor” eleştirilerine “Barajı bize devredin, projeyi yapalım” yanıtı veren Aşlık, Kocaoğlu’nun yakınlarının Tahtalı Baraj Havzası’ndan arazi topladığını iddia etmişti. Kocaoğlu’nun sert cevap verdiği ve “O işlere biz bakmıyoruz. Komik şeyler” dediği Aşlık Twetter’dan yine yüklendi.

ALİ OKULU!
Aşlık, “ Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 10 yılda 5 kilometrelik metroyu bitiremedi. Tahtalı barajını sulamaya açacakmış. Önce yetkilerini adam gibi kullan. Sayın Kocaoğlu önce İzmir’i deprem afetine hazırla. Atık suyu Körfez’e boşalttırma sulama işine emekli olunca girersin. Sayın Kocaoğlu önce görevin olan metroyu tamamla, trafiğe, çöpe, otoparka çözüm üret yani önce görevini yap sonra sulandırırsın. Sayın mega başkan Kocaoğlu böyle giderse karşına okuma yazmayı ali okulunda(askerde) öğrenen birini aday çıkarabiliriz. Var mısın yok musun? Sayın Kocaoğlu bir sulama işine girdin yaz boyu doğru dürüst yağmur almayan İzmir’i Ağustos’ta sel aldı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.