site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AKP’nin İzmir Adayını Başbakan Vekili Açıkladı

AKP’nin İzmir Adayını Başbakan Vekili Açıkladı
05.12.2013
A+
A-

AKPARTI-IZMIR-ADAYI

Başbakan Vekili Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmasıyla ilgili, “Sadullah beyi kendi iline gönderiyoruz. Binali Bey’i de inşallah gelecek hafta İzmir’e uğurlayacağız, oraya götüreceğiz” dedi.

Başbakan Vekili Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile geldiği Hatay’da, partisinin İl Başkanlığı önündeki konuşmasında, “Hatay’ın bayramını paylaşmaya” geldiklerini belirtti.
 
Sadullah Ergin’in, Hataylıların evladı olduğunu ancak kendilerinin başkentten onu tekrar Hataylılara teslim etmeye geldiklerini vurgulayan Atalay, şöyle devam etti: “Hatay en şanslı illerden biri. En başarılı bakanlarımızdan birini buraya gönderiyoruz. AK Parti ezberleri bozan bir parti. Hep böyle yeni atılımlar yapar, şaşırtır. Bu dönem ülke genelinde, genel politikalarda hamdolsun çok büyük adımlar atıldı ama yerel yönetimlerde de o başarılı arkadaşlarımıza ihtiyaç var. Onun için Sadullah beyi kendi iline, yeni de büyükşehir oldu, ‘git orayı Türkiye’nin en iyi yaşanabilir illerinden biri yap’ diye gönderiyoruz. Türkiye’yi imar eden en başarılı bakanlarımızdan Binali beyi de inşallah gelecek hafta İzmir’e uğurlayacağız, oraya götüreceğiz. Farklı bir hükümet, partiyiz.”

Yerel seçimlerden sonra Hataylıların, büyükşehirin ne demek olduğunu çok iyi anlayacağını vurgulayan Atalay, kentin 76 belediyesi bulunduğunu, bu yapıda sağlıklı imar ve kalkınma yürütülemediğini belirtti.
 
Sadullah Ergin’i çok özleyeceklerini ancak ülkenin pek çok hizmet alanı olduğunu ifade eden Atalay, “AK Parti’de böyle bir hizmet ahlakı, dava ahlakı var. Kimse bir makama çakılı kalmaz. Bazen AK Parti içerisinde insanlar küçük hareketliliklerden medet umarlar. AK Parti içerisinde hiç öyle şeylerden medet ummasınlar. Bizler, derin bir kardeşlik içerisinde, çok ileri bir dava bilinci ve ahlakı içerisinde verilecek her görevi Allah’ın izniyle en iyi şekilde yaparız. Esas olan da budur” diye konuştu.

YORUMLAR
  1. Vedat Timur dedi ki:

    Bu nedir, nasıl bir şeydir, aralarına yeni biri girecek diye ödleri kopuyor, biri başbakan öbürü cumhurbaşkanı nasıl yer değiştirebilirizin peşindeler, bakanlar belediye başkanlığına, belediye başkanları milletvekilliğine değişip duruluyor, bizde bu ortaoyununu seyrediyoruz ! Yok mu kardeşim başka adam ?

  2. Figen dedi ki:

    ne akepe ne chp tek kurtuluş mhp

  3. Anonim dedi ki:

    Eğer İzmir’de Binali Yıldırım gibi başarılı bir bakan aday gösterilirse, kanımca İzmir’de yer yerinden oynar ve artık İzmir’e hizmet getirecek bir başkan seçilebilir.
    CHP hala Aziz Kocaoğlu’nun peşinden koşsun, rakipler en güçlü adayları ile İzmir için yarışa katılıyor.
    Hala Kocaoğlu diyenlere sevgilerimi gönderiyorum.