site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AK Partili Kaya’dan Başkan Sengel’e belgeli ‘Meryem Ana’ tepkisi: Siyasi şov!

AK Partili Kaya’dan Başkan Sengel’e belgeli ‘Meryem Ana’ tepkisi: Siyasi şov!
23.12.2023
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in Meryem Ana Evi’nin biten sözleşmesi ile ilgili açıklamalarına belgeli tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya “Sn. Başkan suçüstü yakalanmıştır. Bu belgede açıkça görüldüğü gibi, belediyenin hazırlaması gereken evrakları hazırlayamayan, eksik evraktan dolayı da hizmetlerin aksamaması için ek süre alan Sn Başkan, kendi eksikliğini örtmek için bir siyasi şova imza atmıştır.” ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in, Meryem Ana Evi sözleşmesinin tahsisinin Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sonlandırıldığı açıklamalarına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesaplarından Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Selçuk Belediyesi’ne gönderdiği yazıyı paylaşan AK Partili Kaya şu ifadeleri kullandı:

Beş yıllık görev süresi boyunca hiçbir hizmet üretmeyip, sadece havanda su döven CHP’li Selçuk Belediye Başkanı, kendi beceriksizliğinin faturasını bakanlığa kesmeye kalkmış. Daha Selçuk’u yönetemeden gözünü İzmir Büyükşehir’e diken, bu uğurda türlü hezeyanlar üreten ve küçük siyasi hesaplara başvuran Sn. Başkan suçüstü yakalanmıştır. Bu belgede açıkça görüldüğü gibi, belediyenin hazırlaması gereken evrakları hazırlayamayan, eksik evraktan dolayı da hizmetlerin aksamaması için ek süre alan Sn Başkan, kendi eksikliğini örtmek için bir siyasi şova imza atmıştır. Üstelik, bu durum partimizin meclis üyeleri tarafından şifahi olarak kendisine hem de daha dün bildirildiği halde gerçek dışı beyanlarına devam edebilmektedir. Bu gerçek dışı mağduriyet hikayelerinden adaylık çıkmaz. Parti içi yarışlarınıza, koltuk kapma mücadelelerinize bizi ve Selçuklular’ı alet etmeyin. Değerli hemşehrilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yazısı şu şekilde:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.