site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AK Parti İzmir’de Gerginlik

AK Parti İzmir’de Gerginlik
11.06.2013
A+
A-

akparti-izmir

Kültür ve Turizm eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay’ın düzenlediği toplantıda ortam gerginleşti.

Kültür ve Turizm eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay’ın düzenlediği toplantıda, bir partilinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üslubunu eleştirerek, “Kasımpaşalı tavırları ülkeyi bölüyor” sözleri üzerine AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık’ın, oturduğu sandalyeyi yere çarparak, toplantıyı terk ettiği ortaya çıktı.

Gezi Parkı eylemleri sürecinde attığı tweet’lerle sürece yönelik eleştirilerde bulunan Kültür ve Turizm eski Bakanı, AK Parti İzmir milletvekili Ertuğrul Günay, geçen cumartesi günü İzmir’de AK Parti İzmir milletvekilleri Erdal Kalkan, Ali Aşlık ve bazı meclis üyelerinin katılımıyla Sultan Çiftliği Restoran’da yemek yedi. Günay, ses kaydını aldırdığı toplantıda yerel ve genel seçimde yapılan hataları anlatarak eş, dost ve akrabaların aday gösterilmesini yanlış olduğunu söyledi. Aşlık da bu konuda kendisine destek vererek, “5 yıl bu anlayışla il başkanlığı yaptım. Akrabaların aday gösterilmesinin doğru olmadığını söyledim. Hala aynı görüşteyim” dedi.

Taksim Gezi Parkı eylemlerinin de tartışıldığı toplantıda bir partilinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üslubunu eleştirirken, “Kasımpaşalı tavırları ülkeyi bölüyor” sözleri üzerine Aşlık, oturduğu sandalyeyi yere çarparak, toplantıyı terk etti.

“SANKİ BAŞIMDAN Kaynar SU DÖKÜLDÜ”

Aşlık, DHA muhabirine toplantıya davetli olmadığını belirterek, şunları anlattı:

“Sultan Çiftliği’ne yemeğe gitmiştim. Günay ve Kalkan’ı görünce nezaketen oturdum. Sohbetin bir kısmına katıldım. Günay’ın Başbakan’ı eleştirdiğini duymadım. Herkes AK Parti’liydi. Ancak bir partilinin Başbakan’ın üslubunu eleştirmesi üzerine başımdan Kaynar sular döküldü. Oturduğum sandaleyi çarparak toplantıyı terk ettim. Sözlü bir çıkışım olmadı. Kabullenemediğim için kalktım. Lokantanın yan tarafına geçip yemeğimi orada yedim.”

ali-aslik

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    damada bak sen 🙂

  2. RÜZGAR dedi ki:

    ŞİMDİ BAŞBAKAN YENİ DAMADA AFERİM DER….

  3. güneş dedi ki:

    Bu bir eleştiri değil doğru olanı söylemiş Günay Başbakan ülkeyi bölecek söylemlerde bulunuyor, savunacak bir yanı olmayınca ne yapsın bizim damat mecbuuuuur kızacak.

  4. Anonim dedi ki:

    DURUN BAKALIM DAHA OLAN BİTEN BİŞEY YOK. HEL Bİ SEÇİM ATMOSFERİNE GİRELİMDE O ZAMAN HESAS BUHARLAR TÜTMEYE BAŞLAYACAK. Bİ HURDA DOKUZ KURDA NASIL BÖLÜNECEK O ZAMAN GÖRÜCEZ. AKP SADECE İZMİRDE DEĞİL TÜRKİYENİN HER YERİNDE KANGIREN OLMUŞ YARA MİSALİ ERİYOR. BUNU DÖNÜP BAŞBAKANA YANİ GENEL BAŞKANA SORMASI GEREKİR BU TEŞKİLAT. DOĞRU SÖYLEMİŞ ORADAKİ VATANDAŞ. BAŞBAKAN TAYİP ERDOĞAN KASIMPAŞALI TAVIRLARIYLA MALESEF BU ÜLKEYİ BÖLÜNMENİN EŞİĞİNE GETİRMİŞ BİR DURUMDA. EVLERİNDE DİZGİNLEMİŞ OLDUGU %50 İLE SOKAKTA OLAN %50 Yİ BİRBİRİNE KIRDIRMAK İÇİN ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPIYOR. BU ÇOK YANLIŞ VE YERSİZ BİR TUTUMDUR. BAŞBAKANIN BU POZİSYONDA İSTİFA EDİP ARTIK KÖŞESİNE ÇEKİLİP EMEKLİLİĞİN TADINI ÇIKARMASI GEREKMEKTEDİR

  5. ccc dedi ki:

    yiyin birbirinizi ..tahminen ihalenin birinde senmi yecen benmi yecemmm kavgasıdır