site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Büyük Beden Yazlık Elbise

Büyük Beden Yazlık Elbise
26.04.2020
A+
A-

Kilolu hanımların bazıları gözünüze çok güzel ve zarif görünür. Bunun nedeni vücudunu tanıması ve vücuduna uygun tarzda giyinmesidir. Kısa boylu ve kilolu hanımlar büyük beden yazlık elbise modellerini değerlendirerek dik yakalı bir modelle kendini daha uzun ve zarif gösterebilirler. Yuvarlak uçlara sahip, kalçaları ve göbek bölgesini örten modeller de tercih edilebilir. Koyu rengin hakim olduğu bluzlar sizi olduğunuzdan çok daha uzun ve zayıf gösterecektir. Özellikle boyun kısmında parlak ve ışıltılı detayların olması güzel olur.

Büyük Beden Yazlık Elbiseler Ulaşmak Kolay!
İşe giderken her gün kıyafet seçmek çok zor bir iş. Bluz bu anlamda kurtarıcı bir kıyafettir. Pantolon veya etek üzerine giyilen dökümlü bluzlar fazlalıkları olan hanımları dahi zayıf ve zarif göstermektedir. İş kadınlarının mutlaka bir tane ince çizgili bluzu olmalıdır. İnce çizgili gömleğinizi büyük beden yazlık elbise modelleri inceleyerek de satın alabilirsiniz. İş hayatı çok aktif ve hareketli olanlar biraz daha rahat bluzları tercih etmelidir. Önde iki cebi olan bluzlar oldukça idealdir. İpek veya parlak kumaşlar dikkatleri bluza çekerek kilonuzu saklayacaktır. https://www.ebsumu.com/buyuk-beden-kadin-elbise-modelleri sayfasından büyük beden elbiseleri satın alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.