site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

48. Selçuk Efes Kültür ve Sanat Festivali başlıyor

48. Selçuk Efes Kültür ve Sanat Festivali başlıyor

48. Selçuk Efes Kültür ve Sanat Festivali 6- 8 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor. Festival kapsamında Selçuk’un kurtuluşunun 95. Yıldönümü olan 8 Eylül Cuma günü Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla İZBAN Selçuk Hattı’nın da yer aldığı toplu açılış ve temel atma törenleri gerçekleşecek. 
Selçuk’un düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü sebebiyle düzenlenen 48. Selçuk Efes Kültür ve Sanat Festivali 6 Eylül Çarşamba günü saat 18.00’de İstasyon Meydanı’ndan festival korteji ile başlayacak. 18.30’da Pazar yerinde Hip- Hop – Akrobasi – Basketbol Show ile devam edecek olan festivalin ilk günü, saat 21.30’da İzmir Devlet Opera Müdürlüğü Şan konseri ile sona erecek.

Burcu Güneş Selçuklularla buluşacak

48. Selçuk Efes Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde saat 20.00’de Pazar Yeri’nde 7. Artemis Ephesia Cimnastik Festivali kapsamında bir gösteri düzenlenecek. Aynı akşam saat 21.30’da  pop müzik sanatçısı Burcu Güneş Selçuklularla buluşacak.
Selçuk’un düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü olan 8 Eylül Cuma günü ise yapılacak resmi törenin ardından sabah 09.30’da resmi tören düzenlenecek. Selçuk’un 95. Kurtuluş Yıldönümü olan 8 Eylül bu yıl Selçuk için önemli bir başlangıcın da tarihi olacak. 8 Eylül Cuma günü Saat 17.00’de Başbakan Binali Yıldırım katılımıyla toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleşecek. Tören kapsamında Selçuk İZBAN Hattı da açılacak.

Selçuk için yeni bir dönem
Selçuk’un düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü ’nün bu yıl Selçuk için yeni bir dönemin başlangıcına işaret ettiğini belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Selçuk bu yıl kurtuluş yıldönümünü başka bir heyecanla kutlayacak. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımıyla bu yıl İZBAN Selçuk Hattı açılacak. Selçuk için ticari, sosyal ve ekonomik açıdan yeni bir dönem başlayacak. Son günlerde Selçuk birçok yeni yatırımla tanışıyor. Durum böyle olunca da bu yıl festivalimiz ayrı bir anlam kazanıyor. Kurtuluş coşkusuna gelecek heyecanımız ekleniyor. Tüm hemşehrilerimi 48. Selçuk Efes Kültür ve Sanat Festivali’ne davet ediyorum” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.