site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Köpek Dostları İçin Tüm Malzemeler Petza.com’da

Köpek Dostları İçin Tüm Malzemeler Petza.com’da
29.01.2017
A+
A-

Gelişen teknoloji sayesinde artık pet shop ürünleri de sanal mağazalardan temin edilebiliyor. Evcil köpeklerinizin tüm ihtiyaçlarını ve sosyal yaşamını renklendirecek her ürünü bulabileceğiniz Petza pet shop alışveriş sitesi; hem eğlenceli hem de fonksiyonel, yenilikçi ve ihtiyaca yönelik ürünler sunuyor. Köpek mamaları, konserve gıdalar, daha sağlıklı bir gelişim için besin takviyesi sağlayan vitaminler, köpek yatakları gibi detaylı bir ürün yelpazesine sahip site, sadece köpekler için değil kediler için de ihtiyaç duyulabilecek her türlü pet shop ürününe sitesinde yer veriyor.

Köpeğinizin öncelikli ihtiyaçlarının başında beslenme gelir. Köpeğinizi beslerken yaşı kadar, ırkına da bağlı kalarak da beslenme düzenini ayarlamalısınız. Her ırkın beslenme alışkanlığı farklı olduğu için Petza’da ırklara göre mama seçimi yapılabiliyor. Köpek kuru mama ve konserve mama sayfalarında her yaş grubu ve her ırk için satışa sunulan mamaları farklı markalar altında bulabilirsiniz. Köpeğinize verebileceğiniz ödül mamaları, vitamin ve besin takviyeleri ise Petza’dan satın alabileceğiniz ürünler arasında yer alıyor.

Köpeğinizin uyurken rahat etmesini ve kendini güvende hissetmesini istiyorsanız, Petza’da köpek yatakları arasından köpeğinizin boyutlarına uygun bir yatak mutlaka bulacaksınız.

Köpek kıyafetleri köpeğinizin üşümemesi ve yağışlı havalarda ıslanmaması için tercih edebileceğiniz ürünlerdir. Onlar için pet shop mağazalarını gezerek vakit kaybı yaşamak istemiyorsanız, Petza’da her cins ve boydaki köpekler için kıyafet bulmak da mümkün. Köpeğinizle dışarıda gezerken ona giyebileceği sweatshirt, renkli kazaklar, soğuk havalar için özel tasarım montlar almak istiyorsanız özel tasarımlı ürünler köpeğinizin ihtiyacını karşılayacaktır. Ayrıca köpeğiniz için farklı tasmalar, köpek takıları, pati aksesuarlarını da Petza sepetinize atabilirsiniz.

Köpeğinizin ihtiyaç duyacağı köpek maması çeşitlerini, oyuncaklarını, rutin aksesuarlarını ve gerekli olan her türlü pet shop malzemesini Petza.com.tr’den satın alabilirsiniz. Köpek yatakları, tasmalar, mama kapları, temizlik ürünleri, aksesuarlar, seyahatler yelpazesine sahip pet shop mağazasında ödemelerinizi kolaylıkla ve güvenle gerçekleştirebilir, dilerseniz kredi kartı, havale ya da kapıda ödeme gibi farklı ödeme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.