site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gümüş Kolye

Gümüş Kolye
15.12.2017
A+
A-

Özel günlerin yaklaşmasıyla birlikte insanları saran hediye telaşına en güzel çözümlerden biri gümüş kolye çeşitleri olmaktadır. Bu kolyeler hem zarif hem de uygun fiyatlı olmaları nedeniyle sevilen kişiye verilebilecek en güzel ve anlamlı hediyelerden biridir. Özellikle isimli gümüş kolye modelleri kişiye özel olarak hazırlanmalarından dolayı ayrı bir ilgi görmektedir.

Gümüş Kolyeler

Gerek bir kişi gerekse aileye yönelik olarak hazırlanabilen isimli kolyeler hem maddi hem de manevi yönden avantaj sağlamaktadır. Bu modellerin yanı sıra çeşitli figürler baz alınarak tasarlanmış gümüş kolyeler de bulunmaktadır. Bu sayede her yaştan kişi kendi zevkine uygun olan gümüş kolye modelini bulup satın alabilmektedir.

Gümüş Kolyeler Ve Fiyatları

Gümüş kolye fiyatları başta işçilik olmak üzere çeşitli unsurlara bağlı olarak farklılık göstermektedir. Kolyeler için net bir rakam vermek için öncelikle modelin belirlenmiş olması gerekir. Hem sade hem de süslü gümüş kolye modellerinin satışa sunulduğu www.sanroza.com internet sitesi müşteri memnuniyetini önemseyerek ürünlerini piyasaya göre makul fiyatlar ile satmaktadır.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.