site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Din Adına Dincilik Yapanlara Vurun Tokadı

Din Adına Dincilik Yapanlara Vurun Tokadı
02.05.2013
A+
A-

fikriatilbaz21Din, iman diyerek kandırılan, namaz kılıyor diyerek gözleri boyayan mütedeyyin din kardeşim; olanı biteni iyi gör, iyi hesapla. Allahın kitabını iyi oku. Oku ki insanların yorumları ve düşünceleriyle şekillenmiş inançlara alet olma, peşinden koşma. Çünkü Allah hiçbir suçun cezasız kalmasını istemiyor. Sulh adına hiç kimsenin elini, ayağını öpmeni istemiyor. Yüce Allah vicdansızların, Allahsızların, katillerin, huzuru bozanların mutlaka cezalandırılmasını istiyor.
Bu gün yapılmak istenen, 10 yıl önce oylarıyla idamı kaldırıp bebek katilini ipten alan AKP, şimdi de katilbaşını serbest bırakmaya uğraşıyor. Yanındaki şakşakçılar hep bir ağızdan ‘isteriz’ diye bağırıyor.
Savaşlar bittikten, barış dönemine geçildikten sonra bile BM mahkemeler kurup yargılanması gerekenleri yargılıyor. Hırvatlar, Sırplar ve Müslümanlar arasındaki savaştan sonra kasap diye anılanlar yargılanmadı mı? Yıllarca Yahudilere eziyet etti, öldürdü diye Alman generalleri yargılanmadı mı? Mesela Amerikanya Irak’a girmekle kalmayıp bir de Saddam’ı asmadı mı? Bütün bunlar insanlık suçu işlediler diye tanımlanıp gerçekleşti. İnsanlık suçu!
Peki bu gün AKP iktidarı ne yapıyor? 40 bin kişinin hunharca öldürme emrini veren katilbaşıyla pazarlık yapıp, onu serbest bırakmaya çalışıyorlar. Bu yapmak istediklerinin, Allahın indinde hak din olan İslam’ın Kuran’ın neresinde yeri var?
***
Bütün mesaisini bu işe harcayan yetkililer, bu affetmeye çalıştığınız, serbest kalması için uğraştığınız bebek katili katilbaşı ve vampirler sürüsü sizlerin şahsi düşmanınız değil ki -ben affettim, biz affettik demeyle işler yürüsün. Şehitlerin helalliğini alamayacağınıza göre ailelerinin her ferdinin olurunu almanız gerekirken, Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak için saldırıya giriştiklerinden Türk milletinin olurunu almadan hükümet, iktidar da olsanız böyle bir karar verme hakkınız yoktur.
Bu bebek katili katilbaşının serbest kalmasını istemek hadsizlik; bu isteğe sessiz kalmak çapsızlık; ne var bunda canım demek köksüzlüktür. Bakın Yüce Allah Maide Suresi 33.Ayette ne buyuruyor:
“Allah’a ve elçisine karşı savaşan ve yeryüzünde kargaşa çıkarmaya çalışanların karşılığı, ancak öldürülmeleri veya asılmaları yahut ayak ve ellerinin çaprazlama/ arka arkaya kesilmesi ya da bulundukları yerden sürgün edilmeleridir”
Şimdi hiç kimse Türk milletini aptal yerine koyup da sürüyorlar işte demesin. Ayet gayet sarih… Hadi öldüremedin, asamadın, ellerini ayaklarını kesemedin; ancak adam hapiste ve elinde. Ona hayatı zindan edeceğin yerde siz hala affetme yolunda koşar adım ilerliyorsunuz.
***
Ey AKP iktidarı bu konuda birazcık eşbaşkanınız, sizi devamlı yakın markaja alan ve ne zaman ziyaret yapıp yapmayacağınızı belirleyen Kerry’nin Amerikanya’sını kendinize örnek alın. Bir ikiz kuleler patlatıldı, adamlar Müslümanlara kan kusturdu, kendilerinden ne kadar uzakta olursa olsun Usame Bin Ladin’i buldu ve öldürdü. Siz onların her sözünü dinlediğiniz, yapmakta fayda var dediklerini yaptığınız halde, onların gerçekte yaptıklarını yapmıyor, kanımızı emen terör çetesiyle pazarlığa oturuyor ve serbest bırakıyorsunuz.
Şimdi inançlı, iman sahibi biri Allah’ın ayetine göre mi hüküm verip hareket edecek; yoksa her hakkı Amerikanya’ya verilmiş siyasilerin, cemaatin, yazarların, sanatçıların, sözde din adamlarının, kalbinde kilise dilinde cami olanların olmasını istedikleri şekle göre mi hareket edilecek. Müslümanlığı kimselere bırakmadıkları halde ayetleri hiçe sayanların yanlarında durmak bizleri de küfre sokar.
***
Saf tertemiz duygularıyla hareket eden dindar Türk milleti, dincilerin oyununa gelme. Dini işlerine geldiği gibi kullanıp Hıristiyan ve Yahudileri kendilerine veli edinenlerden sakının. Bunlar öyle bir tokat yemeli ki bir daha bellerini doğrultamasınlar, Allah adına hiç kimseyi kandıramasınlar.
Bakın Yüce Allah Muhammed Suresi 35.Ayette ne buyuruyor: “Sakın gevşemeyin. Üstün olduğunuz halde barışa davet etmeyin. Allah sizinle beraberdir. O amellerinizi asla eksiltmez.” Bunlar bu ayete de karşı gelmiş oluyorlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti acz içinde güçsüz bir konumda mı ki siz yok edebileceğiniz bir çeteyi barış adına el ayak öpmeye hazır haldeyiz diyerek bebek katilinin yol haritasını uyguluyorlar. Bu ne aymazlıktır…
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin dediği gibi 100 gazeteci Kandil’e gidebildiğine göre, Devlet oraya nasıl oluyor da gidemiyor, Kandil’i başlarına geçiremiyor. Ama onlar barıştan, çözümden yana. İnanın hepsi sözde.
Sağlıcakla kalın!
Fikri Atılbaz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.