site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ziynet Arabacı AK Parti İlçe Başkan Adayı

Ziynet Arabacı AK Parti İlçe Başkan Adayı
08.03.2020
A+
A-

21 Nisan’da yapılacağı duyurulan İlçe Kongresi öncesi AK Parti Selçuk Kadın Kolları Başkanı; “kongrede adayım” dedi.

Selçuk AK Parti hareketli günler yaşıyor. 10 Şubat’ta mevcut ilçe başkanı Halil DÜZTAŞ’ın 21 Nisan’da yapılacak ilçe kongresinde aday olmayacağını açıklamasından sonra DÜZTAŞ ile birlikte görev yapan 4 isim ilçe başkan adayı olmak istediklerini belirtip, partinin temayül yoklamasına katılmıştı.
Süreç devam ederken teşkilat başkanlığı tarafından aday olmak isteyen 4 isimden 3’ü önce genel merkezde görüşme yapmak üzere teşkilat başkanlığına çağrılmıştı. Burada yapılan bire bir görüşmeler sonrasında il başkanlığı adayları  İzmir’e çağırmış ve 3 isimden genç aday Selim GİRBİYANOĞLU’nun kongrede aday olacağı açıklanmıştı.
Gün içerisinde bu gelişmeler yaşanırken akşam saatlerinde Kadın Kolları Başkanı Ziynet Arabacı’dan flaş bir hamle geldi.

ZİYNET ARABACI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bugüne kadar 3 farklı ilçe başkanıyla görev yaptığını sosyal medya hesabından ziyaretçileriyle paylaşan Ziynet Arabacı, “Edindiğim siyasi tecrübemi Ana Kademe başkanlığına aday olarak devam ettirmek arzusundayım. Rabbim nasip eder, delegelerimiz de teveccüh gösterirse verilen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın” ifadesini kullandı.

Selçuk AK Parti Kadın Kolları başkanı Ziynet Arabacı’nın adaylığını resmen açıkladığı o paylaşım:

“Güzel İzmir’imizin daha yaşanılabilir bir kent olması için ilçem Selçuk’ta siyaset yapmaktan gurur duyduğum AK Parti Kadın Kolları başkanlığından bugün itibariyle ayrılarak partimizin 21 Nisan 2020 tarihinde yapılacak olan ilçe kongresinde ilçe başkan adayı olacağım.

6 yıldır (Teşkilat başkanlığı ve İlçe Kadın Kolları başkanlığı) 3 farklı ilçe başkanıyla görev yaparak edindiğim siyasi tecrübemi Ana Kademe başkanlığına aday olarak devam ettirmek arzusundayım. Rabbim nasip eder, delegelerimiz de teveccüh gösterirse verilen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

İl başkanlığımızın belirlediği takvim olan 21 Nisan 2020 Salı günü yapılacak olan ilçe kongresinde sandıktan çıkmasam dahi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki partime hizmet etmekten asla geri durmayacağım.

Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Sevgi ve saygılarımla.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.