site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Zirve Dağcılık Geyik Kanyonunda

Zirve Dağcılık Geyik Kanyonunda
26.11.2012
A+
A-

Zirve Dağcılık Selçuk Şube üyesi dağcılar Muğla ili, Ula ilçesine bağlı Arıcılar köyündeki Geyik Kanyonunda kamp kurdular.

Yaban keçileri başta olmak üzere diğer yaban hayatının renkliliği, zengin bitki örtüsü ve fotoğraf tutkunlarını etkisine alan muhteşem doğası ile her geçen gün daha çok ilgi çeken Geyik Kanyonu bu sefer de Zirve Dağcılık üyesi dağcıları ağırladı. 20 dağcının katılımı ile gerçekleşen kampın oldukça keyifli geçtiğini söyleyen Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanı Özgür Aydoğan sözlerine şöyle devam etti; “Çeşitli bölgelerden gelip ekibimize katılan doğaseverlerin birleşmesiyle 20 kişilik uyumlu bir ekip oluşturduk. Arıcılar köyü sakinleri ve köyün muhtarı Mehmet Uzun’un misafirperverliği sayesinde rahat bir kamp etkinliği yapmış olduk. Geyik Kanyonu içerisinde toplam 10 km. civarında yürüdük, yerli ve yabancı başka doğaseverlerle de karşılaştık. Ekibimizin sürekli katılan üyeleri ve aramıza yeni katılan arkadaşları uyum ve azimleri için kutluyorum. Bundan sonrada Anadolu Coğrafyasının birbirinden güzel köşelerini keşfetmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.