site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Zirve Bisiklet Takımından Dünya Bisikletçilerine Dev Mesaj

Zirve Bisiklet Takımından Dünya Bisikletçilerine Dev Mesaj
06.05.2013
A+
A-

zirve bisiklet pankart

Selçuk ilçesinin ev sahipliğini yaptığı 49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun 6.Etabında Zirve Selçuk Bisiklet Takımı dünya bisikletçilerine Selçuk Belediyesi’nin dev pankartı ile hoş geldiniz dedi.

49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun 6.Etabında Meryemana evine doğru yaklaşan bisikletçileri karşılayan ve Selçuk Belediyesi imzasını taşıyan İngilizce olarak yazılmış hoş geldiniz mesajı dünyaya yayın yapan kanalların da gözünden kaçmadı. Selçuk Belediyesi’nin talebi üzerine Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından gönüllü olarak kaya duvarına asılan pankart 32 metre genişliğinde ve 16 metre uzunluğundaki boyutları ile çok uzaklardan da okunabildi.

Pankartın asılması görevini üstlenen Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Selçuk Şube Yöneticisi Hulusi Kaya işin bir ucundan da biz tutmak istedik dedi ve şöyle devam etti; “İlçemizde gerçekleşen bu önemli organizasyon nedeni ile Selçuk Belediyesi personeli yoğun bir çalışma içindeydi. Bizler de akıl vermek ya da konuşmak yerine işin bir ucundan tutup üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek istedik, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ilçemizdeki kurum kuruluşlarla işbirliğimiz devam edecektir.”

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    selçukta her bireye örnek olması gereken bir durum. sizleri tebrik ediyorum arkadaşlar