site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ziraat Odası Tarım Fuarında

Ziraat Odası Tarım Fuarında
21.02.2015
A+
A-

tarim-fuari (2)

Selçuk Ziraat Odası ORİON Fuarcılık tarafından düzenlenen İzmir 10. Uluslar arası Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarını yönetici ve üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Oda Başkanı İbrahim Erdallı Ziraat Odası olarak çiftçilerimizin tarımda gelişen teknoloji hakkında fikir sahibi olmalarını istediğimiz için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik” diye konuştu.

İzmir Kültürpark Fuar alanında düzenlenen fuara, Selçuk Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çiftçiler olmak üzere birçok Selçuklu vatandaş katılım gerçekleştirdiler. Çiftçiler fuardan memnun kalarak bundan sonraki programlara da katılmak istedikleri belirtiler.

Selçuk Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı Tarım Fuarına gelen çiftçilere teşekkürlerini sundu. Çiftçinin yararına her şeyi yapmaya söz verdiklerini ifade eden Selçuk Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı; “Biz çiftçimiz yararına her şeyi yapmaya kararlıyız demiştik. Daha önce tarım fuarlarına geziler düzenledik. Şimdide İzmir tarım fuarındayız. Yeni teknolojileri görüp daha iyi bir çiftçilik yapabilmeleri için fuarlara geziler düzenliyoruz. Bundan sonrada bu tür etkinliklerimiz sürecek” dedi.

İzmir Fuar Alanı’nda tarım sektörünü bir araya getiren 10. Uluslararası Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarına katılarak, Selçuk Ziraat Odasına bağlı çiftçilerinin kendini geliştirmesi için bu tür organizasyonlara katıldıklarını ifade eden Erdallı, “12 -15 Şubat arasında İzmir’de düzenlenen tarım fuarına yaklaşık olarak 700 firmanın ve 150 bin katılımcının olacağını öğrendik. Böyle önemli bir teknolojik fuara çiftçilerimizi bizde götürmek istedik. Burada ki amacımız gelişen teknolojiyi çiftçilerimizin görmesidir. Onlarla alakalı bilgi edinmesidir. Umarım çiftçilerimize faydalı olmuştur” ifadelerini kullandı.

selcuk-ziraat-odasi (1)

selcuk-ziraat-odasi (2)

tarim-fuari (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.