site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

ZFC Bisiklet Sporuna Destek için 6.Etaptaydı

ZFC Bisiklet Sporuna Destek için 6.Etaptaydı
29.04.2013
A+
A-

ZFC-BİSİKLET (2)

Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından bu yıl 21-28 Nisan tarihleri arasında 49.’su düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 6.etabına Zuhal Fitness Cimnastik Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımı Selçuklu Bisiklet severler olarak Bitiş çizgisinde yer aldılar.

ZFC’nin başlattığı ve Selçuk Belediyesinin desteklediği bisiklet turu broşürlerini tüm katılımcılara ve seyircilere dağıtarak 18 Mayıs 2103 tarihinde Selçuk’ta düzenlenmesi planlanan “1919 Bisikletçi ile Yollardayız” sloganı ile başlattıkları Atayı anma ve Gençlik turunun tanıtımını yaptılar. Yakın il ve ilçelerden birçok bisiklet kulübünün katılacağı etkinliğe; sivil toplum kuruluşları ve tüm bisiklet severlerin katılımı bekleniyor. 2013 yılında Bisiklet branşında da yarışmalara katılacak olan ZFC kulübü yönetim kurulu üyesi Özer Çatori “ şirin ilçemizde motorlu araç trafiği çok fazla. Birçok yere bisikletle ulaşabiliriz. Bu sporu daha çok yaygınlaştırmak hem çevre, hem de kişisel sağlık için önemli diye düşünüyoruz. Kulüp olarak her Pazar Bisiklet Turlarımızı çevre ilçe ve köylere yapıyoruz. Bu turlara katılmak isteyenler hem de 18 Mayıs’taki Atamıza Saygı ve Gençlik Turuna katılmak isteyenler www.zuhalfitnessclub.com.tr adresinden kayıt yaptırıp gerekli bilgiye ulaşabilirler.

KAYNAK: www.zuhalfitnessclub.com.tr

ZFC-BİSİKLET (1)

ZFC-BİSİKLET (3)

YORUMLAR
  1. murat şeker dedi ki:

    bende size katılmak isterim

  2. murat şeker dedi ki:

    bisiklet surmeyi seviyorum