Selçuk Haber

Zfc 3.Selçuk Efes Bisiklet Festivali Başlıyor

zfc-bisiklet

14-15-16 Ağustos 2015 tarihlerinde çeşitli illerden bisiklet severlerin katılacağı bisiklet festivalinin 3.sü Cuma günü başlıyor. Zuhal Fitness Cimnastik Gençlik ve Spor Kulübünün koordine ettiği organizasyonda üç etap bulunuyor. Birinci gün Kireççili Köyü-Çamlık-Pamucak, 2.gün Belevi-Mehmetler Köyü – Şirince-Selçuk-Pamucak, 3.gün Barutçu Köyü-Zeytinköy-Pamucak-Selçuk parkurlarını tamamlayacaklar.

www.zuhalfitnessclub.com.tr adresinden kayıtların yapıldığı organizasyona 150 bisikletçi bekleniyor. Lüleburgaz, Eskişehir, Afyon, Muğla, İzmir, Aydın gibi illerden ve ilçelerinden katılacak olan ferdi ve kulüp sporcuları Dereli Camping de konaklayacaklar.

ZFC Kulüp Başkanı Zuhal Uygur ilçemizde de bisiklet sever ve çevreci kişiler var. Gelenek haline getirdiğimiz festivalimize Selçuklu vatandaşlarımızı da bekliyoruz. Özellikle Pazar günü yapılacak olan parkur herkesin yapabileceği nitelikte. Emniyet ve sağlık tedbirleri ile tamirci, kumanya, nakliye gibi destek birimleri de hazır bulunacak. Bu festivalin güçlenmesi için katılımın elimizden geldiğince yükseltmemiz gerekir diye düşünüyoruz dedi.
Organizasyon boyunca her sabah saat 10.00 da İstasyon Meydanında buluşmadan sonra gruplar önceden belirlenmiş güzergahlara saat 10.30-11.00 de hareket edecekler.

Exit mobile version