site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Zfc 3.Selçuk Efes Bisiklet Festivali Başlıyor

Zfc 3.Selçuk Efes Bisiklet Festivali Başlıyor
13.08.2015
A+
A-

zfc-bisiklet

14-15-16 Ağustos 2015 tarihlerinde çeşitli illerden bisiklet severlerin katılacağı bisiklet festivalinin 3.sü Cuma günü başlıyor. Zuhal Fitness Cimnastik Gençlik ve Spor Kulübünün koordine ettiği organizasyonda üç etap bulunuyor. Birinci gün Kireççili Köyü-Çamlık-Pamucak, 2.gün Belevi-Mehmetler Köyü – Şirince-Selçuk-Pamucak, 3.gün Barutçu Köyü-Zeytinköy-Pamucak-Selçuk parkurlarını tamamlayacaklar.

www.zuhalfitnessclub.com.tr adresinden kayıtların yapıldığı organizasyona 150 bisikletçi bekleniyor. Lüleburgaz, Eskişehir, Afyon, Muğla, İzmir, Aydın gibi illerden ve ilçelerinden katılacak olan ferdi ve kulüp sporcuları Dereli Camping de konaklayacaklar.

ZFC Kulüp Başkanı Zuhal Uygur ilçemizde de bisiklet sever ve çevreci kişiler var. Gelenek haline getirdiğimiz festivalimize Selçuklu vatandaşlarımızı da bekliyoruz. Özellikle Pazar günü yapılacak olan parkur herkesin yapabileceği nitelikte. Emniyet ve sağlık tedbirleri ile tamirci, kumanya, nakliye gibi destek birimleri de hazır bulunacak. Bu festivalin güçlenmesi için katılımın elimizden geldiğince yükseltmemiz gerekir diye düşünüyoruz dedi.
Organizasyon boyunca her sabah saat 10.00 da İstasyon Meydanında buluşmadan sonra gruplar önceden belirlenmiş güzergahlara saat 10.30-11.00 de hareket edecekler.

BİSİKLET POSTER

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Zuhal fıtnes Kulübünü azim ve kararlılığından dolayı tebrik ediyorum. Hiçbir kurum ve kişiden maddi destek almadan bu organizasyonu gerçekleştiriyorlar. Bravo..