site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Zeynel Hocam Varmısın? Yokmusun?

Zeynel Hocam Varmısın? Yokmusun?
13.07.2012
A+
A-

9 Temmuz 2012 Tarihinde yayınlanan Efes Selçuk Gazetesindeki Zeynel Hocam Varmısın? Yokmusun başlığı ile yayınlanan yazı…

Delege seçimleri yapıldı, Kongre bitti, seni Destekleyen Meclis üyeleri istifa etti, İlçe Teşkilatı Karpuz gibi 4’e bölündü. Nerdesin Hocam?

Yerel seçimler geçeli neredeyse üç buçuk yıl oldu.

CHP ve AK Parti arasında geçen kıran kırana bir seçim atmosferi yaşadık hepimiz.

CHP adayını hepimiz biliyor ve tanıyorduk.

AK Parti adayı ise çoğumuzun adını bile bilmediği bir Selçukluydu.

“Muhtar Niyazi Bakıcı’nın oğlu adaymış” diye tanımlanan kampanya başlangıcından iki ayda “ Zeynel Hocayı destekliyorum” noktasına geliverdi yedi bini aşkın seçmen.

Hoca kısa sürede gönüllerde taht kuruvermişti anlayacağınız.

Çok bilinmeyen, çok tanınmayan bir şahsiyetten bir “kahraman “yaratılmıştı iki üç ayda yerden bitercesine.

Oysa bu siyaset tarlasında Zeynel Hocamızın bir tek tohum atmışlığı, tek bir çivi çakmış lığı yoktu seçim öncesi yıllar boyunca.

Sonra seçimler bitti gitti.

Hocamda siyaset arenasından çekilip okuluna döndü.

Yaşam devam ediyordu bizler içinde, onun içinde.

Üç yılda hocanın partisinde çok şeyler oldu.

Önce delege seçimleri ardından da kongreler yapıldı AK Partide.

Parti adeta karpuz gibi dörde bölündü.

Bir kahraman yaratan Zeynel Hoca ekibi partiden tasfiye edildiler hepimizin gözü önünde.

Belediye Meclisinin Zeynel Hoca yanlısı iki meclis üyesi partilerinden ayrılıp bağımsız oldular.

İşte tüm bunlar olurken hoca kendisini sevenleri ortada bırakıp sessizliğe bürünüverdi.

Üç yıldır sadece hafta sonları oda ara sıra  ilçemize gelen hoca çarşı içinde bir tur atıp kendini gösteriyordu yanında birkaç arkadaşıyla.

Oysa partililerinin ona ihtiyacı vardı.

Ona oy veren yedi bini aşkın Selçuklunun dertleri, sorunları vardı.

Ama hoca hiç oralı değildi.

Bize soruyordu insanlar “hani destek verdiğiniz Zeynel Bakıcı nerede ?” diye.

Ve biz utanarak sustuk.

Şimdi onlar adına soruyoruz açık açık.

Zeynel Hocam bu seçimlerde

Var mısın? Yok musun?

Sen gerçekten AK Partili misin ? Değil misin?

Cevap bekliyoruz hocam.

Çünkü sana soracak daha çok sorularımız var.

EFES SELÇUK GAZETESİ

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI BEN AK PARTİLİYİM DİYEMEYEN BİR ADAY İSTEMİYOR
    HAS AK PARTİLİ

  2. Bülent ARIBEYİ dedi ki:

    Yazıyı okuyunca görüyoruz ki, meydan okuyan ve sürekli hesap soran bir yazı tarzını gündeme taşımışsınız.. Sayın Zeynel Bakıcı yapı ve karakter itibari ile yumuşak sunum yapan ve gerektiği zaman tek tek kişilere bunun cevabını verebilecek bir yapıya sahip bir kişi olduğunu kısa zaman içerisinde bile olsa bütün Selçuk halkı anladı.. Artık Selçuk’ta, birilerine meydan okuyan, sürekli rest çeken bir yönetim istemiyen bir halk var.. çünkü görüyoruz ki Belevi de bile alış veriş merkezi açılırken Selçuk’ta hızlıca ”hadi gel köyümüze geri dönelim” tarzı bir işleyişin aldığını görünmektedir..!
    Zeynel beyin devlet memuru olduğunu bilmiyen yok, ama bunu bile bile sürekli siyasi arenada ismini duyurmak istiyenlerin art niyetli yaklaşım olduğu düşünüyorum.. akp niniçerisinde olup bitenler her partide olan şeylerdir iç dünyaları bizleri ilgilendirmez, ama onlara oy verenlerin bunu hesabımı o kişilere sorması lazım..! Çünkü yerel seçimlerde herkesin bildiği gibi 7 bin oy sadece Zeynel beyin oyu değil aynı zamanda Vefa beye karşı çıkanlarında oyudur…! Fakat Zeynel bey bunu kendisine çok iyi bir şekilde çekmiş resmen tek başına bir siyasi parti gibi olmuştur.. mahallelerde ve ara caddelerde konuşulanlar ise Zeynel beyin aday olup olmayacağıdır, hangi partiden aday olacağı değil…! Fakaaat Zeynel Bakıcı’ya Ak Parti İzmir İl başkanı Ömer Cihat Akay beyin; ”ben olduğum sürece Selçuk ak parti adayım Zeynel Bakıcı’dır” dediği ve şeref sözü verdiğini sağır sultan duydu…
    Demekki ak parti selçuk adayı bellidir.. ve ak partinin adayı Zeynel Bakıcı’ dır… Lakin ak parti aday etmez ise tek başına yürümesini tavsiye ederim…! saygılarımla..

  3. yalçın KAYA dedi ki:

    has ak partili kardeşim sen zeynel bakıcının belediye başkanı olmasını istemiyorsan has değil olsan olsan hasta ak partili olursun ancak.çünkü şuanda selçukta yapılan kamuoyu yoklamalarında ak parti ve zeynel bakıcı açık ara önde çıkmakta ve bunu selçuk ak parti ilçe teşkilatıda bilmektedir.o yüzdendir ki selçuk ak parti teşkilatıda bindiği dalı kesmek istemeyeceğinden yazılan bu zeynel bakıcıyı eleştiren ve zedelemeye çalışan yazı ve yorumlar zeynel bakıcının aday olmasını istemeyen onun tabiri caizse SAVAŞ meydanına çıkmasından korkan malum kişiler tarafından siparişle yazdırılmaktadır.çünkü eğer zeynel bakıcı o meydana çıkarsa kafalarının kopacağını saltanatlarının sona ereceğini çok iyi bilmekteler.hal böyle iken ne senin gibi hasta kişilikler nede senin ağaların zeynel bakıcının ak parti adayı olmasını enegelemeye güçleri yetmiyecek,korkunun da ecele faydası olmayacaktır.daha önceki seçimlerde selçuk halkını bir avuç fıstıkla kandırır seçimi kazanırım diyenler nedense önümüzdeki seçimler için çok sıkı çalışmaya başlamış fıstık değilde efeste 88 dükkan yapıpta selçuk halkına dağıtmayı vaat etmekte,yine çocuklarınızı işe alıcaz gibi eskimeyen vaatlerinle insanları kandırmaya şimdiden başlamışlardır.yukarıdaki şu yazıda şöyle bir cümle var.”oysa bu siyaset tarlasında zeynel hocamızın bir tek tohum atmışlığı,tek bir çivi çakmışlığı yoktu seçim öncesi yıllar boyunca. sonra seçimler bitti gitti.hocamda siyaset arenasından çekilip okuluna döndü”bu yazıyı kaleme alan arkadaşada seslenmek istiyorum.sen 3 dönemdir selçuğa tohum atmayan çivi çakmayan aktif yönetici ve siyasetçileri eleştiren bir yazı neden kaleme almıyorsun ? eve seçimler bitti hoca okulunda tekrar göreve başladı ne yapsaydı yani sen olsan ne yapardın.onunda geçinmek için çalışmaya ihtiyacı var sonunçta.siyaset arenasından çekilmediğini de zamanı gelince herkes görecektir.yukardaki diğer bir yorumda bülent arıbeyi kardeşim çok doğru şeyler söylemiş.söylediklerinin altına imzamı atarım ama” Lakin ak parti aday etmezse ise “diye bir şey yok güzel kardeşim bu düşünceye beyinlere sokmak isteyenlerin oyunu bu.merak etme DR.ZEYNEL BAKICI GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR.sevgiler.

  4. Selçuk'lu gençler dedi ki:

    Bülent kardeşin dediklerine katılıyorum zeynel hocayı yıpratmaya çalışıyorlar zeynel hoca ak partinin adayıdır fazla söze gerek yok. tabi halk sürekli zeynel hocayı sahnede görmek istiyor ama adam devlet memuru.

  5. şaziye söğütçü dedi ki:

    anonim adam ol adam adını yaz ya yorumunu öyle yaz bir şuan ak partiliyim diyecek kaç kişi var orda iki yukarda tayip erdoğan izmirdede ömer cihat akaysa selçuk kendini yırtsada zeynel bakıcı selçuğun adayı bülent kardeşimin dediği gibi aynen zeynel bakıcı yoksa ak partide yok şunu kafanıza sokun zeynel bakıcı ak partidende olmasa diğer her hangi partidende aday olsa ak partiden daha da çok oy alır zeynel hoca farkını herkes görür selçukta

    1. Bülent ARIBEYİ dedi ki:

      Şaziye ablam insanlar neyin ne olduğunu biliyor.. kısa süredede olsa Zeynel Bakıcı kendisini hissettirdi.. mahalle aralarında bile halen sevgi gösterileriyle karşılaşıyorsa bir insan bu sevgidendir..

  6. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    yahu bu arkadasimizin genleri harbi CHP li dri yahu….

  7. Ali dedi ki:

    Zeynel Bakıcı bir öğretim görevlisidir. Siyaset Yasağı memurlara vardır. Hoca memur statüsünde değildir. Öğretim Görevlisi sıfatıyla Zeynel Bey serbestçe siyaset yapabilir.

  8. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    Zeynel’in aynı hatayı ikinci kez yapacağını sanmıyorum. Yok olan hukuk, yandaş çıkarcılığı, din tüccarlığı, otoriter baskı, giderek artan cehalet, hısızlığın artık üniversite ve KPSS sınavlarına kadar girmesi hemde her sene, zengin ve fakir arasındaki derin uçurum, çağdaşlık ve laiklikten uzak uygulamalar, yobazların artık umuma açık yerlerde pervasızca yaptığı hakaret ve tehlikeli lafları, aydın ve modernlikten tamamen uzak kafalar ve giyim kuşam, hakaret ve küfür, hergün bir parçası satılan topraklarımız ve yeraltı zenginliklerimiz ve en önemlisi APO ya gösterilen ilgi ve alaka. Zeynel Hocam bütün bunları görüp değerlendirme yapacak kadar akıl ve vicdan sahibi aileinin ve çocuklarının görüşlerine de değer verecek kadar saygılı olduğunu düşünüyorum.

    1. zeynek hocamı seviyoruz dedi ki:

      parayla oy almak kolay.kolaysa gönülden gelen oyları alın. seçimde size dersinizi vereceğiz.zeynel hocama saygılarımla.

    2. selçuk'lu esnaflar dedi ki:

      öznur bacım siz sanıyorsunuz ki siyaseti sadece biz biliyoruz. bırakın başkalarıda bilsin biraz 🙂 ayrıca daha düne kadar sizin siyasi bakışınız ve etrafınızdakilerin siyasi bakışı hiç vatan perver bir bakış değildi. nedense birden vatan perver ve halkçı oldunuz. orak çekiç bayrağını gönlünde taşıyan adam benim ülkem hakkında atıp tutmasın. sen selçukta birşeyleri yoluna koyda ondan sonra apo p….den bahset. sen merak etme zeynel hocadaki vicdan ve akıl en az sendeki kadar vardır. sırf zeynel hoca ak partiden aday olmasın diye çevirdiğiniz dolaplar piyasaya hemen düşüyor 😉 sizlerin derdi selçuk halkı yada selçuk esnafı değil sadece şahsi menfaatleriniz ve gidecek koltuğunuzun sıcaklığı. saygılarımla çarşı esnafı.

  9. HAS SELÇUKLU dedi ki:

    NE ADIGÜZEL NEDE YEŞİLÇİMEN ZEYNEL HOCAYI TAŞIYAMAZ TEK DİK DURAN GÖRÜNEN O Kİ M H P İLÇE BAŞKANI YÖNETİMİ VEDE OCAK BAŞKANIYLA BİR BÜTÜN OLMUŞ ADAMLARDA HUZUR VAR ÇÜNKİ KENDİ YAĞLARIYLA KAVRULDUKLARI İÇİN KİMSE KİMSENİN KUYUSUNU KAZMADIĞI GİBİ MENFAAT VE ÇIKARDA GÖZETMEDEN YARDIMA MUHTAÇ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE PARTİ GÖZETMEDEN YAPTIKLARI YARDIMI BİLMİYEN YOK ZEYNEL HOCA BENCE TEK YOL BİRLİK BERABERLİK DİYORSA GEL ZEYNEL HOCA ŞU SELÇUK KALESİNE ÜÇ HİLALİ DİKELİM SELÇUĞUN ÜSTÜNDEN ÖLÜ TOPRAĞINI YANDAŞLIĞI KALDIRIP BİRLİK BERABERLİĞİ HUZURU SUKUNETİ SAĞLIYALIM HERKESİN KORKU RÜYASI OLAN M H P NİN SELÇUĞA ZEYNEL BAKICIYLA SEVGİ SAYGI VEDE HUZURA ERMENİN SELÇUK NASIL YÖNETİLİRİN DERSİNİ VERELİM YİNEDE TAKDİR SİZİN BÖYLECE SELÇUK DAHİL TÜM TÜRKİYEDE AKP NİN DEFTERİNİ DÜRER İŞTE O ZAMAN HAS AKP LİLERİ GÖRÜRÜZ

  10. Anonim dedi ki:

    öğretim görevlilerine siyaset yasağı diye bir şey yok, ak parti adayı ise o zaman neden hafta sonları gelmiş olduğu selçukta parti binasında değil, ya da ilçe başkanı ve yönetimi ile değil mevcut yönetime muhalefet olan kişilerle hep birlikte geziyor, yada onlarla birlikte hareket ediyor, ak parti kendi içinden aday çıkarmasını da bilir.kimse merak etmesin

  11. Anonim dedi ki:

    OLSA DA FARKETMEZ OLMASA DA FARKETMEZ
    ÇÜNKÜ Bİ DAHA AYNI OYU VE ŞANSI VERMEYECEK SELÇUK HALKI

  12. . dedi ki:

    BURDA YORUM YAZANLARIN HEPSİ BU FİLMİ DAHA ÖNCE İZLEMİŞLERDİ OYSA, AMA NEDENSE TEKRARINI İZLEMEK STİYORLAR. Bİ KAHRAMAN YARATMAK İSTEDİLER YATIYORLAR ZEYNEL KALKIYORLAR ZEYNEL. KİM KARDEŞİM BU ZEYNEL. BEN 35 YAŞINDAYIM DAHA BİR KEZ GÖRMEDİM BU ADAMI. SEÇİMLERDE BİZ HEP BURDAYIZ DİYORDU. SEÇİM BİTTİ KAYBOLDU. ÖYLE ZEYNELLE BAYRAMLA SEMAYLA KAMİLLE OLSAYDI BU İŞLER KAMİL SUBAŞI 6 NCI DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIGINI YAPARDI. Bİ ATASÖZÜ VAR BİLMEM BİLİRMİSİNİZ KLAVUZU KARGA OLANIN BURNU …. KURTULMAZ. SEMADAN , KAMİLDEN KLAVUZ OLURSA ZEYNEL ŞİRİNCE MUHTARLIGINI BİLE GÖREMEZ. BAKIN SİZ YATIN KALKIN DUA EDİN VEFA BŞK. BİR DAHA ADAYIM DEMESİN. EGER ADAY OLURSA BU SEFER 5 DEGİL 15 PARTİ BİRLEŞSENİZ O İŞ OLMAZ.

    1. selçuk'lu esnaflar dedi ki:

      öyle seçimden önce herkezi tehdit edip seçimden sonra vur kıçına tekmeyi misali yıllardır bu insanları yalan dolanlarıyla kandıran kişimi tekrar başkan olucak. şirincede araba koymak için yer bulamıyan kişileri yada kuşadasının ada altında ezilen yöneticiler mi yapacak bir daha başkanlık, güldürmeyin bizi. kazanılmış seçimi sandıkta ayak oyunlarıyla kaybeden bir Zeynel hoca var. öyle bir yığın parti toplanmaya gerek yok ki sadece esnafı tehdit etmeyi bırakın, her seçim öncesi 50 metre kare yere çapa yapması için 25 kişi işe almayı bırakın görün bakalım kaç oy alıyorsunuz.. geçen seçim buraya mustafa demir diye birisi geldiğinde vefa bey chp genel merkezini; chp den istifa eder başka partiye geçerim dediğinde zaten herkes anlamıştı işlerinin gönül değilde duygusal olduğunu. 😉 bu sefer herşey yolunda ve zeynel hoca açık ara akp ile yönetime geliyor.

      1. Anonim dedi ki:

        hep aynı kalemden aynı kişiden çıkan bu akepe yi iyi gösterme ve zeynel hocayı övme girişimleri boşa halk son sözü söyleyecek ve ankarada yaptıkları belli olan ülkeyi kaos ortamına sürükleyen ve milletinin anasını ağlatan bu zihniyete selçukta izin vermeyecektir. Ampul selçukta yanmaz değil zeyneli tayip erdoğanı getirseniz boşa

  13. Anonim dedi ki:

    Selçuk ne chp ye mahkum ne de akp ye

  14. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    SAYIN “SELÇUK’LU ESNAFLAR” kardeşim. Herşeyi bir yana bırakırsak bile APO piçi ile yapılan pazarlıktan bahsetmem neden seni bu kadar rahatsız etti anlamadım. DEĞERLİ KARDEŞİM SENİN GİBİ SAKLANIP GİZLENEREK AHKAM KESEN BİRİ HİÇ OLMADIM. SANA BİR ÇUVAL LAF ANLATMAK GEREKSİZ. ANCAK VATANSEVERLİĞİME VE ATATÜRKÜME ASLA LAF SÖYLETMEM. BENİM NE KADAR VATANSEVER OLDUĞUMU FAZLA UZAĞA GİTMEDEN BİR ZAHMET ZEYNEL’E SOR DA SANA ANLATSIN.

  15. fiko dedi ki:

    daha düne kadar akp nin propagandasını yapan selçuk efes gazetesi ne oldu da bu derece döndü anlamıyorum

  16. . dedi ki:

    kendisini sanki 500 esnaf potansiyeli olarak gören ve SELÇUKLU ESNAFLAR diye yazan kardeşim. selçuk belediyesi belkide türkiyede siyasetten önce hizmet anlayışıyla yola çıkan tek belediyedir. bana bir tane örenek verirmisin isimle. akp li yada mhp li bir vatandaşın selçuk belediyesiyle alakalı bir işi olupta belediye çalışanları yada başkan tarafından o işin olmasına izin verilmemiş. ben sana bir belediye personeli olarak söyleyim içimizde bir kaçtane arkadaşımız var açık açık başkana oy vermeyeceğini söyleyen. sor bakalım başkan o arkadaşlara bu güne kadar ne kötülük yapmış. sen neyden bahsediyorsun her yer trabzon misali sende heryeri akp sandın galiba. vefa başkan senin gibileri bi 5 sene daha güder yorma kafanı

    1. selçuk'lu esnaflar dedi ki:

      belediye çalışanıysan yalakalık yapacaksın kaçarın yok. sana şunu söyliyeyim önceden belediyede çalışmış sırf kamil subaşıya oy vermiş diye atılan onlarca kişi tanıyorum ama sen bunları bilmezsin. ayrıca seçimde vefaya oy vermedi ve muhalefet etti diye baskı gören esnaflar, hatta seçim gecesi chp binasında adları kara tahtaya yazılıp bunlardan alış veriş yapmayın yazılı tahtalar biliyorum. vefaya karşı gelen herkesi yok edin zihniyetini biliyorum. tabi siz dayamışsınız arkanızı belediyeye atıp tutun. madem bu kadar iyide neden halkın %65 sevmiyor iyi düşün sonra yalkalığını yap.

      1. genç... dedi ki:

        1 chp de kara tahta yoktur 2 adamın arkasından kufur edersenız veya ıs cevırırsenız kim olursa olsun ıyılık yapmasını beklıyemezsınız kı baskan bazı seylerı kenara attıgını bılıorum yapmayın arkadaslar ucuz sıyaset ıcın esnafı bıtırmeyın esnafı kendınıze cekmek ıcın kotu bır oyun oynuyosunuz esnafı bırbırıne dusuruyosunuz esnafın ekmegıyle oynuyosunuz bende esnafım yapmayın ayrıca halkın yuzde 65i demişsin sevmıyor dıye pekı halk hıc sevmıyor da neden bu adam her secım oyunu arttırıyo neden bence sız ucuz sıyaset yapıyosunuz bence baskan basarılı bunu cekemıyosunuz bence SİZ yanlıs yoldasınız

  17. pamucak dedi ki:

    KENDİNİ SELÇUKLU ESNAFLARIN SÖZCÜSÜ İLAN EDEN KARDEŞİM… % 65 lik ORANI NASIL BULDUN MERAK ETTİM. EĞER BÖYLE BİR ANKETİN VARSA NEDEN ŞİMDİYE KADAR PAYLAŞMADIN ?

    1. selçuk'lu esnaflar dedi ki:

      esnaf arkadaşlar olarak yazdığımız için esnaflar dedik, belki sen anlamazsın. % 65 nasılmı çıkardık zaten kafa kafaya biten bir seçimdi üzerine mhp nin oyları eee bdp ile birlikte oran 65 leri buluyor bilmem anlatabildikmi çok bilmiş ama birşey bilmeyen pamucaklı.

      1. ATA dedi ki:

        MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİN NE AKP İLE NE DE CHP İLE İŞİ OLMAZ.
        AKP YE NE KADAR YAKIN İSEK CHP YE DE O KADAR YAKINIZ.
        CHP YE NE KADAR YAKIN İSEK AKP YE DE O KADAR YAKINIZ.
        YEREL SEÇİM SÜRECİ BAŞLADIĞINDA DA HERKES GÖRECEK MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ SEÇİMLERE ÇIKARACAĞI ADAY İLE BU SEÇİMİN SELÇUK TA FAVORİLERİNDEN BİRİDİR.
        SELÇUK NE CHP YE NE DE AKP YE MAHKUM DEĞİLDİR.
        İKİSİNİNDE BİRBİRİNDEN FARKI OLMADIĞI ARTIK HERKES BİLİYOR, BUNLAR TAHTARAVELLİ SİYASETÇİSİ OLMUŞ.15-20 SENE ÖNCE SELÇUKU KAMİL BEY ZAMANINDA YÖNETENLER BUGÜN AKP KADROLARINDA, VE SON DEM OLARAK TA 15 YILDIR DA SELÇUKU YÖNETEN VEFA ÜLGÜR VE PARTİSİ VAR.
        YANİ DEĞİŞEN BİŞEY YOK.BUNLAR HEP AYNI DÜŞÜNCENİN İNSANLARI SELÇUKTA BU DÜŞÜNCENİN SAHİPLERİ İLE BİRŞEY OLMAZ.
        ONUN İÇİN DİYORUZ Kİ SELÇUKUN GÜZEL YARINLARI MHP NİN SELÇUK BELEDİYESİNİ ALMASI İLE KAZANMASIYLA GELECEK
        SAYGILAR

  18. Pamucak dedi ki:

    % 65 hesabı ilginç. AKP, MHP, BDP birleşip koalisyon Belediye Başkanlığı mı kuracaksınız ? Vefa ÜLGÜR’e karşı 3 parti… Fazla uğraşmayın kendi işinize bakın.

  19. pamucak sana söylüyorum dedi ki:

    pamucaklı sen o denize girebiliyormusun hadi girdin diyelim o kadar güzel bir sahilin körükörüne durduğunudamı görmüyorsun be kardeşim bu kadar mı olur ağzı olan konuşuyor bilgi sahibi olmayan konuşuyor bu yazıyı yazan abimede şu sorum olacak kalemine fazla güvenme çünkü dürüst insanların kaleminden çıkan tek bir satırlık cümle bu kadar uzun yazılan yazının yanında padişah kalır. amacınız siyaset yapmak ise eğer ortalığı kızıştırmaksa eğer ak parti binası orda gidin sorun röportajınızı yapın kafanıza buyruk birşeyler yazmaksa eğer amacınız bende hemen yazmaya başlayım sizleri

    1. genç... dedi ki:

      pamucakta denıze gırebılıyorum ve denızı suan yonca koyden daha guzel sahılın temızlendıgını bılıyorum sahılın korukorune durdugunu goruyorum bunun neden boyle oldugunu da bılıyorum ınsanlara soyluyosun da ewet ak partı bınası orda pamucaktakı projelerı kım engellıyo barınak neden sokuldu sor bakalım…. selcuktakı baskanı sevmıyen sıyasetcıler projelerıne karsı durdurma denetlenme yanlıs gıbı zaman gecırıcı olaylar yaratılıyo ve ısın sasırtıcı tarafı bunların hıcbırınde bır sorun cıkmıyo sadece zaman asımına gırmıs oluyo yanı..sadece paylasmak ıstedım senın gorusunu degıstıremem sadece buda bır bakıs acısı saygılar…

  20. Pamucak dedi ki:

    PAMUCAK’IN, VEFA ÜLGÜR TARAFINDAN SONRADAN GÖRME YALAKA ZENGİNLERE PEŞKEŞ ÇEKİLMEMESİ, RANT KAPILARININ KAPALI OLMASI BİRİLERİNİN CANINI FENA HALDE SIKTI. BU SELÇUK TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKI OLAN O PAMUCAK’I SİZE YEDİRMEYECEK, O PAMUCAK “KÖRÜKÖRÜNE” YİNE SELÇUK’UN VE SELÇUK’LUNUN OLACAKTIR.

  21. ak görüş dedi ki:

    hizmet insanların özlediği.yalakalık insanların nefret ettiği,samimiyet insanların beklediği şeydir.NE OLUR bir dakika samimi olun zeynel bey ak parti belediye başkan adayı olacak nedeni basit halk yığınlarının karşısında duramasınız. tabii zeynel beyin ayaklarının yerden kesilmemesi lazım. bizim istediğimiz başkan dürüst olacak kadrosu hırsız sahtekar olmayacak,ne dediğini,ne yaptığını bilecek,içinde allah korkusu olacak birilerinin dediğide olabilir vicdan sahibi olacak,kaşarlanmış hırsız,kaşarlanmış şarlatan,kaşarlanmış düzenbaz ,kaşarlanmış bukalemun asla olmayacak. ak parti teşkilatının en büyük problemi sema hanım yanında iki üç tane yalaka osman başterzi ticaretiyle meşkül canı sıkılınca siyasetle uğraşır ondan siyasetci olmaz ondan güzel canbaz olur. sema hanım kral faruk havasında korkarım bu hava bir anda onu icinden çıkılmıyacak havalara soka bilir. BAKALIM TİLKİLERMİ GALİB GELECEK YOKSA HİZMET ERLERİMİ SAYGILAR