site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

ZAFER PARTİSİ İLÇE YÖNETİMİNDEN ŞOK İSTİFA: FİLİZ BAŞKAN’A DESTEK ARTIYOR

ZAFER PARTİSİ İLÇE YÖNETİMİNDEN ŞOK İSTİFA: FİLİZ BAŞKAN’A DESTEK ARTIYOR
20.02.2024
A+
A-

Efes Selçuk’ta seçimlere güçlenerek giren Filiz Ceritoğlu Sengel’e bir destek de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Zafer Partisi İlçe Başkanlığından istifa eden Esat Cengiz’den geldi.

Dün partilerinden istifa ederek seçimlerde Filiz Ceritoğlu Sengel’i destekleme kararı alan İyi Parti’nin ardından şimdi de Zafer Partisi Selçuk İlçe Başkanı Esat Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri partilerinden istifa ederek Filiz Başkanı destekleme kararı aldıklarını açıkladılar.

Seçimlere sayılı günler kala Efes Selçuk’ta Cumhuriyet Halk Partisi adayı Filiz Ceritoğlu Sengel’e destekler artmaya devam ediyor. İyi Partiden sonra Zafer Partisi Selçuk İlçe Başkanı Esat Cengiz beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partisinden istifa ederek CHP’nin Efes Selçuk adayı Filiz Ceritoğlu Sengel’i destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

YOLUMUZ CUMHURİYET YOLUDUR
Partisinin genel merkezi tarafından adaylık teklifi edildiğini, ancak bu teklifi kabul etmediğini belirten Esat Cengiz, yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte partilerinden istifa ederek seçimlerde Filiz Başkanı destekleme kararı aldıklarını ifade etti. Veteriner Teknikeri Laborant Esat Cengiz, istifa sonrası yaptığı açıklamada; “Kuvayı milliye adına sağ veya sol bölünme diye bir şey olamaz, yolumuz Cumhuriyet yoludur. Bugün daha çok Cumhuriyet için laiklik için bir olma zamanıdır. Siyasi tetikçilik yapan, rant düzeninin karşısında Filiz Başkanımızın yanında olacağız” dedi.

Esat Cengiz, açıklamasında ayrıca; “Unutulmasın ki yaydan çıkan ok, ağızdan çıkan bir söz, Cumhuriyet için kaçırılmış bir fırsat hiçbir zaman geriye dönmeyecektir” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.