site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Zade Vital

Zade Vital
25.01.2021
A+
A-

Gelişen günümüz teknolojisiyle birlikte kullanılan ürünlerin içinde birçok etmen madde bulunmaktadır. Bu kimyasal maddelerin ise insan vücudunda pekte bir artısı olmamakla beraber, kullanılan ürünün performansından da memnun kalınmamaktadır. Durum böyle olunca kullanılan ürün içeriğinde her zaman doğal ve organik ürünlere yönelim olmaktadır. Zade Vital ürünleri sizlere organik ve doğal üretim standartlarıyla en kaliteli içerikleri sunuyor!

Doğal Yağların Mucizesi
Doğal yağ denilince akla Hindistan cevizi, keten tohumu, kabak çekirdeği gibi birçok yağ gelmektedir. Bu yağların oldukça fazla bilinen faydalarıyla birlikte, kullanım alanları da çok fazladır. Örneğin; Hindistan cevizi yağı ile kuru ve nem isteyen saçlarınıza bakım yapabilirsiniz. Sarı kantaron yağı ile yara izlerinizi iyileştirebilirsiniz. Yağlarla olduğu gibi de ağız yoluyla alınan organik yağ içerikli kapsüllerle beraber içten bir besin takviyesi uygulayabilirsiniz.
Omega 3 balık yağı ile saç ve tırnaklarınızı sağlıklı bir şekilde uzatırken, bağışıklık sisteminize destekte bulunabilirsiniz. Tüm bu etmenler ele alındığından doğal ve organik bileşenli Zate Vital yağ ve kapsül ürünleri sizi daha zinde hissettirirken, sağlığınıza da destek olacaktır. https://www.kozmela.com/zade-vital sitesinden doğal ve organik yağlara ulaşabilirsiniz!

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.