site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yüzme Kursu Başladı

Yüzme Kursu Başladı
05.07.2012
A+
A-

Selçuk Belediye spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen Yaz Sporları Okulu kapsamında yüzme kursu başladı.

Belediye Havuzunda Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri olmak üzere haftanın üç günü 6-15 yaş grubuna 09:45 ile 11:45 saatleri arasında, alanında uzman 15 eğitmen tarafından kursiyerlere yüzme dersi veriliyor. Minik sporculara 2 saatlik seanslarla ilk olarak suyun üzerinde kalma, suda nefes alma, ayak vuruşu gibi yüzme teknikleri öğretiliyor. Yüzmenin ilk aşamasını öğrenen öğrencilere daha sonra serbest stil, sırt üstü, kurbağalama ve kelebek stili gibi yüzme sporunun inceliklerinin öğretilmesi amaçlanıyor.

Yüzme kursuna olan ilginin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Yüzme Antrenörü Hakan Tekçıkıkçı şu an yüzme kursunda 100’ün üzerinde öğrencimiz var. Kursa başvurmak isteyen minik sporcularımız için kayıtlarımız devam ediyor. Velilerimiz havuzun temizliği konusunda hiç tereddüt etmesin. Suyun daha hijyenik olması açısından bu yıl havuza otomatik klorlama sistemi aldık. Bu sayede Sağlık Bakanlığı’nın belirttiği bilimsel ölçülerde otomatik klorlama sistemi ile  havuzun ph ve klor düzeyi ölçülerek anında klorlama yapılıyor ve havuz suyumuz sürekli yenileniyor” dedi. Yüzme kursunun alanlarında deneyimli antrenörler tarafından verildiğini aktaran Tekçıkıkçı, kurs sonunda başarılı olan çocuklara sertifika verileceğini de sözlerine ekledi.

Pazartesi, Çarşamba, Cuma 12.00’den 19.00’a kadar, Salı Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri ise 10.00 ‘dan 19:00 ’a kadar halkla hizmet veren Selçuk Belediyesi yüzme havuzunun giriş ücretlerinin öğrenciye 6 TL, yetişkinlere 10 TL, akşam 17:00 ile 19:00 saatleri arasında ise yarı fiyatına tarife uygulanarak giriş ücretinin öğrencilere 3 TL yetişkinler için 5 TL, sezonluk ücretinin ise 150 TL olduğu bildirildi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.