site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yüksekokuldan Başkana Ziyaret

Yüksekokuldan Başkana Ziyaret
15.07.2015
A+
A-

Yüksekokuldan Başkana Ziyaret (2)

Efes Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Murat Hatipoğlu, okul yönetimi ve idari personelin yanı sıra Selçuk Yükseköğrenimi Destekleme Derneği Başkanı Remzi Çelikel ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Bakıcı’yı ziyaret ettiler. Efes’in UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne girmesi sebebiyle Başkan Bakıcı’ya bir tebrik ziyareti gerçekleştiren Efes Meslek Yüksekokulu yönetimi okulla ilgili bazı projeler de sundular.

Efes Meslek Yüksek Okulu ve Selçuk Yükseköğrenimi Destekleme Derneği’nin Efes’in UNESCO’ya girişi sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bakıcı; “Yüksekokulumuzun koşulları öğretim açısından hazır hale gelmiştir, iç donanımları tamamlanmıştır. Açılması ve öğrenci alması ile ilgili sıkıntılarımız vardır. Ancak süreç devam ediyor. 2015- 2016 döneminde okulun açılması için hale umudumuz vardır. Dolayısıyla bu süreci en iyi şekilde takip ederek yüksekokulumuzun öğretime başlamasını sağlamak istiyoruz” dedi.

Yüksekokuldan önemli projeler

Efes Meslek Yüksekokulu önümüzdeki dönem açılmasa dahi yüksekokul yönetimi tarafından bazı sertifika programlarının hazırlamış olduğunun altını çizen Efes Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Murat Hatipoğlu hazırlanan projeler hakkında Başkan Bakıcı’ya bilgi verdi.

Efes Meslek Yüksekokulu’nun okul içerisinde eğitimi vermeye hazırladığı sertifika programı olan Kabin İçi İkram Hizmetleri Eğitimi programı İZKA’ya (İzmir Kalkınma Ajansı’na) sunuldu. Proje İZKA tarafından onaylanırsa yüksekokul içerisinde Kabin İçi İkram Hizmetleri Eğitimi (Flying Chef Uygulama Mutfağı Projesi) verilecek. İZKA desteğiyle verilecek sertifika programı projesinin destekçileri Selçuk Kaymakamlığı, Selçuk Belediyesi ve Selçuk Ticaret Odası olacak.

Emeği geçen herkese teşekkür

Hayata geçirilmesi düşünülen sertifika programlarının eğitim açısından çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Bakıcı; “Bu tür sertifika programlarını hayata geçirebilirsek; bu programlar hem Selçuk halkı nezdinde, hem de İzmir’de ve çevre ilçelerden muhakkak talep görecektir. Böylece Selçuk’umuzda istediğimiz, beklediğimiz o hareketliliği göreceğiz” dedi.

Başkan Bakıcı ziyaretin sonunda Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzun’a, Efes Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat Hatipoğlu ve okul yöneticilerine, Selçuk Yükseköğrenimi Destekleme Dernek Başkanı Remzi Çelikel ve dernek yöneticilerine yüksekokul adına yaptıkları katkılardan dolayı teşekküre etti. UNESCO sürecine de değinen Başkan Bakıcı; “Yüksekokulumuzun açılışı UNESCO’ya girmiş olan Selçuk için bir ivme sağlayacaktır. Arkadan da diğer hizmetler ilçemize gerçekleşecektir. Yüksekokulun açılışında emeği geçen, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yüksekokuldan Başkana Ziyaret (1)

Yüksekokuldan Başkana Ziyaret (3)

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Açılmayan okulun nesi tebrik ediliyor.En azından neden açtıramadık bunun için yatırım planlayan ya da ufak ta olsa bu konuda yatırım yapanlara bir özür borçları olmalı.Çünkü görevlilerin kayıbı yok.

  2. Anonim dedi ki:

    okulu acamadigi gibi hala borclarini odemeyen bir belediye ne ile gurur duyuyor? anlayan var mi?

  3. aaaaaa dedi ki:

    e tam TÜRKİYELİK EĞER DOĞRUYSA ESKİDEN Bİ MÜHÜR Bİ MÜDÜR ALSANA OKUL HERALDE DEĞİŞEN VE GELİŞEN TÜRKİYE BU OLMALI YİNEDE DESDEĞE DEVAM NE DEMİŞ ŞAİR NELER YPMADIK BU VATAN İÇİN KİMİMİZ ÖLDÜK KİMİMİZ NUTUK ATTIK

  4. fiyat listesi dedi ki:

    1 sene boyunca maaş alacaklar. öğrenci yok dert yok tasa yok. ohh manzara güzel. tepede deniz manzararlı…

  5. Anonim dedi ki:

    Vefa koskoca okulu yapıp ellerine verdi bunlar açamadılar bile..Gülermisin ağlarmısın !

  6. Anonim dedi ki:

    yazik yazik