site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yol ve park çalışmaları tamamlanıyor

Yol ve park çalışmaları tamamlanıyor
13.11.2018
A+
A-

Selçuk’ta alt yapı çalışmaları ve şehrin artan ihtiyaçlarına Selçuk Belediyesi kurumlararası işbirliğiyle cevap veriyor. Selçuk Belediyesi kentin dört bir yanında gerek İzmir Valiliği desteğiyle yapılan yol çalışmaları gerekse park yapımı çalışmalarını tamamladı. Selçuk’ta devam eden alt yapı çalışmalarının yanı sıra kentin üst yapısı da yenilenmeye devam ediyor.

Huzurevinin bulunduğu cadde olan 1081 Sokak ve bağlantılı sokaklar olan 1074, 1075 ve 1076 sokakta kilit parke döşemesi yapıldı. Bu sokaklarda alt yapı çalışmaları Selçuk Belediyesi tarafından yapılmıştı. 1088 Sokakta park, çim ve peyzaj düzenlemesi yapıldı. Parka basketbol potaları da takılacak.

Efes Sanayi Sitesi girişinde ise İZKA Sanayi Güzelleştirme Projesi kapsamında çevre düzenlemesi yapıldı. 3056 Sokak ise tamamen yenilendi. Sokakta eskiyen taşlar sökülerek yeniden döşeme yapıldı. Tüm kurumların alt yapı çalışmaları bittikten sonra valilik kanalıyla bütün taşlar sökülerek; yeni taşların döşemesi yapıldı.

4058 Sokakta üniversitenin altına park yapıldı. Burada alan temizliği yapıldı. Parke döşemesine hazır hale getirildi.

4056 Sokakta yapılan çalışmalar bitti. Kaçanlar Camii’nin önünde yer alan caddede taş döşeme yapıldı. 5114 Sokakta İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde yanında bulunan parkın çim düzenlemesi bitti. Parka oyun grubu takıldı. Efes Meslek Yüksekokulu’nun altında kalan 4058 Sokakta park yapıldı.

Yapılaşma, şehirleşme arttıkça şehrin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini söyleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ Selçuk uzun süreden beri hızlı bir yapılaşma sürecinde. Özellikle alt yapı çalışmaları kentin birçok noktasında devam ediyor. Bunun yanı sıra İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Birimi (YİKOB) marifetiyle kentimizde birçok sokakta taş döşemesi yapılıyor. Bunun yanı sıra park yapım çalışmalarımız devam ediyor. Kentimizin her noktasına ulaşmaya, erişmeye devam edeceğiz. Selçuk’un adeta bir şantiye haline geldiği süreci bitirmek üzereyiz. Bütün bu çalışmaların sonrasında vatandaşlarımız alt yapı ve üst yapı çalışmaları bağlamında rahat edecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.