site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yine Yüreklerimiz Yandı Beytüşşebap’ta 10 Şehit Verdik

Yine Yüreklerimiz Yandı Beytüşşebap’ta 10 Şehit Verdik
03.09.2012
A+
A-

Beytüşşebap ilçe merkezindeki güvenlik noktalarına teröristlerce düzenlenen saldırıda 10 güvenlik görevlisi şehit oldu. AFP’ye konuşan kaynaklar, çatışmada 20 PKK’lının öldürüldüğünü söyledi.

Şırnak Beytüşşebap ilçesi çevresindeki polis ve askeri üs bölgelerine dün gece saat 22.00 sıralarında PKK’lı teröristlerce uzun namlulu silah ve roketatarlarla  saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle ilçede çatışma yaşandı.

Beytüşşebap ilçesinde, PKK’lı teröristlerin  saldırısı üzerine çıkan çatışmada yaralanan askerlerden biri kaldırıldığı Şırnak  Asker Hastanesi’nde şehit düştü.

Valilikten edinilen bilgiye göre, 9 güvenlik görevlisinin şehit olduğu  saldırı ve sonrasındaki çatışmada, 4’ü ağır 8 güvenlik görevlisi de yaralandı.  Ancak Şırnak Asker Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan biri tüm müdahalelere  rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Olayda şehit düşen güvenlik görevlisi sayısı 10’a yükselirken, yaralı 7  güvenlik görevlisinin Şırnak Asker Hastanesi’ndeki tedavisi sürüyor.

Şehit cenazelerinin memleketlerine gönderilmek üzere bugün helikopterle  Diyarbakır’a nakledileceği öğrenildi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    akp li vekil ensari oglu acıkllama yaptı..artık eskısı gıbı değil 10 asker öldu ama çok sayıdada pkk lı öldü dedi…zihniyete bak ulen müptezel benim 1 mehmedimin karşılığı 1000 tane köpek leşidir ..sen 1 mehmede karşı 1000 kopek kellesi aldınmı onu soyle..pkk nın içinde olanlara destek verenlerın hepsınden önemlisi bunlara açılım yapnların hepsinin allah belasını versin..

  2. ırmak dedi ki:

    anonim çok doğru söyledin acilen akp denen illetten kurtulmanın zamanı geldi geçiyor bile sabrımızın taşmasına ramak kaldı hepsinin alayının allah belasını versin akp ye oy verenler bir kez daha düşünün elinizi vijdanınıza koyun bu illetleri başımızdan atmanın tam zamanı ne yerelde nede genelde bunları sandıklara gömelimki nerden geldiklerini şaşırsınlar benim oyum şu an tek dik duran MHP NE OLACAKTIR en azından vijdanım rahat

  3. selcuklu dedi ki:

    ne bu ya yeter artı 10 tane eve yine ates düstü serefsizlerin allah belalarına versin onlarada arka cıkanlarında 2 kat belasına versin iyiki akpli vekil dagdakinler icin üzüldüm dememiş sunuda yazayım ben olsam vatan sag olsun demem ailelerin yerine

  4. aydın dedi ki:

    vatan sağ olsun da nereye kadar yeter artık evlere ateş düşüyor umutlar sönüyor bu adamlar daha ne duruyor onurlu insanlar acilen hem hükümet olarak hemde akp üyeliklerinden istifa etmeli birde izmir i alıcanız ha ne selçuk nede izmirden akp ye günahlarımız dahi haram olsun

  5. Anonim dedi ki:

    MILLETIMIZINIZ BASI SAGOLSUN.
    SEHITLERIMIZIN KABRI NUR OLSUN. FAKAT ARTIK IYI BILINSIN KI, MILLET TAZIYE MESAJI DEGIL COZUM BEKLIYOR.
    BUTUN BU OLUP BITENLER HUKUMET TARAFINDAN OLAGAN KARSILANMIYORSA HIC ZAMAN KAYBEDILMEDEN DERHAL OLAGANUSTU HAL ILAN EDILMELIDIR.
    GAYRI NIZAMI HARP TEKNIKLERIYLE VATANIMIZI BOLUNMEYE GOTUREN BU CANILERE ANLADIKLARI DILDEN MUKABELEDE BULUNMAK ICIN KAYBEDILECEK ZAMAN KALMAMISTIR.
    ASALETI MUNASEBETIYLE METANETIN KORUYAN ANCAK SABRI VICDANININ SINIRINA DAYANAN TURK MILLETI, BU HAINLERE KARSI DEVLETIN BUTUN KUDRETIYLE HAREKETE GECMESINI BEKLEMEKTEDIR.
    GUN BU GUNDUR…

  6. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE dedi ki:

    Ey bu topraklar için topraga düşmüş asker,
    Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı deger,
    Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhid_i.
    Bed’rin aslanlara ancak bu kadar şanlı idi,
    Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?
    “Gömelim gel seni tarihe” desem sıgmazsın,
    Herc ü mercettiğin edvara da yetmez o kitab,
    Seni ancak ebediyyetler eder istiab.

    – Bu vatanın kutsal toprakları ugruna gerekirse 10 değil 10 bin şehit veririz 7 den 70 e hepimiz silah altına girer yeniden anavatanı kurtarmak için kurtuluş savaşı ilan ederiz. ancak bu günkü tabloya bakıldıgı zaman vermiş oldugumuz şehitler sadece siyasi çatışmalar yüzünden sonucunda açılmış bir savaşın olumsuzlukları olarak görülmektedir. son genel seçimlerde güneydogu bölgesinde sözde kürt gerçekte pkk militanlarına bugünkü hükümetin yani AKP nin vermiş oldugu bir takın sözler vardı. ve bu sözlerin en başında ise üzeri kapalı olarak söylenen “KÜRDİSTAN” sözüydü. oy ugruna vatanı bölmeye yönelik verilen sözler yerine getirilemeyince işte ülkenin gelmiş oldugu durum bu oluyor. BENİM VERMİŞ OLDUGUM VERGİLERLE GÜNEY DOĞUDA ASKERE KURŞUN SIKAN ŞEREFSİZE MAAŞ BAGLAYAN DEVLET, ORADA TOPLAYAMAYIPTA HER AY BENDEN ELEKTRİK FATURASINDA 6 LİRAYI GÜNEY DOĞUDA DAGITAN DEVLET, DAGDAN İNEN KATİLLERİ SINIR KAPISINDA DAVULLA ZURNAYLA BAKANIYLA KARŞILAYAN DEVLET, SÖZDE KAÇAKÇISINA DEVLET HATA YAPTI ÖLDÜRDÜ DİYE MAAŞ BAGLAYAN DEVLET, VE DEVLET ADAMLARI BENİM İÇİN ASKERE KURŞUN SIKAN TERÖRİSTLERDEN HİÇ BİR FARKINIZ YOK. BU GÜN TÜRKİYEDE BİTİRİLMEK İSTENDİĞİ TAKDİRDE BİR AY İÇERİNDE BİTİRİLEBİLCEK TERÖR OLAYLARINI GÜNDEN DEĞİŞTİREBİLMEK İÇİN DESTEKLEYEN VE OLAYLARA GÖZ YUMAN BU VATANIN EKMEGİNİ YİYİP SUYUNU İÇEN HER KİM VARSA NEFRET İLE KINIYORUM. ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET, ACILI AİLELERİNE SABIR DİLİYORUM. NE OLURSA OLSUN TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR, BAYRAGI AY YILDIZDIR. YERYÜZÜNDE BİR TEK TÜRK KALANA KADAR BU BAYRAK BU VATANIN ÜZERİNDE HEP DALGALANACAKTIR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE , NE MUTLU BUNU SÖYLEYEBİLENE.

  7. banu dedi ki:

    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

  8. APASASLI 35920 dedi ki:

    uleyn bu deyuzların kökünü kazıyalım işi bitirelım…!!!!

  9. NURİŞ dedi ki:

    ÖNCE AKP Yİ KAZIYALIM Kİ PKK ŞUR DA DURSUN

  10. ERKAN Y dedi ki:

    NE ALAKA DİYECEKSİNİZ AMA ZEYNEL BEY SENİ SEVİYORUZ BU ŞARTLARDA AKP DE DİRETİRSENİZ ASLA OLMAZ OLAMAZDA KARAR SİZİN DÜŞÜNÜN TAŞININ HÜSRANA UĞRAMAYIN SELÇUK AKP YE OY VERMEZ GEÇEN DÖNEMİ HATIRLAYIN ALDIĞINIZ SEÇİMİ KAYBETTİNİZ NEDENİNİ KENDİNİZE SORDUNUZMU AKP OLDUĞU İÇİN VEFA KIZGINLARI SİZE OY VERDİ ONLARA GÜVENMEYİN ONLARLA BİRLİKTE AKP DÜŞMANLARIN DANDA OY ALAMAZSINIZ SİZİ SEVİYORUZ SAĞLIKLI KARAR VERMENİZİ BEKLERİZ KENDİ KARARINIZ DOĞRU OLANDIR AKP HARİÇ NERDEN OLURSANIZ ARKANDAYIZ BU YORUMUMUDA BOŞA ATMAYIN BİR KENARA NOT EDERSENİZ ZAMANI GELİNCE KARŞILAŞIRIZ