site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yine Pamucak Kavşağı, Yine Kaza

Yine Pamucak Kavşağı, Yine Kaza
04.09.2013
A+
A-

selcuk-pamucak-kavsagi (1)

Pamucak Kavşağı’nda bir kaza daha. Adı artık bölge halkı arasında ölüm kavşağı olarak adlandırılmaya başlanan Pamucak Kavşağında gün geçmiyor ki bir kaza olmasın… Bunlara bir yenisi daha eklendi.

İzmir’in Selçuk İlçesinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır olmak üzere iki kişi yaralandı.

Pamucak Kavşağında meydana gelen kaza da biri ağır iki kişi yaralandı.

Pamucak Kavşağında kırmızı ışıkta durmayarak geçmeye çalışan Ömer Faruk Çakmak’ın kullandığı 35 AL 5095 Plakalı motosiklet, yabancı plakalı araçla kavşakta çarpıştı.

Kaza da motor sürücüsü Ömer Faruk Çakmak ağır yaralanırken, motosikletin arkasında bulunan arkasında bulunan İbrahim Erol ise yaralandı.

Ağır yaralanan Ömer Faruk Çakmak İzmir Atatürk Eğitim Hastanesine sevk edildi.

selcuk-pamucak-kavsagi (2)

selcuk-pamucak-kavsagi (3)

YORUMLAR
  1. skaybal dedi ki:

    adam trafik ışıklarını süs olsun diye koydu heralde…

  2. Anonim dedi ki:

    b u pamucak yolundaki işiklarda ayarsızlık var zannederim

  3. serdar dedi ki:

    lambalar normal sıkıntı bizim insanımızda

  4. Anonim dedi ki:

    Bilip bilmeden ne konuşuyonuz ki sizin acınız değil tabi anca konuşun boş konuşun

  5. Çok yazık! dedi ki:

    Burada ölen 22 yaşında bir gençten bahsediliyor Serdar Bey bilmem farkında mısınız? Evet dikkatsizlik insanlarda olabilir, evet bütün suç bizim insanımızda da olabilir yalnız daha çok erken yaşanan bir ölüm ve ardından dökülen gözyaşları var! Bu duyarsızlık nedir böyle? Bu haberi onun yakınları okuyup içlenirken bu yaptığınızın hiç bir mantığı yok. Unutmayın ki bir gün o lambalar sizin de sizin sevdiklerinizinde sonunu getirebilir. Lütfen yorum yaparken biraz hassasiyet gösterelim.

  6. selçuklu dedi ki:

    herkes trafik kurallarına uyarsa sorun kalmaz……

  7. Çok yazık! dedi ki:

    Ne kadar basite indirgiyorsunuz bir gün eğer sizinde başınıza gelirse işte o zaman anlarsınız can gitmiş can bırak Allah aşkına

  8. ÖLEN GENÇİN ABİSİ dedi ki:

    SELÇUKLU lakaplı arkadaş lütfen yorumlarını kendıne sakla bu saatden sonre ne yapsak boş canım kardeşim gitmişşş o bilse böle yaparmıydı anlık bi olay artık o yok anlıyomusun böle suçlayarak yorum yapma git başkaşeylerle ugraşşş!……..