site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yılmaz Özdil Öyle Dalga Geçti ki

Yılmaz Özdil Öyle Dalga Geçti ki
08.05.2013
A+
A-

yılmaz-ozdilYılmaz Özdil, “Dönüş trafiği çileye dönüşmesin” başlıklı yazısında PKK’nın çekilmesini ti’ye aldı.

Murat Karayılan’ın “8 Mayıs’ta çekileceğiz” diyerek tarih vermesi ve büyük günün bugün gelip çatması gözleri Kandil’e çevirdi. Çekilme sürecinin nasıl işleyeceği merak konusu oldu.

Yılmaz Özdil bugünkü köşesinde süreci ‘alaycı’ üslubuyla eleştirdi.

Hükümeti ve bazı kurumları hedef tahtasına koyan Özdil, yazısına “Karayolları Genel Müdürlüğü, sayın teröristlerin çekilme sürecinde rahat ve güvenli seyahat edebilmeleri için alınan önlemleri açıkladı” sözleriyle başladı.

“Sayın teröristlerimize hayırlı yolculuklar dileriz” diyen Hürriyet yazarı, ‘Alternatif güzergahları kullanmak isteyen Sayın teröristler Alo 156 Jandarma hattını arayabilir’ dedi ve ekledi:

“Bu sabahtan itibaren şehirlerarası trafik yoğunluğunun artacağı Gabar, Cudi, Bestler Dereler gibi kavşaklardaki yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları durdurulacak. Onların yerine Heron’lar bakım ve onarıma alınacak. Zap, Avaşin, Basyan, Hakurk istikametlerinde ek şeritler verilecek. Güzergâh üzerindeki her türlü ağır tonajlı tank, panzer, kirpi trafikten men edilecek. Çevirme ekipleri görmezden gelmek için ihmal ve dikkatsizliğe titizlikle riayet edecek; yanlışlıkla göz göze gelinmesi halinde saygılı olunacak, sürece zarar verecek davranışlardan kaçınılacak. Allah korusun ama, aşırı yürümeden kaynaklanan dalak şişmesi, bilek burkulması, menisküs gibi sağlık sorunlarına anında müdahale etmek için tüm devlet hastaneleri 24 saat nöbette olacak”

YORUMLAR
  1. selcuklu dedi ki:

    kalemine saglık insallah bu gibi yandas olmayan yazarlara cok ihtiyacımız var