site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yıkama Makinası

Yıkama Makinası
03.09.2021
A+
A-

Geçmişte sadece benzinliklerde, fabrikalarda görebildiğimiz yıkama makinası artık oldukça kompakt tasarımları sayesinde evimizde de kullanabileceğimiz hale gelmiştir. Yüksek basınçlı su püskürtebilen bu aletler zeminde ki inatçı lekeleri ve kirleri kolayca çıkarmaktadır. Zemindeki lekelerin giderilmesi için ihtiyaca göre takılabilir birçok başlığı bulunmaktadır. Bu sayede zeminler zahmetsizce çok daha hijyenik bir hale getirilebilmektedir. Genelde beton, seramik gibi dayanıklı malzemelerin üstünde kullanılması tavsiye edilen bu alet tesisler ve bahçesi olan kimseler için kullanışlı ürünlerdir.

Dik olan yıkama makineleri evinizde yer bulması oldukça kolay olduğundan en çok tercih edilen tipler arasındadır. Makinelerin kablolarının yer kaplamaması için genelde üstlerinde bu kabloların sarılması için alanlar ve ekstra başlıkların tutturulması için noktalar bulunur. Bu ürünler sanılanın aksine oldukça az su harcalar. Basınçlı şekilde suyu püskürttükleri için çok su harcıyormuş izlenimi verirler. Elektrik konusunda da yeni modeller oldukça fazla tasarruf sağlamaktadır.

Halı Yıkama Makinası Fiyatları
Halılar evlerde ki tozu ve kiri en çok tutan eşyaların başında gelmektedir. Üstüne basıldıkça daha da derine inen kirler solunduğu takdirde ilerde astım gibi solunum yolu hastalıklarına ya da toz alerjisi gibi hastalıklara davetiye çıkarabilmektedir. Neyse ki günümüzde artık bu kirlerden kurtulmak için saatlerce halı yıkamaya ya da halılarınızı çeşitli yıkama firmaların vermenize gerek kalmamıştır. En az firmalar kadar profesyonel şekilde yıkama yapabilen makineler ile kolayca koltuklarınızı ve halılarınızı temizleyebilirsiniz.

Genelde halı yıkama makinası fiyatları oldukça makul aralıklarda tutulmaktadır. Aldığınız ürünü yıllarca kullanacağınızı da hesap ettiğinizde aslında firmalara yıl içinde yıkama için verdiğiniz paralardan çok daha azına bir yıkama makinesi almanız mümkündür. Üstelik bilindik markalardan şaşmazsanız herhangi bir arızada kolayca destek bulursunuz ve sorunsuzca uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Eğer siz ıslak veya kuru temizlik yapabilen çok işlevli bir ürünün sahibi olmak isterseniz o noktada fiyatların biraz artacağını ama yine de halı yıkamak ödediğiniz fiyatları aşmayacağını söyleyebiliriz. Bütün bu bilgiler ışığında şayet siz de halı yıkama makinesi almak istiyorsanız mutlaka bu tür ürünlerin fiyatları konusunda detaylı bir şekilde araştırma yapmalısınız!

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.