site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yeşilçimen’den ADD Yönetimine Sert Cevap

Yeşilçimen’den ADD Yönetimine Sert Cevap
18.04.2015
A+
A-

sema-yesilcimen

Geçtiğimiz haftalarda gazetemize bazı açıklamalarda bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Tuncay Kireç’in açıklamalarına sert sözlerle karşılık veren Ak Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen şunları söyledi; “ADD yöneticilerinin Selçuk’ta yapılan eylemleri desteklemek dışında ağzı dili de varmış. İlk defa eylem dışı ses verdiler. Sayın Tuncay Kireç’i insani olarak çok severim ama ADD’nin mevcut durumunu eleştirmek Ak Parti İlçe Başkanlığının ötesinde Selçuklu bir vatandaş olarak herkes gibi hakkım. Mangalda kül bırakmayan yönetim kurulu üyelerine şunu sormak isterim; Selçuk’un en büyük, ticari açıdan en yüksek işletmesine sahip olan bir restorana ve parka çörekleneceklerine acaba kendi ceplerinden para harcayarak tüm yönetim olarak bu dernekle ilgili bir şey yapıyorlar mı? 15 yıldır kör, sağır ve dilsiz olanlar bir anda kafalarına saksı düştü, görmeye, duymaya ve konuşmaya başladılar çok sevindim. Nihayet çevrelerinde kendi ideolojileri dışında ne olup bittiğinin farkına varacaklar. ADD’deki yöneticiler benim üye olmadığımı söylüyorlar. Canım nereye isterse oraya üye olurum ama bu derneğe üye olmayanlarla ilgili hiçbir kimsenin benim veya diğer vatandaşların Atatürkçülüğümü, sevdamı hiçbir şekilde tartışamazlar.

Derneği Babanın Malı Gibi Kullanacaksın, Sonra da Hesap Soracaksın

15 yıldır ağabeylerinin izni olmadan kafalarını kaldıramayan beyzadeler kalkmış bir yıllık yerel iktidardan hesap soruyor. Sen dernekçilik yapacaksın, bu derneği siyasi partinin babanın malı gibi kullanacaksın, eleştirince de 1 yıllık hesap diyeceksin. Merak etmeyin, Başkan 1 da olsa 10 yıl da olsa aslanlar gibi çıkar yapılıp yapılmayanın hesabını Selçuk halkına verir. Belediyeye ait hangi işletmelerin kar veya zarar ettiği 15 yıl gizli tutuldu, bizim Başkan gizlemez. Utanmadan seçimden önce ADD ile ilgili pazarlıklar olduğunu söylüyorlar. Bu konuda delikanlıca açıklama bekliyoruz. Kişi kendinden bilir işi. Ak Parti ile ben ve partililerim arasında belediyeye ait hiçbir yerle ilgili seçim öncesi ve sonrası pazarlık olmaz izin de verilmez.

Çarşıdaki Kargalar Gülüyor Bunlara…!

Kazandıkları binlerce liralarla okullara Atatürk köşesi yapmışlar bunları anlatıyorlar. Çarşıdaki kargalar gülüyor bunlara. Koskoca ADD etkinlikleri 5-10 çocuğa burs 3-4 okula köşe yapmak mı? Daha önce de söyledim, şimdi de söylüyorum. STK’lar gönüllü derneklerdir. İnsanlar oraları kendi bütçelerinden desteklerle ayakta tutuyor. Önce katkı sağlayacaklar. Bir de kırılan camlar, ödenmeyen hesaplar diye bir açıklama bölümü var. Bunları açık açık söylesinler, açık açık sorsunlar. Canlarım benim siz kırılan masaları, çerçeveleri sorana kadar, 1 yıl önce arka bahçesi olduğunuz siyasi parti içinde ağabeyiniz bir kızı dövdü hesabını sordunuz mu?

Belediye Başkanı Olmak İsteseydim İstifa Eder Aday Olurdum

Sizin Atatürkçülüğü anlatmaya ve laf söylemeye ne yüzünüz ne de hakkınız var. Geçen defa da söyledim ve yine söylüyorum. Şehit ailelerinin ve gazilerin umut ve beklentileri suiistimal edilmemeli. Kişisel olarak bu derneğe 4 yıl önce ki dernek başkanı çok iyi bilir Kızılay’ın mülkü olan yerde yer tutulması için girişimlerim oldu ve kiranın da arkadaşlarımız tarafından karşılanacağını söyledim. Dernek başkanı önce kabul etti, sonra ise gelmedi. Şehit aileleri ve gazilere yer sağlanması için Başkan da yardımcı olacaktır. Bu benim kişisel kanaatim. Bu tük STK’ların ticari işletme adı altında iş yapmasına karşıyım. Ticaret esnafın işidir. Konu da bundan ibarettir. Bu memlekete ne kadar büyük iyilik yapmışız ki, 2014’te partili partisiz bize destek olup Selçuk’u Ak Belediyecilikle tanıştırdığımız için herkes özgürce sorgulayabiliyor. 15 yıllık korku imparatorluğunun yıkıldığına göre Başkan hiçbir iş yapmasa bile bu en büyük iştir. ADD yaptığı açıklamada ‘Çift başlı belediyenin STK olarak takipçisiyiz’ demiş. Yoğun çalışmalarım arasında çok güldüm. Yatıp kalkıp her yerde bunu söylüyorlar. Eğer bu ilçede Belediye Başkanı olmak isteseydim istifa eder aday olurdum. Seçilir ya da seçilmezdim ama ben belediyeden emekliye ayrıldığımda belediyeciliği noktaladım. Sevgili arkadaşlarımın sürekli olarak gündemde tuttuğu budur. Ben genelde ve yerelde iktidar olan partinin başkanıyım. Hangi haklara ve hadlere sahip olduğumu çok iyi bilirim. ADD olarak belediyeyi takip edebilirsin ama aynayı alıp önce kendini takip edeceksin.

ADD Parkı’nın Yıllık Kirası 2.300 TL

Bence gereksiz polemiklere girilmesine gerek yok. Yıllık kiranızın 2.300 TL olduğunu açık açık Selçuk halkına duyursaydınız çok iyi olurdu. Bakın dikkatinizi çekerim aylık değil, yıllık kira bedeli 2.300 TL. Yani aylık olarak hesaplarsak 170 TL dahi etmiyor. Evet, sevgili Selçuklular şimdi size soruyorum bu nasıl bir dernektir?

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Enerji olan yerde çekişme vardır.Selçuk’ta hep birilerinin desteği ile yardımıyla siyaset,dernekcilik yapılıyor.Bu konuda Selçuk’ta ülkü ocakları, oraya üye olan gençlerin harçlıklarından kısıtlı gelirlerinden aidat ödeyerek yardımlaşma ile bu işi götürdüklerini görüyorum.Üstelikte üyeleri de az değil,diğer derneklerde böyle olması gerekirken nedense oraya ekonomik konu öne çıkmış.Düşünmek var olmanın temelidir.

    1. efesin bir bileni dedi ki:

      selçukta dernek demek bir miktar kira gelirinin ödeneceği adres olmuş. chp ilim ve dürüstlük abidesi olarak dernekçilik konusunda kitap yazsa okullarda ders diye okunur. cem uzan bile bu kadar öngörülü olamazdı 🙂

  2. kendi düşen aglamaz dedi ki:

    Sema hanıma bi soda verin …!

  3. vadantaş dedi ki:

    sema hanım seçimden önce çoğu insana seçimden sonra sizi işe alacagız seçimlerde oyunuzu bize verin diye dolaşıyordunuz ortalıkta

    1. efesin bir bileni dedi ki:

      sana da chp mi söz vermişti. gerçi onlar seçimden 1 ay önce işe almıştı. akp zihniyeti işte insan seviyor çıkaramadı chp nin aldıklarını. ama chp olsa aynı durumda verdiği sözleri tutardı kimsenin gözünün yaşına bakmadan hemde. akp bu yüzden kaybediyor.

  4. Esnaf dedi ki:

    Parkı söz verdiğiniz karanlık güçler sizi çok sıkıştırıyor galiba. ADD olmaz, Şehit Aileleri ve Gaziler olmaz ama yandaşlar olur. Sema hanım iyiki varsınız. AKP sayenizde kapısını kapayacak.

  5. Anonim dedi ki:

    Sen bırak add yi de hükümetin neler yapıyor sema Sultan
    Herseye zam herseye zam patates bile 5 lira neyin kafası bu ?

    1. efesin bir bileni dedi ki:

      önce kapının önünü temizle. yurtta patatesi sormadan önce selçuktaki patetes adamlara soracaksın hesabı. yandaş olunca kiracı hemen kıvırmaca öylemi korkuyor insan ufacık selçuk ta yapılanları görünce ülke ellerinde olsa neler yapabileceklerini. add ye hesap sormayanlar öncelikle sussuzlar. edep için.

  6. Tarafsız Esnaf dedi ki:

    Biz yaşadığımız ilçemize sahip çıkamazken hükümeti nasıl tepki görstermeyi umuyoruzki?
    biz degilmiyiyiz burada yasayanselçuklu böyle avlanır..!Bakın dikkatinizi çekerim aylık değil, yıllık kira bedeli 2.300 TL. Yani aylık olarak hesaplarsak 170 TL dahi etmiyor.

    DüneKadar CHp

  7. cemil cem dedi ki:

    20 m kare dukkanin kirasi 600 – 700 tl iken, 1500 mt kare yer 170 tl pes dogrusu… vefanin isidir bu

  8. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    Kendi düşen ağlamaz sema hanıma soda kimden senden mi sende viski iç ki adını yaz kimden korkuyon adını yazmayanların lütfen editör yorumunu yayınlama ya eski köye yeni adet anonim vatandaş esnaf bu ne adınızı yazın benim gibi korkmayın biz vatandaşız istediğimize istediğimiz yorumu yaparız hesap mı vericez

  9. Selçuklu dedi ki:

    Geçen hafte sosyal paylaşım sitesinde ADD Başkanı’na sormuşlardı oranın aylık kirası kaç lira diye sesini çıkaramadı .Sağolun Sayın Sema Yeşilçimen hanımefendi selçukta aylık 170 Tl. Ye Umumi Tuvalet bile kiralayamazsınız.Atatürkümüzün arkasına sığınarak kimlere peşkeş çekildiğini de öğrenmiş oldu selçuk halkı

  10. Kadir Kalaycı dedi ki:

    Ya kirabedelinin hakkını odesinler yada orayı derhal yetkilerinizi kullanarak tahliye ettirin budurum busekilde devam edecek olursa suça göz yumarak ortak olmuş olacaksınız bu kocaman bir yolsuzluk operasyonu adaletinize guveniyoruz

  11. MUSTAFA dedi ki:

    KASA HIRSIZLARINA HESAP SOR UFAK İŞLERLE UĞRAŞMA.HER HANGİ BİR SORUN VARSA ŞİKAYET TE BULUNABİLİRSİN.ADLİ MAKAMLAR VAR NASIL OLSA ONLAR DA SİZDEN RAHAT OL KASMA KENDİNİ.

  12. kordelya dedi ki:

    Sema hanim , Ataturk’e olan sevgimi ve sevdami herkes bilir demis .BEn bilmiyorum aciklayi versin.El atmadiginiz tek yer ADD kaldi .kimlere soz verdigimizi sagir sultan dahi duydu.korkmayin aciklayin

  13. Anonim dedi ki:

    Memleketin her yeri yolsuzluk, hırsızlık…. gelmiş birileri kimbilir kimler için ADD parkına göz dikmiş, Atalarımız ne demiş böyle durumlar için, “YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIR”
    Az kaldı bekleyin 7 Haziran ı , o zamana kadar da çok çok bağırın….

  14. Apasel dedi ki:

    Yazık, 170 TL kira bedeli, bu vatan için canını ortaya koymuş gazilerimiz için kira ise 14.000 TL (ondörtbin) utanın, orayı boşaltın da gazilere 1700 TL. ye verin daha iyi.

    1. Anonim dedi ki:

      biri cambaza bak diyor, sende bakıyorsun
      o parkı gazilere vermeyende aynı zihniyet zaten.
      ihaleye kattıkları insanlara bak bu sitede yayınlandı anlarsın ..
      şimdide kira, mira….yaygara ile ADD yi kovacaklar aklısıra o parktan.

      Gerçekleri görün birde yahu..

  15. Ömer Gözönünde dedi ki:

    Sema Hanım, Kime, kimlere ne söz verdiniz. Balık lokantası sözünü kim verdi. Add alanının birilerine peşkeş çekilmesi sözü kime kim tarafından verildi. Seçim öncesi ne anlaşmalar oldu. Tüm bu anlaşmaların neticesinde kendi oluşumunuz ve yönetiminiz olan ”kent meclisi”nde konuyu gündeme getirmeniz ve gündem de tutmanız sırf bu anlaşmaları gizlemek için mi? Siz halkı kandırmaya devam edin. Kirli pazarlıkların sahipleri ADD’ye çamur atamaz…

    1. ALİ CAN dedi ki:

      Ömer Gözönünde, böyle bir konu kent meclisinde hiçbir zaman gündeme gelmemiştir. Bilir bilmez konuşma, suyu bulandırmaya çalışıyorsun. Ancak boşa uğraş.

    2. Anonim dedi ki:

      Kent meclisinin yalan dolanla işi olmaz,muhatap dahi olmayın.

  16. hayret dedi ki:

    Herkes birbirini ne güzel tanıyor.Demek ki bölüşüm yapanların bilgisi,görgüsü bire bir örtüşüyor.Devam edin bakalım daha neler çıkarabileceksiniz…

  17. selcuklu vatandas dedi ki:

    Ataturk,u cok seviyorlarda yillardir o parktan nemalanan yozlar ataturk icin selcukta ne yapmislar ben duymadim duyan ve goren varsa yazsin,

  18. Özcan Oymanlar dedi ki:

    ADD sadece dernek faaliyeti sürdürüyorsa kirası 10 tl de olabilir, buna kimse birşey demez. Ama ticarethane vasfıda varsa o zaman ticarethaneye yakışır bir kira ödenmeli. Mesela yönetimden mert bir arkadaşım çıkıp kiradaki dairesini ADD ye 170 liraya versin desen ne derler acaba. O büyük ve mevkii güzel olan alana iyi bir işletmeci ayda 10.000 tl düşünmeden verir. Bence burası iyi bir paraya kiraya verilmeli ve gelen kira parasından ADD ye ve Gaziler derneğine destekleme yardımı yapılmalı.

  19. Anonim dedi ki:

    Güzel yorum yapılmış bir habere.Selçukta iki tane işe yarayan dernek var biri Kızılay,diğeri Yüksek Öğretim derneği diye.Dernekler bulundukları yerlerde ayrıştırıcı değil birleştirici olmalı,halkı kucaklamalı.

  20. Sema Hanım ticaret esnafın işidir diyerek, ADD parkının işletilmesini eleştiriyor.Peki,kendisine soruyorum,Carpuza Kafe yi ,belediye restoranı nı Gezi Parkını,Segaş ekmek fırını ve diğerlerini de esnaf mı çalıştırıyor.
    Örnek verirken içinde bulunduğunuz durumu iyi görmeniz gerekir.
    Konuşmak güzel ama ne konuştuğunu bilerek konuşmak daha güzel.

    1. aaaaa dedi ki:

      YOĞURTLU YERLERİ KARIŞTIRMAYINIZ

  21. Dalyork dedi ki:

    Eeeee kimse o parkın ADD öncesi halini hatırlıyor mu? Ayyaşların takıldığı, garip tiplerin dolandığı, gece önünden geçilemeyen bir yerdi. Şimdi nasıl? Şahıslar da kiralamıştı ama beceremediler, olmadı. ADD yıllardır gül gibi parkı işletiyor. AKP liler abilerinin, patronlarının da yaptıklarını bu şekilde sorgulayabiliyorlar mı? Bunu belirtince hemen birileri önce kendi kapını süpür savunmasına geçmiş. Halbuki kendi kapısı parti olmalıdır. Önce parti olarak bir temiz ol, sonra başkalarını eleştir.

    1. aaaaa dedi ki:

      HAKİKATTEN ORADA OTURULACAK BİR PARK VARMİYDİ

  22. Apasel dedi ki:

    O parkı güvenilir hale getiren ADD mi yoksa sayın Şükrü Özkaynak abimiz mi ? Hakkını yemeyin ve kendinize pay çıkarmayın lütfen.

    1. alkışlıyorum dedi ki:

      Şükrü ÖZKAYNAK NATO sözcüsü olarak gorev yapmadi. Add baskaniydi kendisi ve yaptiklari add icindi. Kimse kimsenin hakkini yemez.

  23. dedi ki:

    Hem Atatürk’e her türlü hakaretin edildiği bir partinin ilçe başkanı olacaksın sonrada benim ”Atatürkçülüğümü, sevdamı hiçbir şekilde tartışamazlar” deyip, Atatürkçü Düşünce Derneği başkanı, Yöneticileri ve faaliyetlerini eleştireceksin..
    Kargalar asıl Senin Söylediklerine Gülüyor merak etme Sema hanım.