Selçuk Haber

Yeşilçimen: Taş Ocağına Karşıyız

sema-yesilcimen-gokcealan (2)

AKP Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen Gökçealan da açılması planlanan taş ocağına karşı olduklarını söyledi. Gökçealan da taşocağının açılması duumunda tarımsal alanda biteriz dedi.

AKP Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen Gökçealan Mahallesinde yapmış olduğu açıklama da şunları söyledi; “Ben bugün buraya sizi ikna etmeye değil sizlerin mücadelesinde yanınızda olduğumu söylemek için geldim. Gökçealan da açılması planlanan taş ocağına asla ve zinhar izin vermeyiz.

Benim bu toplantıyı yapmamdaki amaç, taşocağını açacağı söylenen kişilerin Ak Partili olduğu yönünde kamuoyunda bir takım dedikodular oluştu. Ben özellikle araştırma yaptım ve Aydın İl Başkanımızı aradım böyle bir konu söz konusu mu diye. Bakın şu an taş ocağı için ruhsat değil ön izin almışlar. Biz gerekli olan tüm işlevleri yaptık. Bakanımızın haberi var, Belediye Başkanımız özellikle takip ediyor, zinhar buraya böyle bir şey yapamayacaklar açık ve net.

Benim burada korkum olsa, şirketin biri almış, bizde uğraşıyoruz işte falan derdim ya da hiç gelmezdim. Ben bu konuların nasıl işlediğini öğrendim. Biz bu köyün katledilmesine izin vermeyeceğiz, buna kimsenin gücü yetmez. Ben bu şirkete taş ocağı işletmesini yapmasın demiyorum ama bula bula burayı mı buldu. Bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın ki buraya taş ocağı yapılmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

Exit mobile version