site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yeşilçimen: Taş Ocağına Karşıyız

Yeşilçimen: Taş Ocağına Karşıyız
24.12.2014
A+
A-

sema-yesilcimen-gokcealan (2)

AKP Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen Gökçealan da açılması planlanan taş ocağına karşı olduklarını söyledi. Gökçealan da taşocağının açılması duumunda tarımsal alanda biteriz dedi.

AKP Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen Gökçealan Mahallesinde yapmış olduğu açıklama da şunları söyledi; “Ben bugün buraya sizi ikna etmeye değil sizlerin mücadelesinde yanınızda olduğumu söylemek için geldim. Gökçealan da açılması planlanan taş ocağına asla ve zinhar izin vermeyiz.

Benim bu toplantıyı yapmamdaki amaç, taşocağını açacağı söylenen kişilerin Ak Partili olduğu yönünde kamuoyunda bir takım dedikodular oluştu. Ben özellikle araştırma yaptım ve Aydın İl Başkanımızı aradım böyle bir konu söz konusu mu diye. Bakın şu an taş ocağı için ruhsat değil ön izin almışlar. Biz gerekli olan tüm işlevleri yaptık. Bakanımızın haberi var, Belediye Başkanımız özellikle takip ediyor, zinhar buraya böyle bir şey yapamayacaklar açık ve net.

Benim burada korkum olsa, şirketin biri almış, bizde uğraşıyoruz işte falan derdim ya da hiç gelmezdim. Ben bu konuların nasıl işlediğini öğrendim. Biz bu köyün katledilmesine izin vermeyeceğiz, buna kimsenin gücü yetmez. Ben bu şirkete taş ocağı işletmesini yapmasın demiyorum ama bula bula burayı mı buldu. Bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın ki buraya taş ocağı yapılmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

sema-yesilcimen-gokcealan (1)

YORUMLAR
  1. AAAAA dedi ki:

    inşallah rol çalma değildir.bu sözleri alkışlarım ama sema hanım eğer taş ocağı acılırsa partiden istifa edrse bravo derim

  2. Yalanlara bak dedi ki:

    Hiç samimi değilsiniz Sema Hanım. Kusura bakmayın ama siz geçen sene de görevi bırakacağım diyerek devam etmiştiniz.

  3. Anonim dedi ki:

    Ruhsatı veren AKP, açtırmayız diyen AKP mi? Bu nasıl bir iş?

  4. Anonim dedi ki:

    Cet raporları ile ilgili yasaya da karşımısınız eğer bu yasayada karşı iseniz inanıcam

  5. Anonim dedi ki:

    BIRAK BU AGAZLARI SEMA SULTANNNNNN

  6. yersen dedi ki:

    mesele demekki bir kaç ağaç meselesi değilmiş.yalan, karalama , ve burdan bir puan çıkarmı anlayışı ile rant çıkarmaya calışanlar kusadasında selçukta ve çoğu yerde kesilen milyonlarca zeytin ağacının hesabını versinler.çünkü iş başından belliydi.döndü dolastı geldi hükümete geldi. ben size ne olacagını söyliyeyimmi tas ocağı açılmassa rantçılar biz açtırmadıktan siyaset yapacaklar.açılırsada akp buna müsade etti diyecekler olay bu kadar nettir

  7. ÇIKARSIZ SEVEN... dedi ki:

    Yalanlara bak .Ortalığı senin gibi yalancılara ve sahtekarlara bırakmaması için biz baskı yaptık.Ablamda bizi kırmadı devam dedi.Ak Partiyi Selçuk’ta 1.parti yapmışken hem neden bıraksın ki?

    1. Yalanlara Bak dedi ki:

      Öncelikle ben Sema Hanım’a hakaret etmedim. Eleştiriye tahammülünüz yoksa cevap da vermeyin. Siz akp olarak muhafazakar olduğunuzdan bahsediyorsunuz. Yani İslam’a yakınsınız size göre. En azından ben öyle biliyorum. Şimdi size sorum müslüman bir insan karşısındakini tanımadan ona hangi hakla “yalancı ve sahtekar” diyebilir? Bilmem kul hakkı diye bir şeyden haberiniz var mı? Bana iftira atarak benimi hakkıma girdiniz. Ve size hakkım helal değildir. Ha son bir şey akpnin ne işler çevirdiğini cümle alem biliyor. Ben basın sektöründe çalışıyorum ulusal bir kanalda. Sürekli meclisteyim. Orada neler döndüğünü hangi vekile hangi torpil ricasının gittiğine defalarca gözlerimle şahit oldum. Şimdi kalkıp bana kul hakkından dinden imandan bahsetmeyin. Eleştiriye tahammülünüz yoksa da cevap vermeyin. İyi akşamlar, saygılar.

  8. selçuklu dedi ki:

    Ak parti birinci parti diyen arkadaşım bende ak partiliyim selçuk’ta ak partinin geçen secimlerde oyu daha coktu burada vefa kaybetti gerçekleri kabul etmek lazım bayram bozdemire evet

  9. Anonim dedi ki:

    aman ablam ..efestede bilintur mağazalarına karşıyım demiştin ikiydi üç oldu..amannn

  10. Anonim dedi ki:

    Yakında Zeynel Başkana karşıyım diyebilir..

  11. anonim dedi ki:

    Bu taş ocağının ruhsatı Yunanistan hükmetinin kararları ve Atina valisinin onayı ile verildi. Sultan hanım bu nedenle bu işten haberimiz yok ve biz bunu yaptırmayız diyor. Selçuk tada yüzlerce ağaç kesiliyor Sultan hanımın ondanda haberi yok. Zeynelin haberi varmıdır acaba. Bu işler sizin fıtratınızda var.

  12. anonim dedi ki:

    sema hanım önce sirince de 650 hektar cam ağacı kimin için kesildi ona cvp versin

  13. ÇIKARSIZ SEVEN... dedi ki:

    Millette amma kuyruk acısı varmış be…Helal sana Sema ablam…sen doğru oldukça böyle kuyruk acısı olanlar seni taşlamaya devam edecekler.zaten bu konuşanların hiçbiride Ak Partili olamaz…

  14. ÇIKARSIZ SEVEN... dedi ki:

    Yalanlara bak.Ben sadece adınla hitap ettim.kimseye hakaret etmedim.zaten sen kendi adını kendin koymuşsun bana gerek mi var…

    1. Yalanlara Bak dedi ki:

      “Ortalığı senin gibi yalancılara ve sahtekarlara bırakmaması için biz baskı yaptık” diyen sizdiniz. Tekrar okuyun bakalım hakaret var mı yok mu? Bir de benim yazdıklarımı okuyun tek bir hakaret var mı? Uzatmaya gerek yok. Kim kimin ne olduğunu iyi biliyor. İyi geceler, saygılar.

  15. Efe dedi ki:

    ÇED raporunu kaldıran yönetmeliği getiren AKP.İlçe başkanı kimi kandırıyor acaba? Doğayı, ormanları, dereleri talan eden AKP ‘dir.

    1. Yalanlara Bak dedi ki:

      İşte onu akp seçmenine anlatmak imkansız ne yazık ki

  16. Anonim dedi ki:

    sen karşısın ama belediyede mimar olan üst yöneticilerden biri taş ocağı çalıştıralım diyormu demiyormu bi araştır bakalım sema hanm.

  17. Davut Azimkar dedi ki:

    Anladığım kadarı ile işlemeci kuruluş Sema’nın da beyan ettiği gibi masa başında bir ön işletme izni almış durumda, ayrıca yine masa başında ÇED gerekli değildir kararına varılmış ve bu Valiliğe bildirilmiştir.Bundan sonraki aşama işletme ruhsatına başvurup, beş yıl içinde üretime başlama aşamasıdır. Ancak bu izin verilirken hiç bir bilir kişiden veya halktan görül alınmamış ve bir ön çalışma yağılmamış görünüyor. Sanırım birilenin halka 24 Kasım 2014 ÇED Yasa Tasarısını anlatması gerekiyor ve bu işe gerçekten inananlar geçici işletme izninin iptali için hukuksal girişimlerde bulunması gerekiyor. Siyaset ve siyasetçiler gelip geçici ama huzurlu bir Selçuk bizim ve çocuklarımız için kalıcı olmalıdır diye düşünüyorum.
    ÇED İle ilgili bir madde
    MADDE 17 – (1) Bakanlık Proje Tanıtım Dosyalarını EK-4’te yer alan kriterler çerçevesinde inceler ve değerlendirir. Bakanlık, bu aşamada gerekli görülmesi halinde Bakanlıkça yetkilendirilmiş kurum ve kuruluşlardan proje ile ilgili geniş kapsamlı bilgi vermesini, araç gereç sağlamasını, yeterliği kabul edilebilir kuruluşlarca analiz, deney ve ölçümler yapmasını veya yaptırmasını isteyebilir.

    (2) Bakanlık onbeş iş günü içinde inceleme ve değerlendirmelerini tamamlar. Proje hakkında “ÇED Gereklidir” veya “ÇED Gerekli Değildir” kararını beş iş günü içinde verir, kararı Valiliğe, proje sahibine ve Bakanlıkça yetkilendirilmiş kurum ve kuruluşlara bildirir. Valilik bu kararı uygun araçlarla halka duyurur.

    (3) ÇED Gerekli Değildir kararı verilen proje için beş yıl içinde mücbir bir sebep bulunmaksızın yatırıma başlanmaması durumunda ÇED Gerekli Değildir kararı geçersiz sayılır.

    (4) “ÇED Gereklidir” kararı verilen projeler için bir yıl içerisinde Bakanlığa başvuru yapılmaması durumunda karar geçersiz sayılır.

    Saygılarımla

  18. gökçealanköyü dedi ki:

    kanuni süreç başlamıştır.156 kişi tarafından davamız açılmıştır.mücadelemiz kanunların öngördüğü şekilde devam ediyor.yanımızda olanlara teşekurler.