site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yerel Seçim Toplantıları AKP Milletvekili İlknur Denizli İle Başladı

Yerel Seçim Toplantıları AKP Milletvekili İlknur Denizli İle Başladı
09.09.2012
A+
A-

Torbalı, Menderes ilçelerindeki danışma kurulu toplantısından sonra, Selçuk AKP İlçe danışma toplantısını yapmak üzere AKP Selçuk İlçe parti binasına gelen AKP İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve parti yönetimi tarafından karşılandı.

Sema Yeşilçimen’in İzmir Milletvekili İlknur Denizli’yi mikrofona davet etmesi ile başlayan basın toplantısı, Yaklaşık on yıl önce, biz kimsesizlerin kimsesi olmak için yola çıkmıştık, Milletvekili konuşmasında bazı günler konuşmak zor, bence bu günde o günlerden biri diye düşünüyorum dedi. İktidarları zorlayan, ya da iktidarlığı kaybetmesine sebep olan iki temel madde olduğunu dile getiren Denizli, bunlardan birinin ekonomi, diğerinin ise terör olduğunu, partisinin göreve geldiği günden beri ekonomiyle uğraştıklarını ve terörle mücadele ettiklerini ifade etti.

Yaklaşık on yıl önce kimsesizlerin kimsesi olacağız diye yola çıkmıştık.

Biz güçlü olduğu için haklı olduğunu düşünenlerden değil, haklı olanların güçlü olmasından yana bir parti olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu güne kadar da bunun için mücadele verdik. ”Ezilenlerin Yanında Olmaya Çalıştık, Mağdur Olanların Yanında Olmaya Çalıştık” Yaklaşık olarak on yıldır da bu çerçevede elimizden geldiğince çok ciddi bir mücadele veriyoruz dedi.

30–35 yıla yakın bir süredir Türkiye’de terör sorunu olduğuna değinen Denizli; “Ekonomi olarak Türkiye’nin krizinin üstüne bir de dünyanın krizini yaşadık ve en az zararla bu işin üstesinden gelmeye gayret ediyoruz. Bu hiç de kolay bir durum değil. Bir diğeri de dönem dönem şiddetini attıran, dönem dönemde biraz daha şiddetini düşüren ama hep canımızı yakan, son birkaç gündür de içimizi acıtan terör olaylarıyla karşı karşıya kalıyoruz.

İlknur Denizli Biz Terörle Mücadele Ettikçe Güçleniyoruz

Afyonkarahisar’daki patlamayı ve son günlerde yaşanan terör olaylarını örnek gösteren Denizli; “Biz şunu biliyoruz ki, ‘öldürmeyen acı güçlendirir’ derler ya; Biz terörle mücadele ettikçe güçleniyoruz. Terörle artık nasıl mücadele edebileceğimiz yolunda kendimizi bu konuda aştığımızı, çok önemli adımlar attığımızı düşünüyorum. Ama şunu hepimiz biliyoruz ki terör meselesi kısa sürede tedbirlerle çözülecek bir mesele değil. İrlanda’yı biliyorsunuz, İspanya’yı biliyorsunuz. Ama biz terörle mücadele konusunda çok karalıyız. Burada en iyi sonuç en kısa sürede almak gibi bir niyetimiz var” dedi.

Bu vatan içerisinde yaşayan hangi etnik kökenden gelmiş olursa olsun herkesin TC vatandaşı olmasından gurur duyacağı bir vatandaşlık istediklerini ifade eden Denizli; “Hangi etnik kökenden olursa olsun, biz bu ülkede birlikte olmaktan ve bu bayrağın altında birlikte yaşamaktan mutlu olmamız gerektiğine inanıyorum” dedi.

Hükümet olarak demokratikleşme konusunda ciddi adımlar atıyoruz. Ve bu adımları atmaya devam edeceklerini kaydeden Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli; “Biz biliyoruz ki, Demokratikleşmede attığız her adım, birlikte yaşama kültürümüzü artıracaktır” diyerek birlikte yaşamanın çok önemli olduğuna inandığını kaydetti.

Adaletli bir şekilde hareket etmeye çalışıyoruz.

Ekonomiyle ilgili olarak ülkenin krizinden, dünyanın krizine varıncaya kadar ekonomik mücadele vermek durumunda kaldıklarını, bu çerçevede dönem dönem sıkıntılı anların yaşandığını hatırlatan Denizli; Bu dönemi birlikte aşabileceğimize inanıyorum. Bu ülkenin belli kaynakları var. Ortada bir pasta var ve biz bu pastayı adil bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz dedi.

Yapılan bu danışma toplantılarını çok önemsediğini kaydeden Denizli, buradaki fikirleri ve görüşlere büyük önem verdiğini, bu anlamda ilçe teşkilatlarının danışma toplantılarına katılarak, bu yöndeki analizleri değerlendirdiğini ifade etti.

30 Eylülde yeni bir kongreyle birlikte çok güzel bir vitrin oluşturulacağına inandığını ifade eden Denizli; “Ben bu döneme yepyeni arkadaşlarımızın katılacağını düşünüyorum. Yine bu yönetim kurulumuz ile birlikte Türkiye’yi 2023’e değil, 22.yüzyıla hazırlayacağımıza inanıyorum. Bizi yüreklendiren sizler oluyorsunuz. Hem Cumhurbaşkanlığı seçimlerine, hem de genel seçimlere hazırız ve seçimlerde çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” Böylesine iddialı bir yapının oluşacağını düşünüyorum.” dedi.

Biz seçimlerde yapacağımız stratejilerle, doğru olanı yapacağımıza inanıyoruz.

Ak Parti olarak seçimlere hazır olduklarını 2013 Yılı Ekim ayı seçim ayı olacak diyen Denizli; “Bize seçime hazır mısınız diye sorduklarında; Biz her zaman seçime hazır olduğumuzu söylüyoruz.” Biz Kimseden Oy Alalım Diye Kimsenin Kapısına Gitmiyoruz, Biz Her Gün Sokaktayız”
Çünkü; Gerçekten biz seçime her gün hazırız. Hem yerel seçimlere, hem Cumhurbaşkanlığı seçimlerine, hem de genel seçimlere hazırız ve seçimlerde çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

27 Ekim akşamı halkımız en doğru kararı verecektir şeklinde konuştu ve toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

YORUMLAR
  1. TERÖR KONUSUNDA Kİ GERÇEKLER dedi ki:

    Ak parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli demokratikleşmeden bahsetmiş gel gör ki hanımefendilerin iktidarının yapmış olduğu demokratik açılım zırvası ile hainler ve onların işbirlikçileri kudurdu.
    ve nerdeyse her gün bir çok vatan evladımızı demokratik açılım ile başlayan sürece kurban verdik,
    sonra demiş ki vekil hanım biz terör ile mücadele ettikçe güçleniyoruz. eğer bu şuan ki durum mücadele etmek ise vay bu ülkenin haline.
    son 10 yılda verilen şehit sayısı ortada iken böyle bir açıklama çok tuhaf olmuş.
    iktidar partisi terör ile mücadele yerine müzakare ederek ne yazık ki şehit sayımızın çoğalmasını sağlamıştır.
    hal böyle iken vatandaşa penbe tablo çizmeye gerek yok sayın ilknur denizli.

  2. fethi dedi ki:

    Ekonomi güzel mi yok ya daha neler bakın size bir örnek vereyim
    AKP, döneminde herkes borçlanmıştır. AKP iktidarı devraldığında vatandaşların bankalara borcu sadece ve sadece 6,6 milyar TL idi.
    Peki ya şimdi ne oldu? Sıkı durun bu rakam 2011 sonu itibariyle 227 milyar TL. 32 kat artmış bu bankalarda ki durum
    Tabi bu kadar borçlandırırsan vatandaşı, arkasından istikrar-istikrar diyerek oylarına talip olursun.
    Allah borçlulara eda versin demekten başka da diyeceğimiz kalmamıştır.

  3. Anonim dedi ki:

    SEMA HANIMLA BU İŞ GİTMEYECEK BELLİ OLDU, BAKIYORUM DA YÖNETİME KURUCULAR BİR KENARA ATILMIŞ.YENİ GELENLER HEP BAŞ KÖŞEYE OTURMUŞ.ÇİLEYİ SIKINTIYI ÇEKENLER KÜSTÜRÜLMÜŞ.MENFAAT İÇİN YER ALANLAR BAŞ TACI EDİLMİŞ PARTİDE

  4. YOLDAŞ dedi ki:

    GELEN GİDENİ ARATIR DERLER YA AKP GEÇEN YEREL SEÇİMDE ALDIĞI OYUN YARISINI ZOR ALIR BU ŞARTLAR DADA ZEYNEL BEYİ UYARIYOR AKLI SELİM DAVRANMAYA DAVET EDİYORUM AKP LE BU İŞ OLMAZ BİRDE SELÇUK TA MÜMKÜN DEĞİL BUNCA ŞEHİT KARDEŞLERİMİZE VİJDAN BORCU OLARAK NE AKP NEDE CHP BENİM OYUM MHP OLACAKTIR

  5. ŞAŞKIN BADİ dedi ki:

    KENDİMİ GÜLMEKTEN ALAMADIM İNSANLAR ÇIKAR İÇİN YAPAMIYACAKLARI YOK SEMA HANIM SİZİN GİBİ AŞIRI SOSYAL DEMOKRAT BİR KİŞİNİN ORADA İŞİ NE OLABİLİR BİRDE AKP PARTİSİ GÜZEL KARDEŞİM FAZLA SÖZE GEREK YOK SİZİN SAHİP OLDUĞUNUZ ZİHNİYETTEKİ KİŞİLER İŞTE AKP Yİ KULLANIP BİR YERLERE GELMEK ŞUNU BİLİN SİZLER ŞUAN AKP PUANINI DÜŞÜRDÜĞÜ AN EMİNİM SİZİ ÇOK İYİ TANIYORUM O BİNADAN HERKESTEN ÖNCE SİZ ÇIKARSINIZ YAPMAYIN KENDİ MENFAATLERİNİZ İÇİN VATANI UĞRUNA CANINI VEREN O GENCECİK FİDANLARIN ŞEHİT HABERİ GELDİĞİNDE ANA DEĞİLSİNİZKİ ANLIYASINIZ YETİM KALAN YAVRULARI DUL KALAN EŞLERİ GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNE GETİRİNKİ SADECE SİZ DEĞİL AKP OY VERECEK ZİHNİYETİNDEKİ KİŞİLER AKLINIZI BAŞINIZA DEVŞİRİN BU FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRİNKİ ADAM KIRAL YA İŞTE ŞİMDİ KIRAL BİZLERİZ GELECEK NESİLLERİ TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİM HAKKINI FAZLASIYLA YİYEN BU İNSANLARA DUR DİYELİM DEDİRTELİM

  6. aydın dedi ki:

    Hayırdır ya Zeynel Hoca yine aranızda yok.Arif Çemrekin yazdıkları çıkacak galiba. Zeynel bey bu seçimde aday olacak parti bulamayacak herhalde

  7. HEPAR dedi ki:

    TEK YOL HEPAR..

  8. ANONİM dedi ki:

    BU GİDİŞLE ZOR GİBİ AYDIN KARDEŞ ZEYNEL BEY ÇİZGİSİYLE DÜRÜSTLÜĞÜYLE DURUŞUYLA MÜKEMMEL BİR İNSAN GEL GELELİM KENDİSİNİ ÇOK SEVERİM BİR KAÇ KEZ KONUŞMALARINA ŞAHİT OLDUM ARKASINDA DURULACAK ADAY YALNIZ PARTİSİ YANLIŞ AKP HARİÇ NERDEN OLURSA AKP NİN HARİCİNDE HAVADA KEKLİK ZEYNEL BEY YORULMADAN SEÇİMİ ALIR ZEYNEL BEYDE BU YORUMLARI OKURDA İNSANLAR SAĞ GÖSTERİP SOL VURUR SONRADA ZEYNELCİM BİZ KOŞTUK OLMADI DERLER ZEYNEL BEYİDE BU SELÇUK HALKI YER AKP OLURSA VEFA BAŞKAN YİNE BAŞKAN BEN DAHİL BU ŞARTLARDA SİZE OYUMU VERMEM VEREMEM VERDİRMEMDE ŞAHSINIZA DEĞİL AKP İLLETİ OLDUĞU SÜRECE

  9. AYASULUK dedi ki:

    BU KADAR ŞEHİT VARKEN AŞ YOK İŞ YOK İNSANLAR AÇ HAYATINDAN BEZMİŞ BİR ŞEKİLDEY KEN BİZİM PAŞALAR İSE ÇOLUĞU ÇOCUĞU GEMİCİKLER YATLAR HOLDİNG SAHİBİ OLURKEN SİZ DE BU PASTAYA ORTAK OLMAK İÇİN AKP DEN ADAY OLURSANIZ SİZİNDE ONLARDAN FARKINIZ YOK DEMEKTİR

  10. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    zeynel i gordum.! içerisi karisik oldugu için aday olucagini sanmiyorum ama!!!!!!! AK P bu…. ve tekrar her sey olabilir!!!!!.

  11. Anonim dedi ki:

    geçen hafta pazartesiden cumaya 39 şehit var utanmadan hala sokakta gezip partilerinin masum olduğunu anlatmaya çalışıyorlar. haklılar terörü biz yaratıyoruz bunlar gibi adamları seçerek.

  12. Anonim dedi ki:

    13 yıldır bu ülkenin kanı emiliyor. 13 yıldır bu vatan kan aglıyor. 13 yıldır bu vatan evlatları davulla karşılananlar yüzünden can veriyor. 13 yıldır bu vatanda iş yapmak isteyen muhalif guruplar hükümet temsilcileri tarfından engelleniyor. 13 yıldır akp bu ülkenin temeline dinamit koyuyor. 13 yıldır ülkenin atası, bütünlüğü, özgürlüğü, çagdaşlıgı görmezden gelinip yok edilmeye çalışılıyor. selçukta 7 yıldır yerel yönetime her icraatında engel olmaya çalışan bir güç bu gün çıkıp seçimlerde nasıl olurda insanlardan oy ister. selçugu bu kadar düşünüyordunuzda neden bu güne kadar selçuk için bir tek çivi bile çakmadınız, hani hastahane, hani antik kanal, hani taş köprü, hani efes dükkanları hani hani …..sema hanım millet vekillerinizin verdiği sözler nerde. kusura bakmayın akp den babam aday olsa oy verirsem anamın sütü bana haram olsun. vermiyeceğim ve verdirmemek için ne gerekirse yapacagım.bu ülkede kendi menfaatları ugruna siyaset yapanların yanında hiç bir zaman olmadım olmayacagımda.