site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yelkenli Yarışları Zafer Kupası Sahiplerini Buldu

Yelkenli Yarışları Zafer Kupası Sahiplerini Buldu
02.09.2015
A+
A-

YELKENLİ YARIŞLARI ZAFER KUPASI

Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla Kuşadası Yelken Kulübü (KAYK) ve Ege Açıkdeniz Yat Kulübü (EAYK) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen yelkenli yat yarışları renkli görüntülere sahne oldu.

Kuşadası Setur Marina’dan startı verilen yarışlara bu yıl 20 tekne ile 80’e yakın sporcu katıldı. Yat tutkunlarını Kuşadası’nda buluşturan 30 Ağustos Zafer Kupası Yelkenli Yarışları polyester yelkenli yatlar için Türkiye Yelken Federasyonu tarafından 8 millik bir parkurda onaylı koy içi şamandıra yarışı şeklinde gerçekleştirildi. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın da aralarında bulunduğu kalabalık bir sporsever topluğunun izlediği yarışta takımlar zafere ulaşmak için kıyasıya bir mücadele etti.

Yarış sonrası Kuşadası Belediyesi Açık Hava Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir kokteyl ile dereceye giren yarışmacılar ödüllerini Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Kuşadası Liman Başkanı Yaşar Karabacak’ın elinden aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.